Повезане вести

Заменица председника Скупштине Новог Сада на помену Дражи Михаиловићу, тражи се оставка

Заменица председника Скупштине Новог Сада на помену Дражи Михаиловићу, тражи се оставка

Радио 021 11.03.2019
Демократска странка и Грађанска Војводина, коју чини неколико невладиних организација, затражили су од градске власти у Новом Саду да смени заменицу председника Скупштине града Бранку Бежанов, јер је у недељу, 10. марта… »
Бежанов: Поносна сам што сам присуствовала четничком скупу

Бежанов: Поносна сам што сам присуствовала четничком скупу

Данас 11.03.2019
Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) саопштио је да одбија захтев ЛСВ да се извини грађанима Новог Сада због присуства свог представника на четничком скупу у Вишеграду, јер се поноси антифашистичким покретом Драже Михаиловића… »
"Поносна што сам одала пошту Дражи у Вишеграду"

"Поносна што сам одала пошту Дражи у Вишеграду"

Мондо 11.03.2019
Чланица Председништва Покрета обнове Краљевине Србије (ПОКС) Бранка Бежанов каже да је поносна што је била на одавању поште команданту Југословенске војске у отаџбини у ИИ светском рату Драгољубу Дражи Михаиловићу у… »
Грађанска Војводина: Сменити градску функицонерку због учешћа на четничкој прослави у Вишеграду

Грађанска Војводина: Сменити градску функицонерку због учешћа на четничкој прослави у Вишеграду

Нови магазин 11.03.2019
Коалиција невладиних организација Грађанска Војводина позвала је данас од градске власти у Новом Саду да хитно смене заменицу председника Скупштине града Новог Сада Бранку Бежанов која је у недељу присуствовала "ужасном… »

Вести дана »