Povezane vesti
Delovi Novog Sada u utorak bez vode zbog radova
Dnevnik 11.03.2019
Delovi Novog Sada u utorak, 12. marta neće imati vode zbog radova. Bez vode će od 8 do 16 časova biti Privrednikova ulica. Takođe, bez vode će od 8 do 14 časova biti deo Ulice Jaše Ignjatovića (od Kosovske do Ulice Đorđa Rajkovića – leva… »
Deo Podbare u utorak šest sati bez vode
Moj Novi Sad 11.03.2019
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će u utorak, 12. marta, od 8 do 14 sati biti deo Ulice Jaše Ignjatovića (od Кosovske do Ulice Đorđa Rajkovića – leva strana gledano od Gundulićeve ulice prema Trgu Save Vukosavljeva). Iz JKP… »
Bez vode u utorak Privrednikova ulica
Moj Novi Sad 11.03.2019
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će od 8 do 16 sati biti Privrednikova ulica. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Deo Rumenke bez vode zbog havarije
Radio 021 11.03.2019
Deo Rumenke nema vode zbog havarije. Bez vode će do 14 časova biti deo Ulice Arsenija Čarnojevića, od Ulice Pteefi Šandora do kraja ulice. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena… »
Deo Rumenke bez vode
Dnevnik 11.03.2019
NOVI SAD: Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će do 14 sati biti deo Ulice Arsenija Čarnojevića (od Ulice Petefi Šandora do kraja ulice) u naselju Rumenka. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne… »
Deo Rumenke bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 11.03.2019
Zbog radova na sanaciji havarije u Rumenki, bez vode će danas do 14 sati biti deo Ulice Arsenija Čarnojevića – od Petefi Šandora do kraja ulice. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Vesti dana »
Biševac: Posle ispunjenja studentskih zahteva, neophodan dijalog sa svima, pa i sa Vučićem
N1 Info pre 1 satjoš 63 povezane
„Zašto ostali učesnici napada nisu identifikovani i privedeni?“ Glumac, svedok incidenta ispred FDU o podizanju optužnice protiv nasilnika
Nova pre 37 minutajoš 22 povezane
„Desila se nadstrešnica zbog koje sam okrenuo leđa Olimpijskom komitetu Srbije, pustili smo zlo u kuću“
Nova pre 2 satajoš 6 povezanih
Američki ministar odbrane uoči sastanka sa Netanjahuom: Pentagon spreman da razmotri sve opcije za Pojas Gaze
Blic pre 8 minutajoš 48 povezanih