Повезане вести

Кнежевиц́ никад јаче ударио на Мила!

Кнежевиц́ никад јаче ударио на Мила!

Ало 12.03.2019
"Ради се о будућности" Председник “Атлас групе“ Душко Кнежевиц́ разговарао је преко Скајпа са студентима Универзитета Медитеран, чији је председник. Он је казао да Ђукановиц́ нец́е дозволити мирну транзицију власти, да му је… »
"Мафија ми прети": Алармантно упозорење Душка Кнежевића

"Мафија ми прети": Алармантно упозорење Душка Кнежевића

Вечерње новости 12.03.2019
Он је поновио оштре речи на рачун црногорског председника Мила Ђукановића, али и других из државног врха попут Милорада Катнића, специјалног државног тужиоца. ЈАКА мафијашка клика стоји иза Мила Ђукановића. Плашим се за свој… »
Драматично кнежевићево упозорење из Лондона: Мафија ми прети ликвидацијом, живот ми је угрожен! Мило неће мирно дати власт…

Драматично кнежевићево упозорење из Лондона: Мафија ми прети ликвидацијом, живот ми је угрожен! Мило неће мирно дати власт…

Курир 12.03.2019
Председник "Атлас групе" Душко Кнежевиц́ разговарао је данас преко Скајпа са студентима Универзитета Медитеран, чији је председник, и отворено им рекао да председник Црне Горе Мило Ђукановиц́ нец́е дозволити мирну транзицију… »
Кнежевић: Мафија ми пријети ликвидацијом, Црну Гору очекује велика криза

Кнежевић: Мафија ми пријети ликвидацијом, Црну Гору очекује велика криза

Спутник 12.03.2019
Предсједник „Атлас групе“ Душко Кнежевић разговарао је данас преко Скајпа са студентима Универзитета Медитеран, чији је предсједник. Он је казао да Ђукановић неће дозволити мирну транзицију власти, да му је живот угрожен, те да… »

Вести дана »