Povezane vesti

Ðoković: Nervoza jer sam hteo da impresioniram Samprasa

Ðoković: Nervoza jer sam hteo da impresioniram Samprasa

IndeksOnline 10.03.2019
INDIJAN VELS – Najbolji teniser sveta Novak Ðoković izjavio je da je tokom prvog seta meča protiv Amerikanca Bjorna Franatanđela na Indijan Velsu bio malo nervozan zbog prisustva Pita Samprasa. Čuveni teniser, osvajač 14 gren slem titula i… »
Navijač pogodio Đokovića loptom u glavu, Novak nije ni trepnuo (video)

Navijač pogodio Đokovića loptom u glavu, Novak nije ni trepnuo (video)

Telegraf 10.03.2019
Zanimljiv detalj posle meča srpskog tenisera. Dva seta bila su dovoljna Novaku Đokoviću da se preko Amerikanca Bjorna Fratanđela plasira u narednu rundu ATP turnira u Indijan Velsu! Srbin je slavio rezultatom 7:6, 6:2, a nedugo posle meča ''družio''… »
Čim je dobio meč, Đoković otrčao da se pozdravi sa svojim idolom: Bio sam nervozan, želeo sam da ga impresioniram (video)

Čim je dobio meč, Đoković otrčao da se pozdravi sa svojim idolom: Bio sam nervozan, želeo sam da ga impresioniram (video)

Telegraf 10.03.2019
Srdačan pozdrav srpskog tenisera i Amerikanca PIta Samprasa. Iako je posle dva seta završio posao protiv Bjorna Fratanđela, najbolji svetski tensier Novak Đoković morao je malo da se pomuči u prvom setu u kom se igrao taj-brejk! Izgubio je Srbin… »
Đoković ostvario 50. pobedu u Indijan Velsu, previše je bio dobar za Amerikanca (foto)

Đoković ostvario 50. pobedu u Indijan Velsu, previše je bio dobar za Amerikanca (foto)

Telegraf 10.03.2019
Iako se dosta patio u prvom setu, Srbin je pokazao suvi kvalitet u duelu sa Fratanđelom. Najbolji svetski teniser Novak Đoković plasirao se u 3. kolo Mastersa u Indijan Velsu, pošto je u dva seta bio bolji od Amerikanca Bjorna Fratanđela - 7:6, 6:2… »

Vesti dana »