Повезане вести

"То је прилично јак и набилдован тип": Трифуновић: Нападач био у друштву познаника којег знам из града. Побегао сам од…

"То је прилично јак и набилдован тип": Трифуновић: Нападач био у друштву познаника којег знам из града. Побегао сам од…

Блиц 12.03.2019
"Нападач је био у друштву мог познаника кога знам из града... То је прилично јак и набилдован тип... Скочио сам између њих да зауставим даље сра*е... Побегао сам од агресије „хистеричних“ жена...." Аутор ових изјава је глумац и… »
Трифуновић: Ништа нисам видео, побегао сам од хистеричних жена

Трифуновић: Ништа нисам видео, побегао сам од хистеричних жена

Дневник 12.03.2019
БЕОГРАД: Нападач је био у друштву мог познаника кога знам из града. . . То је прилично јак и набилдован тип... Скочио сам између њих да зауставим даље сра*е... Побегао сам од агресије „хистеричних“ жена...., тако данас лидер… »
Познат идентитет нападача: Полиција на трагу мушкарцу који је напао Ксенију Радовановић

Познат идентитет нападача: Полиција на трагу мушкарцу који је напао Ксенију Радовановић

Блиц 12.03.2019
Идентитет мушкарца који је напао Ксенију Радовановић, активисткињу Иницијативе "Не давимо Београд" познат је полицији и они су му на трагу, сазнаје "Блиц". Ксенија Радовановић је нападнута 8. марта на додели БеФем признања за… »
О Ксенији и Сергеју, уместо о насиљу

О Ксенији и Сергеју, уместо о насиљу

Дојче веле 12.03.2019
„Ишао сам да смирим ситуацију, а сад испадам ту… све ми је то гадно – то што се десило, сад и ово“, каже Сергеј Трифуновић о нападу на Ксенију Радовановић. Јавност изгледа очекује да то двоје реше случај уместо полиције. Ко је… »
Сергеј ван контроле, удара на феминисткиње: Трифуновић: Рећи ћу ти брате, ове жене озбиљно мрзе мушкарце. Доћи ће моменат да…

Сергеј ван контроле, удара на феминисткиње: Трифуновић: Рећи ћу ти брате, ове жене озбиљно мрзе мушкарце. Доћи ће моменат да…

Блиц 12.03.2019
После целодневне расправе о томе да ли је видео ко је напао активисткињу иницијативе "Не давимо Београд" Ксенију Радовановић, глумац и лидер ПСГ Сергеј Трифуновић је још једном, прилично незграпно, покушао да објасни своје (не)… »
Сергеј Трифуновић: Не знам ни ко је, ни како се зове нападач Ксеније Радовановић

Сергеј Трифуновић: Не знам ни ко је, ни како се зове нападач Ксеније Радовановић

Радио сто плус 12.03.2019
Лидер Покрета слободних градјан Сергеј Трифуновић изјавио је да не зна ко је особа која је напала активисткињу инцијативе Не давимо Београд Ксенију Радовановић. "Ко је особа која је учествовала у инциденту, ја заиста немам… »
“Не знам ко је нападач” Сергеј Трифуновић: Покушао сам да разјасним са Ксенијом, добио сам хистерично и агресивно викање…

“Не знам ко је нападач” Сергеј Трифуновић: Покушао сам да разјасним са Ксенијом, добио сам хистерично и агресивно викање…

Блиц 12.03.2019
"Не знам, нити сам инцидент видео, јер се дешавало иза мојих леђа. Покушао сам да разјасним исто вече. Добио сам хистерично и агресивно вриштање ”изађи напоље” и “твоје обезбеђење “. На “моје обезбеђење “ већ бих се слатко… »
Твитерашице позивају глумца да одмах реагује: Сергеј, не штити насилника, откриј ко је ударио Ксенију!

Твитерашице позивају глумца да одмах реагује: Сергеј, не штити насилника, откриј ко је ударио Ксенију!

Курир 12.03.2019
Активисткиња Иницијативе ''Не давимо Београд'' Ксенија Радовановић, физички је нападнута у петак на додели признања за допринос феминизму за 2018. годину и она је након тога испричала да је њен нападач био у друштву лидера… »
Ксенија Радовановић рекла је да ју је за 8. март напао човек из друштва Сергеја Трифуновића. Напокон се огласио и Сергеј. "Не…

Ксенија Радовановић рекла је да ју је за 8. март напао човек из друштва Сергеја Трифуновића. Напокон се огласио и Сергеј. "Не…

Недељник 12.03.2019
"Не могу да се осћем умешаним у све ово, нити познајем девојку, нити човека који ју је ударио, нити сам видео инцидент" Мушкарац који је напао активисткињу иницијативе "Не давимо Београд" био је на догађају на ком се инцидент… »
Огласио се Трифуновић: "Не познајем ни Ксенију Радовановић ни нападача, нисам видео ударац" (видео)

Огласио се Трифуновић: "Не познајем ни Ксенију Радовановић ни нападача, нисам видео ударац" (видео)

Блиц 12.03.2019
Глумац и лидер Покрета слободних грађана (ПСГ) Сергеј Трифуновић изјавио је вечерас да није видео напад на активисткињу иницијативе "Не давимо Београд" Ксенију Радовановић, јер се, како каже, инцидент догодио иза његових леђа… »
Сергеј Трифуновић: Не познајем ни Ксенију Радовановић, ни нападача

Сергеј Трифуновић: Не познајем ни Ксенију Радовановић, ни нападача

Телеграф 12.03.2019
Трифуновић је преко Твитера поручио да није умешан у овај догађај, јер не познаје актере инцидетна. Глумац и лидер Покрета слободних грађана (ПСГ) Сергеј Трифуновић изјавио је вечерас да није видео напад на активисткињу… »

Данас 11.03.2019
Лидер Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић изјавио је вечерас да не зна ко је особа која је напала активисткињу инцијативе Не давимо Београд Ксенију Радовановић. „Ко је особа која је учествовала у инциденту, ја заиста… »

Вести дана »