Повезане вести
Пленковић одбио оставку министрице Жалац
Слободна Европа 11.03.2019
Премијер Хрватске Андреј Пленковић не прихваћа оставку министрице регионалног развоја и фондова Еуропске уније Габријеле Жалац. Министрица регионалнога развоја и фондова Еуропске уније Габријела Жалац објавила је да је премијеру… »
Пленковић не да министарку која је без важеће дозволе колима налетела на дете
Н1 Инфо 11.03.2019
Хрватска министрка регионалног развоја Габријела Жалац, која је у суботу аутомобилом налетела на девојчицу, возећи притом без важеће возачке дозволе, остаје у Влади, објавио је премијер Андреј Пленковић. Извор: Н1 У, како га… »
Хрватска министарка уз сузе понудила оставку, Пленковић је одбио
РТС 11.03.2019
Габријела Жалац, хрватска министарка регионалног развоја, понудила је оставку након што је у суботу аутомобилом налетела на девојчицу и тешко је повредила. Хрватски премијер Андреј Пленковић одбио оставку, оценивши да се ради о… »
После скандала Хрватска министарка која је ударила колима дете, плачући понудила оставку; Пленковић: Смирите лопту, Жалац…
Вечерње новости 11.03.2019
Премијеру сам у суботу понудила оставку. Понудила сам му мандат на располагање. Не оправдава ме да возачку имам неважећу, рекла је Жалац. Хрватска министарка регионалног развоја Габријела Жалац, која није имала важећу возачку… »
Пленковић не прихвата оставку, Жалац остаје министрица
Ал Јазеера 11.03.2019
Габријела Жалац понудила је мандат на располагање због несреће у којој је страдало дијете, а она возила с неважећом возачком дозволом. Хрватски премијер Андреј Пленковић изјавио је у понедјељак како је неважећа возачка дозвола… »
Хрватска министарка, која је аутом ударила девојчицу понудила оставку, а онда је премијер једном реченицом запрепастио све…
Телеграф 11.03.2019
Истакао је да то што је возила без важеће дозволе само пропуст, а не кривично дело. Хрватска министарка регионалног развоја Габријела Жалац понудила је данас оставку, након што је у суботу аутомобилом налетела на девојчицу и… »
Хрватска министарка која је згазила дете плакала пред новинарима! Нисам знала да ми је возачка истекла још 2016! У шоку сам…
Курир 11.03.2019
Министарка регионалног развоја Хрватске Габријела Жалац расплакала се пред новинарима који су је испитивали да ли ће поднети оставку зато што је возећи без важеће возачке дозволе у Винковцима ударила девојчицу и тешко је… »
Пленковић не да министарку која гази децу! Хрватски премијер одбио оставку Габријеле Жалац: Она јако добро ради свој посао, а…
Курир 11.03.2019
Хрватски премијер Андреј Пленковић није прихватио оставку министарке регионалног развоја Габријеле Жалац, која је признала да је аутом налетела на девојчицу у Винковцима иако јој је још 2016. истекла возачка дозвола. "Најважније… »
(Видео) "Возачку дозволу ретко отварам!" Хрватска министарка која је колима ударила дете понудила оставку!
Србија данас 11.03.2019
Министарка регионалног развоја Габријела Жалац дала је изјаву два дана након прометне несреће у Винковцима у којој је, возећи без возачке дозволе, ударила и повредила девојчицу. - Ја у суботу због шока нисам била у стању дати… »
Вести дана »
Закључени бирачки спискови за изборе у Сечњу, Мионици и Неготину
Радио 021 пре 10 минутајош 6 повезаних
Дијана Хрка примила инфузију у болници, не одустаје од штрајка глађу
BBC News пре 30 минутајош 7 повезаних
Није први пут: Пајпер који је пао код Суботице имао несрећу и пре три године: Шта се дешава са овим авионом?
Блиц пре 10 минутајош 8 повезаних