Povezane vesti
Dačić otkriva: Albanci mi stalno prete... Pa tek sad neću da prestanem! Haradinaj i Veselji ne mogu da podnesu ni da budu u…
Kurir 13.03.2019
BEOGRAD - Nemačka i, čak Velika Britanija, hrabre Haradinaja da ne ukine takse - ocenjuje šef srpske diplomatije Ivica Dačić odgovarajući na pitanje ko od evropskih zemalja igra dvostruku igru. - Ne sviđa im se naše rešenje... predlog za kompromis, a ne… »
Dačić: Izjava Mogerinijeve ne znači promenu formata pregovora
RTS 13.03.2019
Izjave Federike Mogerini da će Savet bezbednosti UN morati da verifikuje dogovor Beograda i Prištine ne znači da će doći do promene formata pregovora, izjavio je šef srpske diplomatije Ivica Dačić. Ivica Dačić je dodao da inače pregovora nema, a da… »
Egzit, Bregzit, sve je to isto: Dačić napravio lapsus na TV, a onda oduševio izjavom o Tifani Tramp! Da mi nju ostavimo na…
Kurir 13.03.2019
BEOGRAD - Velika Britanija koja ima egzit, Bregzit... - napravio je jutros Ivica Dačić lapaus u jutarnjem programu govoreći na temu taksi, Kosova i Velike Britanije za koju mu, kako kaže, nije jasno što ne gleda svoja posla jer ima svojih muka i mnogih… »
Albanci mi stalno prete! Tek SAD neću da prestanem! Dačić poslao poruku Haradinaju, Tačiju i Pacoliju (video)
Pravda 13.03.2019
Nemačka i, čak Velika Britanija, hrabre Haradinaja da ne ukine takse - ocenjuje šef srpske diplomatije Ivica Dačić odgovarajući na pitanje ko od evropskih zemalja igra dvostruku igru. - Ne sviđa im se naše rešenje... predlog za kompromis, a ne sviđa im… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Stabilizacija u Deliblatskoj peščari i borba na Stolovima
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 51 povezana
Fiskalni savet ocenjuje rebalans budžeta: Deficit se neopravdano povećava za 59 milijardi dinara, neka krupna davanje bez objašnjenja
Danas pre 51 minutajoš 28 povezanih
Počela vanredna sednica Skupštine Srbije sa rebalansom budžeta na dnevnom redu
Naslovi.ai pre 42 minutajoš 54 povezane
U Srbiji do kraja avgusta sunčano i toplo sa temperaturama do 37 stepeni
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 49 povezanih