Povezane vesti
Serhio Ramos napravio intervju sam sa sobom o svim pitanjima u Realu: Kriv sam 200 odsto!
Mozzart sport 11.03.2019
Španac na čudan način izašao u javnost. Realova sezona se srušila u sedam dana. Barselona ih je nokautirala u Primeri i Kupu kralja, a onda je došao fijasko u Ligi šampiona protiv Ajaksa. Kao jedan od krivaca za debakl sezone je etiketiran kapiten Serhio… »
Serhio Ramos: Namerno sam dobio žuti karton, kriv sam 200 posto!
Hot sport 11.03.2019
Kapiten Real Madrida progovorio je o situaciji iz Amsterdama, iako bi ova izjava mogla debelo da ga košta. ‘Kraljevski klub’ je pobedio Ajaks u Amsterdamu sa 2:1, a kapiten tima Serhio Ramos napravio je faul za žuti karton što je značilo suspenziju za… »
Oglasio se Serhio Ramos: Ovo je istina, o svemu
Mondo 11.03.2019
Kapiten Reala napisao odgovore na sva pitanja koja su bila dovođena u vezu sa njim prethodnih dana. Real Madrid prolazi kroz veoma težak period i to se vidi svakodnevno. Dan nakon pobede protiv Valjadolida, posle uzastopnih poraza od Barselone i… »
Vesti dana »
Marta Kos prenela Ani Brnabić zabrinutost EU zbog koraka vlasti Srbije da suzbiju nezavisno sudstvo
Serbian News Media pre 2 satajoš 29 povezanih
Otrovala pse, pa ih bacila u bunar u selu Tešica kod Aleksinca – meštani zabrinuti zbog zagađene vode
Južne vesti pre 38 minutajoš 34 povezane
Ajatolah najavio osvetu zbog likvidacije Laridžanija! Tramp sprema misiju opasniju od ubistva Bin Ladena! Želi da spreči Iran da napravi atomsku bombu!
Kurir pre 8 minutajoš 66 povezanih
Potpisani ugovori za „Osmeh Vojvodine“: Srbija gradi modernu saobraćajnicu od Bačkog Brega do Srbobrana
IndeksOnline pre 3 satajoš 29 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Beta pre 5 satijoš 28 povezanih