Povezane vesti
Serhio Ramos napravio intervju sam sa sobom o svim pitanjima u Realu: Kriv sam 200 odsto!
Mozzart sport 11.03.2019
Španac na čudan način izašao u javnost. Realova sezona se srušila u sedam dana. Barselona ih je nokautirala u Primeri i Kupu kralja, a onda je došao fijasko u Ligi šampiona protiv Ajaksa. Kao jedan od krivaca za debakl sezone je etiketiran kapiten… »
Serhio Ramos: Namerno sam dobio žuti karton, kriv sam 200 posto!
Hot sport 11.03.2019
Kapiten Real Madrida progovorio je o situaciji iz Amsterdama, iako bi ova izjava mogla debelo da ga košta. ‘Kraljevski klub’ je pobedio Ajaks u Amsterdamu sa 2:1, a kapiten tima Serhio Ramos napravio je faul za žuti karton što je značilo… »
Oglasio se Serhio Ramos: Ovo je istina, o svemu
Mondo 11.03.2019
Kapiten Reala napisao odgovore na sva pitanja koja su bila dovođena u vezu sa njim prethodnih dana. Real Madrid prolazi kroz veoma težak period i to se vidi svakodnevno. Dan nakon pobede protiv Valjadolida, posle uzastopnih poraza od Barselone i… »
Vesti dana »
Primirje u Gazi počinje u nedelju, izraelska vlada odobrila dogovor
BBC News pre 52 minutajoš 26 povezanih
Ruski udar na ukrajinsku fabriku oružja; Slovačka najavljuje kontramere ako tranzit gasa ne bude obnovljen
RTS pre 34 minutajoš 19 povezanih
Studentkinja: Pozdravljamo radnike RTS-a koji su sinoć pružili podršku studentima
Nova pre 1 satjoš 14 povezanih