Povezane vesti
Jeličić izjavio da je podneo ostavku 11. marta
N1 Info 13.03.2019
Milutin Jeličić Jutka, kojeg je više žena optužilo za seksualno uznemiravanje, izjavio je da je ostavku na funkciju predsednika opštine Brus u pisanoj formi podneo 11. marta, preneo je Tanjug. Podsetimo, Jeličić je 1. marta rekao da podnosi ostavku na tu… »
Jutka: Podneo sam ostavku
Večernje novosti 13.03.2019
Protiv njega se vodi sudski postupak za seksualno uznemiravanje Marije Lukić. OSTAVKU na mesto predsednika opštine Brus podneo sam u pisanoj formi 11. marta, a pre toga i usmeno predsedniku skupštine - rekao je u sredu Milutin Jeličić Jutka. Protiv njega… »
"Jutka": Ja sam ostavku dao, čekam Đilasovu
Mondo 13.03.2019
Sad navodno već bivši predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka, kojeg je više žena optužilo za seksualno uznemiravanje, izjavio je da je ostavku na tu funkciju u pisanoj formi podneo 11. marta. Ostavke u Opštini - nema. Foto: TV Prva/printscreen… »
SZS: Hitno formalno razrešiti dužnosti Milutina Jeličića Jutku ili dolazimo u Brus
Beta 13.03.2019
Savez za Srbiju zatražio je danas od predsednika Skupštine opštine Brus da u zakonski najkraćem roku zakaže sednicu tog tela na kojoj će dosadašnji predsednik opštine Milutin Jeličić Jutka formalno biti razrešen dužnosti, navodeći da će u protivnom… »
Vesti dana »

Žele hitan sastanak: Nekoliko zemalja zatražilo zasedanje SB UN zbog plana Izraela za kontrolu Gaze
Blic pre 50 minutajoš 29 povezanih

Sud u Prištini: Igoru Popoviću novčana kazna i dve godine zabrane ulaska na Kosovo i Metohiju; Popović: Nema nikakvog sporazuma s pravosuđem Aljbina Kurtija
RTV pre 35 minutajoš 34 povezane

Pet osoba privedeno zbog napada na novinare tokom uklanjanja spomenika Pavlu Đurišiću
Nova pre 1 satjoš 25 povezanih

Zakazan sastanak Trampa i Putina: Bela kuća sve zvanično potvrdila, 3 stvari su misterija
Mondo pre 1 satjoš 28 povezanih

Otkriveno kako je pucač prišao Marku Ljubiši Kanu! Prišao meti na pola metra, evo zašto nije bio sumnjiv!
Telegraf pre 1 satjoš 29 povezanih