Povezane vesti
Plenković odbio ostavku ministrice Žalac
Slobodna Evropa 11.03.2019
Premijer Hrvatske Andrej Plenković ne prihvaća ostavku ministrice regionalnog razvoja i fondova Europske unije Gabrijele Žalac. Ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac objavila je da je premijeru Andreju Plenkoviću… »
Plenković ne da ministarku koja je bez važeće dozvole kolima naletela na dete
N1 Info 11.03.2019
Hrvatska ministrka regionalnog razvoja Gabrijela Žalac, koja je u subotu automobilom naletela na devojčicu, vozeći pritom bez važeće vozačke dozvole, ostaje u Vladi, objavio je premijer Andrej Plenković. Izvor: N1 U, kako ga opozicija naziva… »
Hrvatska ministarka uz suze ponudila ostavku, Plenković je odbio
RTS 11.03.2019
Gabrijela Žalac, hrvatska ministarka regionalnog razvoja, ponudila je ostavku nakon što je u subotu automobilom naletela na devojčicu i teško je povredila. Hrvatski premijer Andrej Plenković odbio ostavku, ocenivši da se radi o nemaru, a ne o… »
Posle skandala Hrvatska ministarka koja je udarila kolima dete, plačući ponudila ostavku; Plenković: Smirite loptu, Žalac…
Večernje novosti 11.03.2019
Premijeru sam u subotu ponudila ostavku. Ponudila sam mu mandat na raspolaganje. Ne opravdava me da vozačku imam nevažeću, rekla je Žalac. Hrvatska ministarka regionalnog razvoja Gabrijela Žalac, koja nije imala važeću vozačku dozvolu u trenutku… »
Plenković ne prihvata ostavku, Žalac ostaje ministrica
Al Jazeera 11.03.2019
Gabrijela Žalac ponudila je mandat na raspolaganje zbog nesreće u kojoj je stradalo dijete, a ona vozila s nevažećom vozačkom dozvolom. Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je u ponedjeljak kako je nevažeća vozačka dozvola ministrice… »
Hrvatska ministarka, koja je autom udarila devojčicu ponudila ostavku, a onda je premijer jednom rečenicom zaprepastio sve…
Telegraf 11.03.2019
Istakao je da to što je vozila bez važeće dozvole samo propust, a ne krivično delo. Hrvatska ministarka regionalnog razvoja Gabrijela Žalac ponudila je danas ostavku, nakon što je u subotu automobilom naletela na devojčicu i teško je povredila, a… »
Hrvatska ministarka koja je zgazila dete plakala pred novinarima! Nisam znala da mi je vozačka istekla još 2016! U šoku sam…
Kurir 11.03.2019
Ministarka regionalnog razvoja Hrvatske Gabrijela Žalac rasplakala se pred novinarima koji su je ispitivali da li će podneti ostavku zato što je vozeći bez važeće vozačke dozvole u Vinkovcima udarila devojčicu i teško je povredila. "Ja u subotu… »
Plenković ne da ministarku koja gazi decu! Hrvatski premijer odbio ostavku Gabrijele Žalac: Ona jako dobro radi svoj posao, a…
Kurir 11.03.2019
Hrvatski premijer Andrej Plenković nije prihvatio ostavku ministarke regionalnog razvoja Gabrijele Žalac, koja je priznala da je autom naletela na devojčicu u Vinkovcima iako joj je još 2016. istekla vozačka dozvola. "Najvažnije je da je devojčica… »
(Video) "Vozačku dozvolu retko otvaram!" Hrvatska ministarka koja je kolima udarila dete ponudila ostavku!
Srbija danas 11.03.2019
Ministarka regionalnog razvoja Gabrijela Žalac dala je izjavu dva dana nakon prometne nesreće u Vinkovcima u kojoj je, vozeći bez vozačke dozvole, udarila i povredila devojčicu. - Ja u subotu zbog šoka nisam bila u stanju dati izjavu. To što se… »
Vesti dana »
Isak Bonga posle sjajne partije protiv Pariza: Odigrali smo ovaj meč kao da je finale
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
AP: Teško da će se Kremlj uzbuđivati zbog Trampove pretnje novim sankcijama Rusiji
Danas pre 5 satijoš 4 povezane
Policajci pucali u znak upozorenja: Detalji drame na Čukarici, potraga za vozačem koji je udario saobraćajca
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Izbačen iz kafića jer je vređao zaposlene, pa se automobilom zaleteo među ljude Incident u Holandiji, dvoje povređeno
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana
"Komšija je pucao u komšiju": Pucnjava u Zavidovićima, jedna osoba teško povređena
Blic pre 7 satijoš 1 povezana