Povezane vesti

Ronaldova poruka za nokaut Atletika (video)

Ronaldova poruka za nokaut Atletika (video)

Večernje novosti 13.03.2019
Siguran sam da je to uradio jer je mislio na svoje navijače, kao što sam ja učinio u Madridu - rekao je Simeone. Heroj Juventusa je Kristijano Ronaldo. Het-trikom je nokautirao Atletiko Madrid i odveo “Staru damu” u četvrtfinale Lige šampiona,a… »
Ronaldo: Zato su me doveli!

Ronaldo: Zato su me doveli!

Vesti online 13.03.2019
Napadač Juventusa Kristijano Ronaldo blistao je od sreće posle pobede nad Atletiko Madridom u revanšu osmine finala Lige šampiona sa 3:0 i plasmana u narednu rundu. - Pokazali smo karakter dostojan osvajanja Lige šampiona! Ovo je morala da bude… »
Ronaldo: Zbog ovoga me je Juventus doveo

Ronaldo: Zbog ovoga me je Juventus doveo

Politika 13.03.2019
Uoči revanš utakmice osmine finala Lige šampiona, koju je njegov tim dočekao sa „minusom” od dva gola (0:2), Kristijano Ronaldo je najavio specijalnu noć u Torinu. I zaista je bilo tako. Jedan od najboljih fudbalera današnjice je postigao tri… »
"Nismo izgledali kao tim koji želi da postigne gol"

"Nismo izgledali kao tim koji želi da postigne gol"

Vesti online 13.03.2019
Kapiten Atletika iz Madrida Dijego Godin, posle ispadanja iz Lige šampiona od Juventusa (3:0), rekao je da njegov tim nije bio pretnja za gol rivala na utakmici u Torinu. Juventus je "het-trikom" Kristijana Ronalda uspeo da nadoknadi prednost Madriđana… »
Grizman: "Svi smo sj..ani"

Grizman: "Svi smo sj..ani"

Mondo 13.03.2019
Atletiko nije uspeo da se sastavi u Torinu zbog čega i nije izborio plasman u četvrtfinale Lige šampiona. Atletiko je ispustio prednost iz prvog meča od 2:0 u osmini finala, pretrpeo poraz u Torinu od Juventusa i doživeo eliminaciju iz Lige… »

Vesti dana »