Povezane vesti

Prizemljena cela flota boing 737 maks: Američki gigant pukao 25 milijardi dolara zbog aviona ubice! 50 zemalja i Rusija zatvorili nebo! (video)

Kurir pre 11 dana
Svi avioni 737 maks 8 i 9 američkog proizvođača aviona "Boing" spušteni su na zemlju da bi se ispitali bezbednosni problemi zbog kog su u šest meseci pala dva "boinga" i poginulo 346 ljudi.
Posle odluke predsednika SAD Donalda Trampa da se pod hitno prizemlje sporni avioni, i sam "Boing" je preporučio globalno suspendovanje svih modela aviona 737 maks, javlja CNN. 50 countries have now grounded Boeing 737 Max 8... »

"Boing je u velikoj nevolji" - zašto avio-div nije spustio flotu

B92 pre 11 dana
B92: "Boing je u velikoj nevolji" - zašto avio-div nije spustio flotu
Boing je u velikoj nevolji, jer nije odmah prizemljio avione, rekao je stručnjak za vazduhoplovstvo za RT.
Zemlje širom sveta, a sada i SAD hitno su naložile da svi avioni Boing 737 Max 8 i Max 9 budu prizemljeni. Odluka je doneta nakon nesreće etiopskog aviona Boing 737 Max 8 u kojoj je poginulo 157 ljudi. Američka Federalna... »

I SAD naložile prizemljenje svih Boing 737 Max 8 i 9

Mondo pre 11 dana
SAD su danas hitno naložile da svi avioni Boing 737 Max 8 i Max 9 budu prizemljeni, i ta naredba stupa "na snagu odmah", saopštio je američki predsednik Donald Tramp.
Foto: Tanjug/AP Photo/Ben Curtis Odluka je doneta nakon nesreće etiopskog aviona Boing 737 Max 8 u kojoj je poginulo 157 ljudi, preneo je AP. Mnoge zemlje su već zabranile da Max 8 preleće njihov vazdušni prostor ili su... »

SAD naložile prizemljenje svih aviona Boing 737 Max 8 i 9

RTV pre 11 dana
RTV: SAD naložile prizemljenje svih aviona Boing 737 Max 8 i 9
VAŠINGTON - SAD su danas hitno naložile da svi avioni Boing 737 Max 8 i Max 9 budu prizemljeni, i ta naredba stupa "na snagu odmah", saopštio je američki predsednik Donald Tramp.
Odluka je doneta nakon nesreće etiopskog aviona Boing 737 Max 8 u kojoj je poginulo 157 ljudi, preneo je AP. Mnoge zemlje su već zabranile da Max 8 preleće njihov vazdušni prostor ili su prizemljile ove avione, ali pre ove... »

SAD i Kanada naložile prizemljivanje Boinga tipa Maks

Politika pre 11 dana
VAŠINGTON/OTAVA - Američke i kanadske vlasti naložile su večeras da avioni Boing tipa MAKS budu do daljeg prizemljeni posle avionske nesreće tog tipa aviona kompanije Etiopijan erlajns u kojoj su stradali svi putnici i članovi posade, njih 157. „Izdali smo naredbu o hitnoj zabrani letova svih... »

Wall Street: Rast indeksa, Boeing se oporavio

SEEbiz pre 11 dana
NEW YORK – Na Wall Streetu su u srijedu indeksi porasli, ponajviše u zdravstvenom i energetskom sektoru, a stabilizirala se i dionica Boeinga, premda se SAD pridružio zemljama koje su obustavile letove zrakoplovima 737 MAX.
Nakon dva dana oštrog pada, dionice Boeinga su se stabilizirale. Američki predsjednik Donald Trump rekao je da će Savezna uprava za civilno zrakoplovstvo prizemljiti sve modele Boeinga 737 MAX 8, aviona koji je u nedjelju pao u... »

SAD i Kanada naložile prizemljivanje Boinga tipa Maks

Danas pre 12 dana
Američke i kanadske vlasti naložile su večeras da avioni Boing tipa MAKS (MAX) budu do daljeg prizemljeni posle avionske nesreće tog tipa aviona kompanije Etiopijan erlajns (Ethiopian Airlines) u kojoj su stradali svi putnici i članovi posade, njih 157.
„Izdali smo naredbu o hitnoj zabrani letova svih aviona tipa Boing 737 MAKS 8 i 737 MAKS 9“, izjavio je američki predsednik Donald Tramp i dodao da su piloti obavešteni i da naredba odmah stupa na snagu. Kanadsko Ministarstvo za... »

Zabrana i u SAD: Tramp: Boing je neverovatna kompanija, ali moramo da obustavimo letove aviona "737 maks"

Blic pre 12 dana
Predsednik SAD Donald Tramp zabranio je letove aviona "boing 737 maks" u toj zemlji nakon nesreće u Etiopiji, prenosi "Miror". - Izdaćemo hitnu naredbu da se prizemlje svi letovi modela "737 maks 8" i "737 maks 9", kao i svi avioni povezani sa ovim modelima. Boing je neverovatna kompanija. Oni sada... »

SAD i Kanada zabranile letove aviona Boing 737 Max

Večernje novosti pre 12 dana
SAD su danas hitno naložile da svi avioni Boing 737 Max 8 i Max 9 budu prizemljeni, a i Kanada se pridružila velikom broju zemalja koje su zabranile avionima Boing 737 MAX pristup u vazdušni prostor
SAD su danas hitno naložile da svi avioni Boing 737 Max 8 i Max 9 budu prizemljeni i ta naredba stupa "na snagu odmah", saopštio je američki predsednik Donald Tramp . Odluka je doneta nakon nesreće etiopskog aviona Boing 737 Max... »
©2019 Netmark d.o.o.