Povezane vesti

Zamenica predsednika Skupštine Novog Sada na pomenu Draži Mihailoviću, traži se ostavka

Zamenica predsednika Skupštine Novog Sada na pomenu Draži Mihailoviću, traži se ostavka

Radio 021 11.03.2019
Demokratska stranka i Građanska Vojvodina, koju čini nekoliko nevladinih organizacija, zatražili su od gradske vlasti u Novom Sadu da smeni zamenicu predsednika Skupštine grada Branku Bežanov, jer je u nedelju, 10. marta, prisustvovala odavanju… »
Bežanov: Ponosna sam što sam prisustvovala četničkom skupu

Bežanov: Ponosna sam što sam prisustvovala četničkom skupu

Danas 11.03.2019
Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) saopštio je da odbija zahtev LSV da se izvini građanima Novog Sada zbog prisustva svog predstavnika na četničkom skupu u Višegradu, jer se ponosi antifašističkim pokretom Draže Mihailovića. Umesto toga POKS… »
"Ponosna što sam odala poštu Draži u Višegradu"

"Ponosna što sam odala poštu Draži u Višegradu"

Mondo 11.03.2019
Članica Predsedništva Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS) Branka Bežanov kaže da je ponosna što je bila na odavanju pošte komandantu Jugoslovenske vojske u otadžbini u II svetskom ratu Dragoljubu Draži Mihailoviću u Draževini. On navodi da… »
Građanska Vojvodina: Smeniti gradsku funkiconerku zbog učešća na četničkoj proslavi u Višegradu

Građanska Vojvodina: Smeniti gradsku funkiconerku zbog učešća na četničkoj proslavi u Višegradu

Novi magazin 11.03.2019
Koalicija nevladinih organizacija Građanska Vojvodina pozvala je danas od gradske vlasti u Novom Sadu da hitno smene zamenicu predsednika Skupštine grada Novog Sada Branku Bežanov koja je u nedelju prisustvovala "užasnom nacionalističkom četničkom… »

Vesti dana »