Повезане вести

Роналдова порука за нокаут Атлетика (видео)

Роналдова порука за нокаут Атлетика (видео)

Вечерње новости 13.03.2019
Сигуран сам да је то урадио јер је мислио на своје навијаче, као што сам ја учинио у Мадриду - рекао је Симеоне. Херој Јувентуса је Кристијано Роналдо. Хет-триком је нокаутирао Атлетико Мадрид и одвео “Стару даму” у четвртфинале… »
Роналдо: Зато су ме довели!

Роналдо: Зато су ме довели!

Вести онлине 13.03.2019
Нападач Јувентуса Кристијано Роналдо блистао је од среће после победе над Атлетико Мадридом у реваншу осмине финала Лиге шампиона са 3:0 и пласмана у наредну рунду. - Показали смо карактер достојан освајања Лиге шампиона! Ово је… »
Роналдо: Због овога ме је Јувентус довео

Роналдо: Због овога ме је Јувентус довео

Политика 13.03.2019
Уочи реванш утакмице осмине финала Лиге шампиона, коју је његов тим дочекао са „минусом” од два гола (0:2), Кристијано Роналдо је најавио специјалну ноћ у Торину. И заиста је било тако. Један од најбољих фудбалера данашњице је… »
"Нисмо изгледали као тим који жели да постигне гол"

"Нисмо изгледали као тим који жели да постигне гол"

Вести онлине 13.03.2019
Капитен Атлетика из Мадрида Дијего Годин, после испадања из Лиге шампиона од Јувентуса (3:0), рекао је да његов тим није био претња за гол ривала на утакмици у Торину. Јувентус је "хет-триком" Кристијана Роналда успео да… »
Гризман: "Сви смо сј..ани"

Гризман: "Сви смо сј..ани"

Мондо 13.03.2019
Атлетико није успео да се састави у Торину због чега и није изборио пласман у четвртфинале Лиге шампиона. Атлетико је испустио предност из првог меча од 2:0 у осмини финала, претрпео пораз у Торину од Јувентуса и доживео… »

Вести дана »