BG: Muškarca udario tramvaj, prevezen na reanimaciju na VMA

BG: Muškarca udario tramvaj, prevezen na reanimaciju na VMA

Dnevnik pre 11 dana
BEOGRAD: Muškarac od 49 godina teže je povređen kod Ekonomskog fakulteta sinoć u 23.27 sati, kada ga je udario tramvaj, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.
On je s ortopedskim povredama prevezen na reanimaciju na VMA. U 22.08 na uglu ulica Požeške i Beogradskog bataljona lakše povrede zadobio je muškarac od 76 godina, a i on je prevezen na VMA. Hitna pomoć imala je 105 intervencija,... »

Tri nesreće u Beogradu, jedna osoba teže povređena

Novi magazin pre 11 dana
Tokom protekle noći u Beogradu su se desile tri saobraćajne nesreće u kojima je jedna osoba teže povređena, javljeno je agenciji Beta iz Hitne pomoći.
Muškarac (49) teže je povređen u nesreći koja se dogodila u 23.27 u Karađorđevoj ulici kod Ekonomskog fakulteta. Povređeni muškarac prevezen je na Vojnomedicinsku akademiju sa ortopedskim povredama. Hitna pomoć je tokom protekle... »

Muškarca udario tramvaj, prevezen na reanimaciju

Mondo pre 11 dana
Muškarac od 49 godina teže je povređen kod Ekonomskog fakulteta sinoć u 23.27 sati, kada ga je udario tramvaj, rečeno je jutros Tanjugu u Hitnoj pomoći.
Foto: Mondo/Stefan Stojanović On je sa ortopedskim povredama prevezen na reanimaciju na VMA. U 22.08 na uglu ulica Požeške i Beogradskog bataljona lakše povrede zadobio je muškarac od 76 godina, a i on je prevezen na VMA. Hitna... »

Muškarca udario tramvaj, prevezen na reanimaciju na VMA

RTV pre 11 dana
RTV: Muškarca udario tramvaj, prevezen na reanimaciju na VMA
BEOGRAD - Muškarac od 49 godina teže je povređen kod Ekonomskog fakulteta sinoć u 23.27 sati, kada ga je udario tramvaj, rečeno je jutros Tanjugu u Hitnoj pomoći.
On je sa ortopedskim povredama prevezen na reanimaciju na VMA. U 22.08 na uglu ulica Požeške i Beogradskog bataljona lakše povrede zadobio je muškarac od 76 godina, a i on je prevezen na... »

Tramvaj udario muškarca kod Ekonomskog fakulteta

RTS pre 11 dana
RTS: Tramvaj udario muškarca kod Ekonomskog fakulteta
Muškarac od 49 godina teže je povređen kod Ekonomskog fakulteta kada ga je sinoć udario tramvaj, rečeno je "Tanjugu" u Hitnoj pomoći.
On je sa ortopedskim povredama prevezen na reanimaciju na VMA. U 22.08 na uglu ulica Požeške i Beogradskog bataljona lakše povrede zadobio je muškarac od 76 godina. I on je prevezen na VMA. Hitna pomoć imala je 105 intervencija,... »

Muškarca udario tramvaj, prevezen na reanimaciju na VMA

B92 pre 11 dana
B92: Muškarca udario tramvaj, prevezen na reanimaciju na VMA
Beograd -- Muškarac od 49 godina teže je povređen kod Ekonomskog fakulteta sinoć u 23.27 sati, kada ga je udario tramvaj, rečeno je jutros Tanjugu u Hitnoj pomoći.
On je sa ortopedskim povredama prevezen na reanimaciju na VMA. U 22.08 na uglu ulica Požeške i Beogradskog bataljona lakše povrede zadobio je muškarac od 76 godina, a i on je prevezen na VMA. Hitna pomoć imala je 105... »
©2019 Netmark d.o.o.