Повезане вести
Председник ДСС-а тужио Марка Ђурића због изјаве у емисији "Упитник"
Н1 Инфо 13.03.2019
Председник Демократске странке Србије (ДСС) Милош Јовановић поднео је у Првом основном суду тужбу против директора Канцеларије за Косово и Метохију Марка Ђурића због изјаве у емисији "Упитник" на РТС-у да је Јовановић "украо два… »
Сукоб Јовановића и Ђурића: На суд због станова и претњи
Вечерње новости 13.03.2019
Наставља се сукоб лидера ДСС и директора Канцеларије за КиМ. ПРЕДСЕДНИК ДСС Милош Јовановић поднео је у среду Првом основном суду тужбу против директора Канцеларије за КиМ Марка Ђурића због повреде угледа и части и затражио… »
Ђурић: Прешао сам преко низа лажи и клевета Јовановића, али сад ћу да га тужим
Нови магазин 13.03.2019
Директор владине Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић изјавио је данас да је прешао преко низа "најбруталнијих лажи и клевета" које је о њему рекао лидер Демократске странке Србије Милош Јовановић, али да ће сада морати… »
Председник ДСС-а поднео тужбу против Марка Ђурића
Нови магазин 13.03.2019
Председник Демократске странке Србије Милош Јовановић поднео је данас у Првом основном суду тужбу против директора Канцеларије за Косово и Метохију Марка Ђурића због његове изјаве у емисији "Упитник" на РТС-у да је "украо два… »
Вести дана »

Додик препушта дужност својој сарадници Ани Тришић Бабић: "Обављаће послове у смислу указа, ја остајем, ја сам изабрани председник уставом"
Блиц пре 11 минутајош 5 повезаних

Блиц сазнаје: Ђорђе З. (21) признао да је убио Филипа Ивановића у Београду на води: Помагао му Марко П. (18), ево како су испланирали ликвидацију
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана

„Нисам најбоље, хоћу да се извиним свима“: Новак Ђоковић је ипак после предаје био и оптимистичан на крају
Данас пре 7 сатијош 1 повезана