Повезане вести
Партизан обезглављен у Крушевцу: Криза је прилика да покажемо зашто смо ту
Моззарт спорт 12.03.2019
Жарко Лазетић води црно-беле против Напретка уверен да ће се екипа вратити на издања из прва два пролећна кола. Обезглављен Партизан стиже у Крушевац. Нема Зорана Бате Мирковића за кормилом Парног ваљка, нема његовог… »
Вучелић: Медији лажу! Нити је хаос, нити се штрајкује
Н1 Инфо 12.03.2019
Председник Партизана Милорад Вучелић изјавио је после седнице Управног одбора да се у медијима ствара погрешна слика о стању у клубу из Хумске. Управни одбор је заседао после низа лоших резултата и оставки тренера Зорана… »
Вучелић: Играчи су одговорни, прихваћене оставке Мирковића и Илиева
Бета 12.03.2019
Председник фудбалског клуба Партизан Милорад Вучелић рекао је данас да су играчи одговорни за лоше резултате и да су на седници Управног одбора прихваћене оставке тренера Зорана Мирковића и спортског директора Ивице Илиева… »
Косановић: Жао ми је Мирковића, ми нисмо тим који било коме може да прети
Хот спорт 12.03.2019
Фудбалери крушевачког Напретка у четвртфиналу Купа дочекују Партизан. Након што су елиминисали Металац и чачански Борац изабраници Милорада Косановића дочекаће браоница трофеја. Искусни стратег Крушевљана истакао је пред овај… »
Вучелић: Имамо кризу резултата, играчи су одговорни!
Спортски журнал 12.03.2019
Председник ФК Партизан Милорад Вучелић рекао је да је Управни одбор прихватио оставке Зорана Мирковића и Ивице Илиева, да се није разговарало о кандидатима за првог тренера и да ће помоћни тренер Жарко Лазетић водити екипу у… »
Мирковић открио разлоге оставке: Свако носи свој терет
Вечерње новости 12.03.2019
Бата: Бићу најсрећнији човек на свету ако мој одлазак буде прекретница ка новим одлукама, новим околностима, новим људима и новом времену достојном славе шампионског Партизана. ЗОРАН Мирковић је одлах после пораза од Вождовца… »
Косановић: На крову не може да се игра фудбал, не знам ко то дозвољава!
Прво питање за шефа струке крушевачког суперлигаша Милорада Косановића, пред окршај под Багдалом било је – може ли његов тим да елиминише црно-беле?! – Не уживам у несрећи других и много ми је жао је Партизан у последње време… »
Косановићу жао Бате и фудбала на "крову"
Мондо 12.03.2019
"Тамо је и Звезда изгубила првенство. Не знам ко и зашто то дозвољава", поручио је искусни тренер Милорад Косановић пред меч Купа са Партизаном. За Милорада Косановића се може рећи да зна како с Партизаном! Искусни фудбалски… »
Огласио се Мирковић: Моја оставка није морални чин!
Н1 Инфо 12.03.2019
Сад већ бивши тренер Партизана Зоран Мирковић огласио се саопштењем у коме је истакао да је оставку понео због 'неприхватљиве ситуације' у којој се клуб нашао. Зоран Мирковић напустио је клупу Партизана после пораза од… »
В.Д. тренер Партизана: Није смак света, ми смо Партизан
Мондо 12.03.2019
Жарко Лазетић ће водити Партизан у среду против Напретка у Крушевцу у четврфиналу Купа Србије. "Сад је на мени и играчима да покажемо одговорност, да покажемо зашто носимо дрес Партизана". Фото: МН Пресс Потрес у Партизану пред… »
Бата Мирковић: Ево зашто одлазим...
Мондо 12.03.2019
Зоран Бата Мирковић образложио разлог подношења оставке на место тренера ФК Партизан. "Између Партизана и мене никад неће стајати баријере, ово је коначна одлука човека, који бесконачно воли Партизан", написао је између осталог… »
Мирковић срушио зид ћутања - Бата отворио душу!
Спортске.нет 12.03.2019
Досадашњи тренер ФК Партизан Зоран Мирковић огласио се данас саопштењем за јавност у којем је потврдио да напушта клуб и образложио своју одлуку. Непуна два дана након што је поднео оставку на место шефа струке у ФК Партизан… »
Мирковић: Одлазим због неприхватљиве ситуације...
Дневник 12.03.2019
БЕОГРАД: Досадашњи тренер Партизана Зотан Мирковић обратио се јавности отвореним писмом у којем је саопштио да је поднео оставку јер се клуб налази и неприхватљивој ситуацији и поручио да се нада како је његов одлазак бити… »
Бата Мирковић: Оставка због мени неприхватљиве ситуације у којој се мој клуб налази
Партизан је остао без тренера, у недељу увече Зоран Бата Мирковић поднео је оставку. Зоран Бата Мирковић поднео је оставку на место тренера у Партизану, после пораза од Вождовца у недељу увече. Сада већ бивши шеф струке… »
Вести дана »
СТИЖЕ снег и хладни дани! Ево какво време нас чека и шта нам доноси "звер са истока"
Дневник пре 25 минутајош 17 повезаних
Спарси преко Лејкерса до полуфинала НБА купа, Оклахома убедљива против Санса
РТВ пре 24 минутајош 19 повезаних
(Видео) Овако је изгледао упад америчких специјалаца на танкер пун нафте код Венецуеле: Спустили се из хеликоптера низ конопац, узели машинке у руке и заузели брод
Блиц пре 30 минутајош 14 повезаних
Преврнуо се чамац са мигрантима код Славонског Брода, једна особа преминула
Спутник пре 4 минутајош 12 повезаних
Црвено-бели вечерас гостују у Грацу! Ево где можете да гледате утакмицу Штурм - Црвена звезда!
Курир пре 39 минутајош 17 повезаних