Povezane vesti
Monstrum iz čortanovaca zaklao ženu zbog ovoga: Čuo muški glas preko telefona i poludeo od ljubomore! Nada došla da mu opere…
Kurir 10.03.2019
Nada Đukić (58), koju je 8. marta u dvorištu njene kuće u Čortanovcima kod Inđije zaklao nevenčani suprug Milan Trbojević (56), trpela je stravično psihičko i fizičko nasilje jer je ubica bio patološki ljubomoran. Kako za Kurir kaže Nadina prijateljica… »
"Ti si sahranila trojicu, ja ću tebe": Ubistvu žene u Čortanovcima prethodila teška svađa supružnika, a ubica je nasrtao nožem…
Blic 10.03.2019
"Ti si sahranila njih trojicu, a ja ću tebe!", "Nisi mi ništa kupio za 8. mart, a sada vičeš na mene" - neke su od reči koje su, prema rečima svedoka, prethodile stravičnom ubistvu koje se na Dan žena dogodilo u selu Čortanovci kod Inđije. Milan… »
Vesti dana »
Sednica o nepoverenju Vladi: Predviđena je trodnevna rasprava u Narodnoj skupštini – Da li će Vlada biti odbranjena ili izglasano nepoverenje?
Kurir pre 41 minutajoš 95 povezanih
Diplomatske tenzije: Iran optužuje Ukrajinu, Huti preuzeli napad na Saudijsku Arabiju
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 42 povezane
'Požari potpuno nepredvidivi, teško ih je kontrolisati', kaže francuski ministar
BBC News pre 46 minutajoš 28 povezanih
Posledice štrajka grčkih carinika: Gužve na granicama potrajaće tokom dana
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 33 povezane