Povezane vesti
"Nisam dobro, molite se za mene": Džastin Biber iskreniji nego ikad
Noizz 11.03.2019
Biber se obratio svojim fanovima na Instagramu otvorivši im se iskreno o osećanjima koja ga muče, sa kojima se mnogi od nas susreću svakodnevno, a o kojima se, nažalost, i dalje tako retko priča. "Samo sam želeo da vas uputim šta mi se dešava, nadajući… »
Džastin Biber objavio uznemirujuću poruku: Molite se za mene. Borim se, mnogo...
Telegraf 11.03.2019
Džastin duže vreme izbegava pojavljivanje u emisijama, davanje intervjua, čak i objavljivanje novih pesama. Psihičko stanje Džastina Bibera u poslednjih oko godinu dana vrlo je labilno, a njegova nova poruka zabrinula je milione onih koji ga vole… »
Vesti dana »
Odbor Skupštine Srbije prihvatio predloge zakona o tužilaštvima
Slobodna Evropa pre 33 minutajoš 31 povezana
Dačić za RTS: Oštećeni građani iz opština u kojima je proglašena vanredna situacija imaju pravo na nadoknadu štete
RTS pre 2 satajoš 52 povezane
Grbović (PSG): Opozicija će dočekati predstavnike institucija EU, Vučić nije lice Srbije
Beta pre 2 satajoš 33 povezane
Da li je 14. januar crveno slovo u kalendaru? Ovo nikako ne smete da radite na Mali Božić, jer će vas terati baksuz cele godine.
Kurir pre 28 minutajoš 46 povezanih
"Srce mi je puno dok gledam najlepšu trobojku" Vučić čestitao Srpsku Novu godinu iz Abu Dabija (video)
Blic pre 4 satijoš 36 povezanih