Povezane vesti
Sale razdrmao Bolonju, pobeda od 23 razlike
Mozzart sport 13.03.2019
Uspešan debi srpskog selektora na klupi Virtusa i to u Ligi šampiona. Selektor srpske košarkaške reprezentacije Aleksandar Đorđević trijumfalno je započeo mandat na klupi Virtusa iz Bolonje i to pobedom od čak 23 razlike nad francuskim Le Manom (81:58) u… »
Đorđević debituje večeras: Samo da mi Siniša Mihajlović ne dođe na utakmicu
Mozzart sport 13.03.2019
„Prošli put kad me je bodrio u Torinu izgubio sam“, šali se srpski selektor. Juče je i zvanično promovisan kao novi trener Virtusa, a već večeras će Aleksandar Đorđević i debitovati na klupi trofejnog kluba iz Bolonje u utakmici Lige šampiona protiv… »
BRUTALNI debi Saleta Đorđevića u Virtusu!
Sportske.net 13.03.2019
Lepši početak u novom klubu nije mogao da poželi! Juče je zvanično promovisan, a već večeras je Saša Đorđević debitovao na klupi Virtusa iz Bolonje, u veoma važnoj utakmici za ovu ekipu. U pitanju je bio revanš meč osmine finala FIBA Lige šampiona… »
Sale: Dres Virtusa je težak, Siniša da ne dolazi
N1 Info 13.03.2019
Selektor srpske reprezentacije Aleksandar Đorđević postao je i zvanično u ponedeljak trener bolonjskog Virtusa. Đorđević je poručio da dolazi da pobeđuje, a interesantnu i šaljivu poruku je poslao treneru Fudbalskog kluba Bolonja Siniši Mihajloviću… »
Đorđević predstavljen u Virtusu: O ciljevima, Mihajloviću, Daniloviću...
Večernje novosti 12.03.2019
Ugovor je potpisan do kraja sezone, uz mogućnost produžetka na još dve godine. Sa njim stigli Bjedov i Mihajlović. SELEKTOR Srbije Aleksandar Đorđević večeras je i zvanično predstavljen kao novi trener Virtusa iz Bolonje, a već sutra ga čeka debi na… »
Vesti dana »
Stiže velika promena vremena u Srbiji: RHMZ objavio šta nas očekuje naredne sedmice
Mondo pre 18 minutajoš 14 povezanih
Vatromet, preleti i ekstremna vrućina: Amerika proslavila 250 godina postojanja
BBC News pre 28 minutajoš 11 povezanih
VIDEO Golman Paragvaja pogodio loptom Mbapea jer nije hteo da se rukuje sa njim
Nova pre 12 minutajoš 13 povezanih
Putin i Tramp razgovarali telefonom o Ukrajini, Bliskom istoku i bilateralnim odnosima
RTV pre 3 minutajoš 7 povezanih