Povezane vesti
Snimao je ribe, kad se pojavio ogroman kit i progutao ga! Samo su mu noge virile, a ono što je doživeo pamtiće ceo život…
Kurir 13.03.2019
Ono što je doživeo Južnoafrikanac Rajner Šimpf (51) tokom ronjenja slično je biblijskoj priči o Joni. Naime, Rajner je ronio nedaleko od grada Porta Elizabeta snimajući sardine kada ga je umalo progutao kit! "Samo se pojavio ispod mene, gutao je… »
U raljama kita: Snimao je ribe kad su se iz mračne dubine mora pojavile ogromne čeljusti, koje su ga ščepale (foto)
Blic 12.03.2019
Južnoafrikanac Rajner Šimpf jedva je preživeo kad ga kit zahvatio svojim čeljustima dok je ronio kod obale grada Port Elizabet. Šimpf (51) je snimao sardine krajem februara, kad se pojavio jedan gladan Brajdov kit. - Iz tame ispod mene pojavio se kit… »
Vesti dana »
Evroliga: Crno-beli bez šanse u Atini, šampion Evrope dominantno do pobede
Danas pre 2 satajoš 3 povezane
GRADONAČELNIK GOJKOVIĆ: “NE POSTOJI OPASNOST OD ŠIRENJA POŽARA I NEMA POTREBE ZA ŠIRENJEM PANIKE”
Valjevska posla pre 1 satjoš 1 povezana
PREMIJER VUČEVIĆ NAJAVIO POVEĆANjE PLATA U PROSVETI: Do kraja 2025. rast od 31 odsto
Pirotske vesti pre 3 satajoš 1 povezana
Đoković o tome kako je otrovan u hotelu u Australiji 2022: „Otkrio sam u sebi visok nivo teških metala“
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Detalji užasa domu za stare u Leskovcu: "Povremeno se gurkali i igrali kao deca, ali ovaj put ga je jače odgurnuo"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana