Povezane vesti

"Srbi su meta": Oštre kritike za Prištinu u izveštaju Stejt departmenta

Vesti online 14.03.2019
Američki držžavni sekretar Majk Pompeo predstavio je u Stejt departmentu godišnji izveštaj o ljudskim pravima. U delu izveštaja posvećenom Kosovu navodi se da su problemi napadi na etničke manjine, uključujući i one od strane snaga bezbednosti… »

Stejt Department o stanju ljudskih prava u Srbiji

Politika 14.03.2019
VAŠINGTON - Američki državni sekretar Majk Pompeo predstavio je u Stejt Departmentu godišnji izveštaj o ljudskim pravima. Kad je u pitanju izveštaj za Balkan, za Srbiju se kao problemi navode korupcija, koja u nekim slučajevima uključuje visoke… »

U izveštaju SAD i Kosovo: Napadi na Srbe, Oliver Ivanović

B92 14.03.2019
Vašington -- U godišnjem izveštaju Stejt departmenta, koji je predstavio državni sekretar SAD Majk Pompeo, pominje se i Kosovo, čiji je problem napad na Srbe. Naime, u delu izveštaja posvećenom Kosovu navodi se da su problemi napadi na etničke… »

"Srbi su meta": Oštre kritike za Prištinu u izveštaju Stejt departmenta, pomenut i Oliver Ivanović

Blic 14.03.2019
Američki državni sekretar Majk Pompeo predstavio je u Stejt departmentu godiššnji izveštaj o ljudskim pravima. U delu izveštaja posvećenom Kosovu navodi se da su problemi napadi na etničke manjine, uključujući i one od strane snaga bezbednosti… »

Stejt department: Korupcija i nasilje nad novinarima i LGBT populacijom i dalje problem u Srbiji

EurActiv 14.03.2019
Ljudska prava u Srbiji suočena su sa problemom korupcije u vlasti, uključujući i među visokim zvaničnicima, kao i nasilja nad novinarima, ali i nad pripadnicima LGBT zajednice, ocenjeno je u izveštaju američkog Stejt departmenta o stanju ljudskih… »

S. Department: Napadi protiv Srba na Kosovu kontinuirano traju

Dnevnik 14.03.2019
VAŠINGTON: Američki državni sekretar Majk Pompeo predstavio je u Stejt departmentu godišnji izveštaj o ljudskim pravima. U delu izveštaja posvećenom Kosovu navodi se da su problemi napadi na etničke manjine, uključujući i one od strane snaga… »

SAD: Napadi protiv Srba na Kosovu i Metohiji stalni, povratak otežan

RTV 14.03.2019
VAŠINGTON - Američki državni sekretar Majk Pompeo predstavio je u Stejt Departmentu godišnji izveštaj o ljudskim pravima. U delu izveštaja posvećenom Kosovu navodi se da su problemi napadi na etničke manjine, uključujući i one od strane snaga… »

SAD: Napadi protiv Srba na Kosovu kontinuirano traju

Vesti online 14.03.2019
Američki državni sekretar Majk Pompeo predstavio je u Stejt departmentu godišnji izveštaj o ljudskim pravima. U delu izveštaja posvećenom Kosovu navodi se da su problemi napadi na etničke manjine, uključujući i one od strane snaga bezbednosti… »

SAD: Napadi na Srbe ne prestaju!

Mondo 14.03.2019
Američki državni sekretar Majk Pompeo predstavio je u Stejt departmentu godišnji izveštaj o ljudskim pravima na Kosovu. U njemu se navodi da su problemi napadi na etničke manjine, uključujući i one od strane snaga bezbednosti, zatim endemska… »

Vašington priznaje: Ne prestaju napadi na Srbe sa KiM

Večernje novosti 14.03.2019
U izveštaju objavljenom na sajtu Stejt departmenta se navodi i da incidenti i napadi protiv Srba na Kosovu kontinuirano traju. Američki državni sekretar Majk Pompeo predstavio je u Stejt Departmentu godišnji izveštaj o ljudskim pravima. U delu… »

Stejt department: Korupcija i nasilje nad novinarima i LGBT populacijom i dalje problem u Srbiji

Danas 13.03.2019
Ljudska prava u Srbiji suočena su sa problemom korupcije u vlasti, uključujući i među visokim zvaničnicima, kao i nasilja nad novinarima, ali i nad pripadnicima LGBT zajednice, ocenjeno je u izveštaju američkog Stejt departmenta o stanju ljudskih… »

Vesti dana »

Bjelica trojkom uz zvuk sirene doneo pobedu Sakramentu

Politika pre 1 satjoš 22 povezane

Veselji u Hagu tri sata pred istražiteljima

RTS pre 1 satjoš 16 povezanih

Srušio se čileanski vojni avion sa 38 putnika

Al Jazeera pre 7 satijoš 17 povezanih

"Delije" već "zagrmele" u Pireju VIDEO

B92 pre 2 satajoš 17 povezanih