Повезане вести
Роналдова порука за нокаут Атлетика (видео)
Вечерње новости 13.03.2019
Сигуран сам да је то урадио јер је мислио на своје навијаче, као што сам ја учинио у Мадриду - рекао је Симеоне. Херој Јувентуса је Кристијано Роналдо. Хет-триком је нокаутирао Атлетико Мадрид и одвео “Стару даму” у четвртфинале… »
Роналдо: Зато су ме довели!
Вести онлине 13.03.2019
Нападач Јувентуса Кристијано Роналдо блистао је од среће после победе над Атлетико Мадридом у реваншу осмине финала Лиге шампиона са 3:0 и пласмана у наредну рунду. - Показали смо карактер достојан освајања Лиге шампиона! Ово је… »
Роналдо: Због овога ме је Јувентус довео
Политика 13.03.2019
Уочи реванш утакмице осмине финала Лиге шампиона, коју је његов тим дочекао са „минусом” од два гола (0:2), Кристијано Роналдо је најавио специјалну ноћ у Торину. И заиста је било тако. Један од најбољих фудбалера данашњице је… »
"Нисмо изгледали као тим који жели да постигне гол"
Вести онлине 13.03.2019
Капитен Атлетика из Мадрида Дијего Годин, после испадања из Лиге шампиона од Јувентуса (3:0), рекао је да његов тим није био претња за гол ривала на утакмици у Торину. Јувентус је "хет-триком" Кристијана Роналда успео да… »
Гризман: "Сви смо сј..ани"
Мондо 13.03.2019
Атлетико није успео да се састави у Торину због чега и није изборио пласман у четвртфинале Лиге шампиона. Атлетико је испустио предност из првог меча од 2:0 у осмини финала, претрпео пораз у Торину од Јувентуса и доживео… »
Вести дана »

ВЈТ: Подигнута оптужница против Весића и још 12 особа за пад надстрешнице
Бета пре 1 сатјош 40 повезаних

"Не бих волела да се ико разведе, много је стресно": Овако је Наташа Беквалац причала о краху брака од Даче: Због њега је лила сузе у јавности
Блиц пре 12 минутајош 34 повезане

Јутрос приведена три пољопривредника након јучерашњег протеста у Новом Саду
Данас пре 1 сатјош 8 повезаних