Povezane vesti
Aničić: Trebalo bi da bude normalno da Voždovac pobedi Zvezdu i Partizan
Mozzart sport 10.03.2019
„Samo kod nas se pravi atmosfera da je, ako izgubiš smak sveta“, kaže trener Zmajeva. Blista od zadovoljstva Dragan Aničić. Trener Voždovca prepun je hvale za svoje igrače, ali imao je šta da kaže i o dešavanjima u srpskom fudbalu po završetku utakmice… »
Aničić: Momci su heroji, pokazali su kako mogu da igraju kada su uslovi za sve isti
Sportski žurnal 10.03.2019
Ja sam i na prethodnoj utakmici skrenuo pažnju da postoje organi koji treba da pogledaju neke utakmice, ali to nije moj posao – naveo je strateg Zmajeva. Dragan Aničić, šef struke Voždovca, mogao je da bude ponosan na kraju velike bitke. –Igrali smo… »
Vesti dana »

Optužni predlog protiv osumnjičenog da je na VMA napao vojne policajce
Nova pre 5 satijoš 55 povezanih

„Ne uzima hranu šesti dan“: Studentu Bogdanu Jovičiću produžen pritvor, zbog čega je počeo štrajk glađu
Danas pre 8 satijoš 20 povezanih

Portparol Evropske komisije: Netačni navodi Rusije da EU podstiče proteste u Srbiji
Radio sto plus pre 1 satjoš 26 povezanih

Prerano brate moj -tvoj zaštitni znak, slobodan udarac, posle si njega si otišao: Emotivne reči Andrije Kaluđerovića koje razdiru srce...
Kurir pre 36 minutajoš 80 povezanih

Preminuo legendardni Robert Redford Festivalski trenuci koji se pamte: Jutro nakon svečane ceremonije otvaranja SFF-a uz dobru šoljicu kafe
Lepota i zdravlje pre 4 satijoš 48 povezanih