Aleksić: Jeličić nasamario javnost

Aleksić: Jeličić nasamario javnost

Novi magazin pre 11 dana
Potpredsednik Narodne stranke (NS) i poslanik Miroslav Aleksić izjavio je danas da je predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka "nasamario javnost i kupio vreme" svojom formalnom ostavkom, jer po Zakonu o lokalnoj samoupravi on tu funkciju može da obavlja još punih šest meseci do izbora novog predsednika.
Aleksić je naveo da NS poziva predsednika te opštine i svih 29 odbornika da u roku od sedam dana zakažu sednicu skupštine opštine na kojoj bi bila konstatovana ostavka Jeličića i izabran novi predsednik opštine. "Ako to ne učine,... »

Aleksić: Jeličić nasamario javnost, tražimo hitan izbor novog predsednika opštine Brus

Beta pre 11 dana
Potpredsednik Narodne stranke (NS) i poslanik Miroslav Aleksić izjavio je danas da je predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka "nasamario javnost i kupio vreme" svojom formalnom ostavkom, jer po Zakonu o lokalnoj samoupravi on tu funkciju može da obavlja još punih šest meseci do izbora novog... »

Aleksić: Jeličić nasamario javnost, tražimo hitan izbor novog predsednika Brusa

Danas pre 11 dana
Prvi potpredsednik Narodne stranke i narodni poslanik Miroslav Aleksić izjavio je danas da je predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka, optužen za seksualno uznemiravanje Marije Lukić, „nasamario javnost i kupio vreme“ svojom formalnom ostavkom, jer po Zakonu o lokalnoj samoupravi on tu funkciju može da obavlja još punih šest meseci do izbora novog predsednika.
„Narodna stranka poziva predsednika Skupštine opštine Brus i svih 29 odbornika da u roku od sedam dana zakažu sednicu skupštine opštine na kojoj bi bila konstatovana ostavka Jeličića i izabran novi predsednik opštine. Ako to ne... »

SZS: Hitno formalno razrešiti dužnosti Milutina Jeličića Jutku ili dolazimo u Brus

Danas pre 12 dana
Savez za Srbiju zatražio je danas od predsednika Skupštine opštine Brus da u zakonski najkraćem roku zakaže sednicu tog tela na kojoj će dosadašnji predsednik opštine Milutin Jeličić Jutka formalno biti razrešen dužnosti, navodeći da će u protivnom organizovati dolazak u Brus u roku od sedam dana.
Savez je ocenio da Jeličićeva ostavka koju je, kako je rekao u pisanoj formi podneo 11. marta, „velika pobeda svih građana koji mesecima protestuju širom Srbije protiv režima sačinjenog od raznoraznih Jutki“. „Nasilnik iz Brusa... »

Predsednik SO Brus: Do juče nam nije dostavljena ostavka Jeličića

Danas pre 12 dana
Predsednik Skupštine opštine Brus Miroslav Panić danas je, povodom navoda da je 11. marta predsednik opštine Milutin Jeličić Jutka, koji je optužen za seksualno uznemiravanje, podneo ostavku na tu funkciju, izjavio da taj dokument do 12. marta nije dostavljen Skupštini.
„Juče nije sigurno, to znam jer sam sa sekretarom Skupštine proverio. Za danas ne znam, jer nisam išao do Opštine“, rekao je Panić za Insajder. Milutin Jeličić Jutka, kojeg je više žena optužilo za seksualno uznemiravanje,... »
©2019 Netmark d.o.o.