Повезане вести

Јеличић изјавио да је поднео оставку 11. марта

Јеличић изјавио да је поднео оставку 11. марта

Н1 Инфо 13.03.2019
Милутин Јеличић Јутка, којег је више жена оптужило за сексуално узнемиравање, изјавио је да је оставку на функцију председника општине Брус у писаној форми поднео 11. марта, пренео је Тањуг. Подсетимо, Јеличић је 1. марта рекао… »
Јутка: Поднео сам оставку

Јутка: Поднео сам оставку

Вечерње новости 13.03.2019
Против њега се води судски поступак за сексуално узнемиравање Марије Лукић. ОСТАВКУ на место председника општине Брус поднео сам у писаној форми 11. марта, а пре тога и усмено председнику скупштине - рекао је у среду Милутин… »
"Јутка": Ја сам оставку дао, чекам Ђиласову

"Јутка": Ја сам оставку дао, чекам Ђиласову

Мондо 13.03.2019
Сад наводно већ бивши председник општине Брус Милутин Јеличић Јутка, којег је више жена оптужило за сексуално узнемиравање, изјавио је да је оставку на ту функцију у писаној форми поднео 11. марта. Оставке у Општини - нема… »
СЗС: Хитно формално разрешити дужности Милутина Јеличића Јутку или долазимо у Брус

СЗС: Хитно формално разрешити дужности Милутина Јеличића Јутку или долазимо у Брус

Бета 13.03.2019
Савез за Србију затражио је данас од председника Скупштине општине Брус да у законски најкраћем року закаже седницу тог тела на којој ће досадашњи председник општине Милутин Јеличић Јутка формално бити разрешен дужности… »

Вести дана »