Povezane vesti
Bojana Ristivojević kupila samostrel: Seksi voditeljka obožava lov i oružje, a evo zbog čega!
Kurir 10.03.2019
Bojana Ristivojević važi za jedno od najlepših TV lica, ali koliko je opasna dokazala je kada je kupila samostrel. Kako sama ističe, ljubav prema lovu prešla joj je od oca. "Išla sam s tatom u lov pa bi me ostavio kod seljaka kada se umorim, a onda… »
Muškarci, pazite se! Seksepilna srpska voditeljka uzima samostrel u ruke
Blic 10.03.2019
Bojana Ristivojević trenutno je na obuci za samostrel, a kako otkriva za “TV Magazin“, ljubav prema oružju i interesovanje za lov razvila je zahvaljujući svom ocu koji je bio dobar lovac. - Kupila sam samostrel. U pitanju je tetivno oružje. A s… »
Vesti dana »
Pojavio se snimak trenutka kada je izbio požar, ovako se širio Los Anđelesom: "Najgore tek sledi"
Telegraf pre 1 satjoš 39 povezanih
Saobraćajna policija izvukla iz auta čoveka toliko pijanog da je čudo kako je i ušao u kola
Novi magazin pre 28 minutajoš 23 povezane
Tzv. kosovska policija zatvorila prostorije Poreske uprave i "Dunav osiguranja" u severnom delu Kosovske Mitrovice
RTV pre 5 minutajoš 20 povezanih
"Sekirom su ga udarili u srce! Pa, zar da ga ubiju kao životinju?" Progovorile komšije Zorana koji je nasmrt izboden pred kućom i sinom u Inđiji
Kurir pre 18 minutajoš 18 povezanih