Повезане вести

Кнежевић: Изазвао сам незаустављив политички земљотрес

Кнежевић: Изазвао сам незаустављив политички земљотрес

РТВ 13.03.2019
ЛОНДОН - Бизнисмен и власник "Атлас" групе Душко Кнежевић изјавио је да против њега још нема оптужнице и да је све на нивоу истраге и медијских спекулација, а да његов правни тим још није добио ни потврду да се налази на… »
„Мораш да схватиш да ја више немам моћ“: Кнежевић о разговору са Ђукановићем

„Мораш да схватиш да ја више немам моћ“: Кнежевић о разговору са Ђукановићем

Спутник 13.03.2019
Бизнисмен и власник „Атлас групе“ Душко Кнежевић изјавио је да против њега још нема оптужнице и да је све на нивоу истраге и медијских спекулација, а да његов правни тим још није добио ни потврду да се налази на црвеној… »
Кнежевић: Изазвао сам политички земљотрес у Црној Гори

Кнежевић: Изазвао сам политички земљотрес у Црној Гори

Слободна Европа 13.03.2019
Бизнисмен и власник Атлас групе Душко Кнежевић изјавио је синоћ да његов правни тим још није добио потврду да је на црвеној потерници Интерпола, али да ће Црна Гора сигурно затражити црвену Интерполову листу, што значи да неће… »
Кнежевић о спремности да сведочи путем видео-линка и некадашњем финансирању ДС

Кнежевић о спремности да сведочи путем видео-линка и некадашњем финансирању ДС

Н1 Инфо 13.03.2019
Бизнисмен и власник Атлас групе Душко Кнежевић изјавио је да његов правни тим још није добио потврду да је на црвеној потерници Интерпола, али да ће Црна Гора сигурно затражити црвену Интерполову листу, што значи да неће моћи да… »
Душко Кнежевић: Тражио сам помоћ од Мила

Душко Кнежевић: Тражио сам помоћ од Мила

Вечерње новости 12.03.2019
Власник Атлас групе Душко Кнежевић изјавио је за РТС да се последњи пут састао са председником Црне Горе Милом Ђукановићем почетком новембра 2018. године. ПОДГОРИЦА - Бизнисмен Душко Кнежевић, власник Атлас групе за којим је… »

Вести дана »