Povezane vesti
Sale razdrmao Bolonju, pobeda od 23 razlike
Mozzart sport 13.03.2019
Uspešan debi srpskog selektora na klupi Virtusa i to u Ligi šampiona. Selektor srpske košarkaške reprezentacije Aleksandar Đorđević trijumfalno je započeo mandat na klupi Virtusa iz Bolonje i to pobedom od čak 23 razlike nad francuskim Le Manom… »
Đorđević debituje večeras: Samo da mi Siniša Mihajlović ne dođe na utakmicu
Mozzart sport 13.03.2019
„Prošli put kad me je bodrio u Torinu izgubio sam“, šali se srpski selektor. Juče je i zvanično promovisan kao novi trener Virtusa, a već večeras će Aleksandar Đorđević i debitovati na klupi trofejnog kluba iz Bolonje u utakmici Lige… »
BRUTALNI debi Saleta Đorđevića u Virtusu!
Sportske.net 13.03.2019
Lepši početak u novom klubu nije mogao da poželi! Juče je zvanično promovisan, a već večeras je Saša Đorđević debitovao na klupi Virtusa iz Bolonje, u veoma važnoj utakmici za ovu ekipu. U pitanju je bio revanš meč osmine finala FIBA Lige… »
Sale: Dres Virtusa je težak, Siniša da ne dolazi
N1 Info 13.03.2019
Selektor srpske reprezentacije Aleksandar Đorđević postao je i zvanično u ponedeljak trener bolonjskog Virtusa. Đorđević je poručio da dolazi da pobeđuje, a interesantnu i šaljivu poruku je poslao treneru Fudbalskog kluba Bolonja Siniši… »
Đorđević predstavljen u Virtusu: O ciljevima, Mihajloviću, Daniloviću...
Večernje novosti 12.03.2019
Ugovor je potpisan do kraja sezone, uz mogućnost produžetka na još dve godine. Sa njim stigli Bjedov i Mihajlović. SELEKTOR Srbije Aleksandar Đorđević večeras je i zvanično predstavljen kao novi trener Virtusa iz Bolonje, a već sutra ga čeka… »
Vesti dana »
Protest ispred Filozofskog fakulteta: Prvi u organizaciji "Pobunjenog univerziteta", došli i profesori i glumci (foto)
Kurir pre 1 satjoš 45 povezanih
Slučaj nadstrešnica: Tužilaštvo pokrenulo istragu o mogućoj korupciji
Jugmedia pre 4 satijoš 10 povezanih
Tramp i Šajnbaum postigli dogovor o carinama: Odluka se odlaže na mesec dana
Euronews pre 28 minutajoš 32 povezane
Vučić uputio poziv za sredu: Napominje 111. član Ustava Republike Srbije!
Pravda pre 34 minutajoš 28 povezanih
Ministarka prosvete razgovarala sa direktorima beogradskih škola u štrajku o mogućnostima normalizacije nastave
Insajder pre 4 satijoš 24 povezane