Povezane vesti
Za nevericu: Avion je bio u vazduhu kada je majka shvatila da je zaboravila bebu na aerodromu
Blic 12.03.2019
Saudijski putnički avion, ne letu od Džede do Kuala Lumpura u Maleziji, morao je da se vrati na aerodrom nakon što je jedna majka prijavila da je na terminalu zaboravila bebu. Kada je shvatila da je zaboravila bebu, žena je panično obavestila… »
Jao, izvinite, zaboravila sam bebu na aerodromu: Avion morao da se vrati jer je majka kasno shvatila da joj je dete ostalo u…
Kurir 12.03.2019
Putnici u brzini i gužvi često svašta zaboravljaju na aerodromima, ali da majka zaboravi svoju bebu i primeti tek po poletanju aviona, verovatno se po prvi put dogodilo. Putnica jedne saudijske kompanije zahtevala je da se avion koji je poleteo za… »
Avion morao da se okrene, putnica zaboravila bebu na aerodromu
Danas 11.03.2019
Avion jedne kompanije iz Saudijske Arabije bio je prisiljen da se okrene i vrati na aerodrom ubrzo nakon poletanja za Kuala Lumpur zbog toga što se jedna putnica setila da je ostavila bebu u čekaonici. Lokalni mediji objavili su i snimak na kojem se… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 7 satijoš 20 povezanih
Oglasilo se tužilaštvo povodom tragedije u Novom Sadu: Predložen pritvor za 13 osumnjičenih, za jednim raspisana poternica
Blic pre 6 satijoš 6 povezanih
Vučević se oprostio od Dragana Markovića Palme: "Uvek je posvećeno i predano radio u interesu Srbije"
Blic pre 8 satijoš 2 povezane
Zaplenjeno pet tona kokaina: Belgijska policija otkrila drogu u luci Antverpen, uhapšeno 8 osoba
Blic pre 8 satijoš 1 povezana