Povezane vesti
Uručena najvrednija nagrada Vojvođanske banke
Telegraf 13.03.2019
Glavna nagrada takmičenja Vojvođanske banke Nagradna Fiesta automobil marke Ford Fiesta danas je svečano uručena Zoranu Stojčevskom iz Beograda. Nenad Bungin, član Izvršnog odbora Vojvođanske banke, uručio je pobedniku ovaj automobil, inače, do sada… »
Vojvodjanska banka dodelila automobil pobedniku takmičenja Nagradna Fiesta
Beta video 13.03.2019
BEOGRAD - Vojvodjanska banka dodelila je danas automobil klijentu Zoranu Stojčevskom iz Beograda koji je pobedio na njenom takmičenju ``Nagradna Fiesta``, ostvarivši najveći broj transakcija. Svi korisnici koji su Visa ili Mastercard kreditnim karticama… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 40 minutajoš 35 povezanih
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 4 satijoš 6 povezanih
Olujni vetar nosi sve pred sobom, sneg zatrpava bez prestanka! Zakoračili smo u mesto kao da smo usred Sibira
Telegraf pre 2 satajoš 34 povezane
Od apola do artemisa: Povratak čoveka na mesec Od istorijskog leta Apola 8 do nove ere Artemis 2 nastavlja put ka zvezdama
Dnevnik pre 1 satjoš 51 povezana
uživo Skaču cene nafte nakon Trampovog govora, Amerika upozorava na moguće napade u Albaniji povezane sa Iranom
NIN pre 50 minutajoš 54 povezane