Povezane vesti
Monstrum iz čortanovaca zaklao ženu zbog ovoga: Čuo muški glas preko telefona i poludeo od ljubomore! Nada došla da mu opere…
Kurir 10.03.2019
Nada Đukić (58), koju je 8. marta u dvorištu njene kuće u Čortanovcima kod Inđije zaklao nevenčani suprug Milan Trbojević (56), trpela je stravično psihičko i fizičko nasilje jer je ubica bio patološki ljubomoran. Kako za Kurir kaže Nadina prijateljica… »
"Ti si sahranila trojicu, ja ću tebe": Ubistvu žene u Čortanovcima prethodila teška svađa supružnika, a ubica je nasrtao nožem…
Blic 10.03.2019
"Ti si sahranila njih trojicu, a ja ću tebe!", "Nisi mi ništa kupio za 8. mart, a sada vičeš na mene" - neke su od reči koje su, prema rečima svedoka, prethodile stravičnom ubistvu koje se na Dan žena dogodilo u selu Čortanovci kod Inđije. Milan… »
Vesti dana »
Beograd je već danas centar sveta: Počeo IPM, susret zemalja učesnica na Expo 2027
Kurir pre 3 minutajoš 30 povezanih
Đurić: Prioritet bezbedan povratak ljudi u Srbiju, do sada se vratilo njih 2.500
Euronews pre 38 minutajoš 31 povezana
Cena nafte pala na blizu 90 dolara po barelu nakon Trampove izjave da će se rat završtiti vrlo brzo
Beta pre 1 satjoš 35 povezanih
UŽIVO: "Hamnei da promeni režim ili će biti eliminisan": Novo upozorenje Iranu, francuske fregate brane Kipar
Newsmax Balkans pre 3 minutajoš 34 povezane