Повезане вести

Партизан обезглављен у Крушевцу: Криза је прилика да покажемо зашто смо ту

Партизан обезглављен у Крушевцу: Криза је прилика да покажемо зашто смо ту

Моззарт спорт 12.03.2019
Жарко Лазетић води црно-беле против Напретка уверен да ће се екипа вратити на издања из прва два пролећна кола. Обезглављен Партизан стиже у Крушевац. Нема Зорана Бате Мирковића за кормилом Парног ваљка, нема његовог… »
Вучелић: Медији лажу! Нити је хаос, нити се штрајкује

Вучелић: Медији лажу! Нити је хаос, нити се штрајкује

Н1 Инфо 12.03.2019
Председник Партизана Милорад Вучелић изјавио је после седнице Управног одбора да се у медијима ствара погрешна слика о стању у клубу из Хумске. Управни одбор је заседао после низа лоших резултата и оставки тренера Зорана… »
Вучелић: Играчи су одговорни, прихваћене оставке Мирковића и Илиева

Вучелић: Играчи су одговорни, прихваћене оставке Мирковића и Илиева

Бета 12.03.2019
Председник фудбалског клуба Партизан Милорад Вучелић рекао је данас да су играчи одговорни за лоше резултате и да су на седници Управног одбора прихваћене оставке тренера Зорана Мирковића и спортског директора Ивице Илиева… »
Косановић: Жао ми је Мирковића, ми нисмо тим који било коме може да прети

Косановић: Жао ми је Мирковића, ми нисмо тим који било коме може да прети

Хот спорт 12.03.2019
Фудбалери крушевачког Напретка у четвртфиналу Купа дочекују Партизан. Након што су елиминисали Металац и чачански Борац изабраници Милорада Косановића дочекаће браоница трофеја. Искусни стратег Крушевљана истакао је пред овај… »
Вучелић: Имамо кризу резултата, играчи су одговорни!

Вучелић: Имамо кризу резултата, играчи су одговорни!

Спортски журнал 12.03.2019
Председник ФК Партизан Милорад Вучелић рекао је да је Управни одбор прихватио оставке Зорана Мирковића и Ивице Илиева, да се није разговарало о кандидатима за првог тренера и да ће помоћни тренер Жарко Лазетић водити екипу у… »
Мирковић открио разлоге оставке: Свако носи свој терет

Мирковић открио разлоге оставке: Свако носи свој терет

Вечерње новости 12.03.2019
Бата: Бићу најсрећнији човек на свету ако мој одлазак буде прекретница ка новим одлукама, новим околностима, новим људима и новом времену достојном славе шампионског Партизана. ЗОРАН Мирковић је одлах после пораза од Вождовца… »
Косановић: На крову не може да се игра фудбал, не знам ко то дозвољава!

Косановић: На крову не може да се игра фудбал, не знам ко то дозвољава!

Прво питање за шефа струке крушевачког суперлигаша Милорада Косановића, пред окршај под Багдалом било је – може ли његов тим да елиминише црно-беле?! – Не уживам у несрећи других и много ми је жао је Партизан у последње време… »
Косановићу жао Бате и фудбала на "крову"

Косановићу жао Бате и фудбала на "крову"

Мондо 12.03.2019
"Тамо је и Звезда изгубила првенство. Не знам ко и зашто то дозвољава", поручио је искусни тренер Милорад Косановић пред меч Купа са Партизаном. За Милорада Косановића се може рећи да зна како с Партизаном! Искусни фудбалски… »
Огласио се Мирковић: Моја оставка није морални чин!

Огласио се Мирковић: Моја оставка није морални чин!

Н1 Инфо 12.03.2019
Сад већ бивши тренер Партизана Зоран Мирковић огласио се саопштењем у коме је истакао да је оставку понео због 'неприхватљиве ситуације' у којој се клуб нашао. Зоран Мирковић напустио је клупу Партизана после пораза од… »
В.Д. тренер Партизана: Није смак света, ми смо Партизан

В.Д. тренер Партизана: Није смак света, ми смо Партизан

Мондо 12.03.2019
Жарко Лазетић ће водити Партизан у среду против Напретка у Крушевцу у четврфиналу Купа Србије. "Сад је на мени и играчима да покажемо одговорност, да покажемо зашто носимо дрес Партизана". Фото: МН Пресс Потрес у Партизану пред… »
Бата Мирковић: Ево зашто одлазим...

Бата Мирковић: Ево зашто одлазим...

Мондо 12.03.2019
Зоран Бата Мирковић образложио разлог подношења оставке на место тренера ФК Партизан. "Између Партизана и мене никад неће стајати баријере, ово је коначна одлука човека, који бесконачно воли Партизан", написао је између осталог… »
Мирковић срушио зид ћутања - Бата отворио душу!

Мирковић срушио зид ћутања - Бата отворио душу!

Спортске.нет 12.03.2019
Досадашњи тренер ФК Партизан Зоран Мирковић огласио се данас саопштењем за јавност у којем је потврдио да напушта клуб и образложио своју одлуку. Непуна два дана након што је поднео оставку на место шефа струке у ФК Партизан… »
Мирковић: Одлазим због неприхватљиве ситуације...

Мирковић: Одлазим због неприхватљиве ситуације...

Дневник 12.03.2019
БЕОГРАД: Досадашњи тренер Партизана Зотан Мирковић обратио се јавности отвореним писмом у којем је саопштио да је поднео оставку јер се клуб налази и неприхватљивој ситуацији и поручио да се нада како је његов одлазак бити… »
Бата Мирковић: Оставка због мени неприхватљиве ситуације у којој се мој клуб налази

Бата Мирковић: Оставка због мени неприхватљиве ситуације у којој се мој клуб налази

Партизан је остао без тренера, у недељу увече Зоран Бата Мирковић поднео је оставку. Зоран Бата Мирковић поднео је оставку на место тренера у Партизану, после пораза од Вождовца у недељу увече. Сада већ бивши шеф струке… »

Вести дана »