Povezane vesti
Predsednik: A šta hoćete, ako ne da razgovaramo? Da ratujemo?
RTV 12.03.2019
BEOGRAD - Nikako ne mogu da razumem šta je ideja onih u Srbiji koji, valjda, misle da je jedino rešenje, moguće i normalno, da sve razgovore zaustavimo, izjavio je danas predsednik Aleksandar Vučić i dodao da za takve ima samo jedno pitanje - da li… »
Vučić: Problem ne može biti rešen priznanjem Kosova, to je nemoguće
Novi magazin 12.03.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da problem ne može da bude rešen tako što će Srbija da prizna nezavisnost Kosova u sadašnjim granicama i da se to neće dogoditi. "To je nemoguće", rekao je Vučić u intervjuu televiziji Prva… »
Vučić o nastavku dijaloga sa prištinom: Suštinski dijalog nikad dalji i plašim se da nećemo skoro videti njegov nastavak…
Kurir 12.03.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su mu najbliži saradnici Angele Merkel sa kojima je govorio rekli da se od Srbije očekuje uzdržanost "Potvrdio sam da će Srbija biti uzdržana koliko je to moguće. Ali ne pada mi na pamet da… »
Vučić: Ne znam o čemu bih informisao poslanike u vezi sa Kosovom
Danas 12.03.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne zna o čemu bi informisao poslanike Skupštine Srbije u vezi sa dijalogom Beograda i Prištine i dodao da mnoge poslanike ne interesuju državni interesi. Vučić je za televiziju Prva kazao da… »
Vučić: Mirotvorna politika, ako nećete "plave koverte"!
Mondo 12.03.2019
Predsednik Srbije o teškoj situaciji sa kojom se suočava Srbija po pitanju rešenja za Kosovo i razgovorima kojima je imao sa savetnicima Angele Merkel na tu temu... Aleksandar Vučić u intervjuu za TV Prva rekao je da se plaši da je suštinski… »
Vesti dana »
"Pobunjeni univerzitet": Održan protest ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu; Umetnici blokirali Ministarstvo kulture
Insajder pre 1 satjoš 42 povezane
Slučaj nadstrešnica: Tužilaštvo pokrenulo istragu o mogućoj korupciji
Danas pre 4 satijoš 7 povezanih
Katarina Petrović: Studenti traže vladavinu prava, a zaposleni u MUP zato i postoje
Novi magazin pre 6 satijoš 5 povezanih
RTS: Uprava Univerziteta u Beogradu će sutra zvanično odgovoriti na poziv predsednika Srbije
Beta pre 33 minutajoš 24 povezane
Ministarka prosvete sa direktorima beogradskih škola u štrajku o mogućnostima normalizacije nastave
Beta pre 2 satajoš 24 povezane