Povezane vesti
Ronaldova poruka za nokaut Atletika (video)
Večernje novosti 13.03.2019
Siguran sam da je to uradio jer je mislio na svoje navijače, kao što sam ja učinio u Madridu - rekao je Simeone. Heroj Juventusa je Kristijano Ronaldo. Het-trikom je nokautirao Atletiko Madrid i odveo “Staru damu” u četvrtfinale Lige šampiona,a… »
Ronaldo: Zato su me doveli!
Vesti online 13.03.2019
Napadač Juventusa Kristijano Ronaldo blistao je od sreće posle pobede nad Atletiko Madridom u revanšu osmine finala Lige šampiona sa 3:0 i plasmana u narednu rundu. - Pokazali smo karakter dostojan osvajanja Lige šampiona! Ovo je morala da bude… »
Ronaldo: Zbog ovoga me je Juventus doveo
Politika 13.03.2019
Uoči revanš utakmice osmine finala Lige šampiona, koju je njegov tim dočekao sa „minusom” od dva gola (0:2), Kristijano Ronaldo je najavio specijalnu noć u Torinu. I zaista je bilo tako. Jedan od najboljih fudbalera današnjice je postigao tri… »
"Nismo izgledali kao tim koji želi da postigne gol"
Vesti online 13.03.2019
Kapiten Atletika iz Madrida Dijego Godin, posle ispadanja iz Lige šampiona od Juventusa (3:0), rekao je da njegov tim nije bio pretnja za gol rivala na utakmici u Torinu. Juventus je "het-trikom" Kristijana Ronalda uspeo da nadoknadi prednost Madriđana… »
Grizman: "Svi smo sj..ani"
Mondo 13.03.2019
Atletiko nije uspeo da se sastavi u Torinu zbog čega i nije izborio plasman u četvrtfinale Lige šampiona. Atletiko je ispustio prednost iz prvog meča od 2:0 u osmini finala, pretrpeo poraz u Torinu od Juventusa i doživeo eliminaciju iz Lige… »
Vesti dana »
Ponovo se oglasio RHMZ! U ovim delovima Srbije pašće najviše snega: Popaljeni meteoalarmi u celoj zemlji, negde zbog 2 pojave (mapa)
Blic pre 17 minutajoš 19 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Forbes pre 10 satijoš 1 povezana
(Poluvreme) Cvetković je budućnost srpkog fudbala: Nerešeno nakon 45 minuta – Zvezda i Čukarički pokazali zašto je ovaj meč derbi kola! (video)
Hot sport pre 1 satjoš 17 povezanih