Povezane vesti
Jeličić izjavio da je podneo ostavku 11. marta
N1 Info 13.03.2019
Milutin Jeličić Jutka, kojeg je više žena optužilo za seksualno uznemiravanje, izjavio je da je ostavku na funkciju predsednika opštine Brus u pisanoj formi podneo 11. marta, preneo je Tanjug. Podsetimo, Jeličić je 1. marta rekao da podnosi ostavku na tu… »
Jutka: Podneo sam ostavku
Večernje novosti 13.03.2019
Protiv njega se vodi sudski postupak za seksualno uznemiravanje Marije Lukić. OSTAVKU na mesto predsednika opštine Brus podneo sam u pisanoj formi 11. marta, a pre toga i usmeno predsedniku skupštine - rekao je u sredu Milutin Jeličić Jutka. Protiv njega… »
"Jutka": Ja sam ostavku dao, čekam Đilasovu
Mondo 13.03.2019
Sad navodno već bivši predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka, kojeg je više žena optužilo za seksualno uznemiravanje, izjavio je da je ostavku na tu funkciju u pisanoj formi podneo 11. marta. Ostavke u Opštini - nema. Foto: TV Prva/printscreen… »
SZS: Hitno formalno razrešiti dužnosti Milutina Jeličića Jutku ili dolazimo u Brus
Beta 13.03.2019
Savez za Srbiju zatražio je danas od predsednika Skupštine opštine Brus da u zakonski najkraćem roku zakaže sednicu tog tela na kojoj će dosadašnji predsednik opštine Milutin Jeličić Jutka formalno biti razrešen dužnosti, navodeći da će u protivnom… »
Vesti dana »
Veteran o zdravlju Dijane Hrke: Iscrpljena i malaksala, ali nije još primila infuziju
N1 Info pre 34 minutajoš 73 povezane
Poslanici zaključili pretres o predlozima za članove Saveta REM-a, glasanje zakazano za 15 časova
RTS pre 59 minutajoš 38 povezanih
Sneg u nižim predelima Srbije Meteorolozi podeljeni, videćemo šta će biti od ovog datuma!
Alo pre 2 satajoš 25 povezanih
Saobraćajna policija za četiri dana otkrila 19.300 prekršaja, 856 vozača isključeno zbog alkohola
Serbian News Media pre 59 minutajoš 19 povezanih
Ministar Bratina: Mediji koji prekogranično emituju program ne treba da postoje u našem etru
Radio sto plus pre 2 satajoš 18 povezanih