Povezane vesti
Bojana Ristivojević kupila samostrel: Seksi voditeljka obožava lov i oružje, a evo zbog čega!
Kurir 10.03.2019
Bojana Ristivojević važi za jedno od najlepših TV lica, ali koliko je opasna dokazala je kada je kupila samostrel. Kako sama ističe, ljubav prema lovu prešla joj je od oca. "Išla sam s tatom u lov pa bi me ostavio kod seljaka kada se umorim, a onda bi u… »
Muškarci, pazite se! Seksepilna srpska voditeljka uzima samostrel u ruke
Blic 10.03.2019
Bojana Ristivojević trenutno je na obuci za samostrel, a kako otkriva za “TV Magazin“, ljubav prema oružju i interesovanje za lov razvila je zahvaljujući svom ocu koji je bio dobar lovac. - Kupila sam samostrel. U pitanju je tetivno oružje. A s obzirom… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Rektor sišao među okupljene građane, pogledajte njihovu reakciju: Dočekan uz ovacije i aplauz VIDEO
Nova pre 9 minutajoš 102 povezane
VIDEO Protest ispred Rektorata u Beogradu: Sukobi i incidenti između policije i građana, obratio se i rektor
Radio 021 pre 30 minutajoš 91 povezana
Bursać: SNS sa ovakvim rezultatima neko vreme neće smeti na vanredne izbore (VIDEO)
Insajder pre 24 minutajoš 34 povezane
Sutra 1. aprila u 13:30 u Beogradu je protest i skup solidarnosti sa novinarima pretučenim tokom lokalnih izbora! Protest i skup solidarnosti sa novinarima
Volim Zrenjanin pre 3 satajoš 41 povezana
Arakči: Razmenjene neke poruke između Irana i SAD, ali to ne znači da pregovaramo
Politika pre 5 minutajoš 75 povezanih