Povezane vesti
Iliev otišao za mirkovićem: Odgovornost je moja
Večernje novosti 11.03.2019
Ne želim da trener niti bilo ko drugi u Partizanu snosi odgovornost za nešto što je bila samo moja nadležnost - rekao je Ivica. OSTAO je Zoran Mirković pri stavu da je trenerski posao u Partizanu za njega završen i dan posle poraza od Voždovca, a… »
Odlazi i Ivica Iliev iz Partizana: Odgovornost je moja
Mondo 11.03.2019
Dosadašnji sportski direktor Partizana Ivica Iliev za MONDO kaže da sebe smatra najodgovornijim za trenutno stanje ekipe i da je "najnormalnije i najlogičnije" da on bude taj koji treba da ode. Foto: MONDO/Vladimir Sukdolak "Podnosim ostavku Upravnom… »
Nije samo Bata, paket odlazi iz Partizana!
Sportske.net 11.03.2019
Tektonski potresi u klubu iz Humske... Vicešampion Srbije sinoć je ostao bez šefa stručnog štaba, a pošto je izvesno da Zoran Mirković neće promeniti odluku, možemo da konstatujemo i da sada imamo tandem koji će napustiti klub. Sportski direktor Ivica… »
Vesti dana »

Danas promenljivo, temperatura do 35 stepeni, uveče pljuskovi sa grmljavinom
N1 Info pre 1 satjoš 22 povezane

Nova katastrofa u Rusiji! Žestok zemljotes zatresao Kamčatku, izdato novo upozorenje na cunami: "bežite od obale"
Blic pre 37 minutajoš 15 povezanih

U Sremskim Karlovcima danas obeležavanje Dana sećanja na stradale u"Oluji", prisustvuje Vučić
Euronews pre 47 minutajoš 10 povezanih

(Video) Ukrajinici žestoko napali Rusiju! Masovni udari širom zemlje, gori veliko skladište nafte, obustavljeni letovi
Blic pre 27 minutajoš 9 povezanih