Povezane vesti

Sačekuša za Frenki Boja: Ubijen mafijaški bos porodice Gambino, ispaljeno šest hitaca, a napadač ga na kraju pregazio

Telegraf 14.03.2019
Porodica Gambino jedna je od pet glavnih italijansko-američkih mafijaških porodica u Njujorku. Bos iz mafijaške porodice Gambino Frančesko Kali, poznat kao "Frenki boj", ubijen je ispred svoje kuće na Stejten Ajlendu, saopštila je policija. U Kalija… »

Zaratile mafijaške porodice u Njujorku: Sprema se krvoproliće i osveta za surovu likvidaciju bosa Gambinovih! (video)

Kurir 14.03.2019
Frenk Kali, zvani Frenki Boj, vođa najmoćnije od čuvenih Pet porodica, upucan je ispred svog doma u Njujorku, a FBI i policija veruju da će osveta dovesti do krvavih obračuna na ulicama. Vođa mafijaške porodice Gambino Frenk Kali, zvani Frenki Boj… »

Likvidiran Frenki Boj (foto, video)

Večernje novosti 14.03.2019
U Njujorku ubijen mafijaški bos Gambino. BOS iz mafijaške porodice Gambino Frančesko Kali (53), poznat kao Frenki Boj, ubijen je ispred svoje kuće na Stejten Ajlendu. U Kalija je ispaljeno najmanje šest hitaca. Napadač ga je potom pregazio vozilom… »

Frenk Kali mafijaški bos Gambino porodice ubijen u Njujorku

Radio 021 14.03.2019
Smaknuće glavešine Gambino porodice prvo je od 1985. godine. AFP Frenk Kali uslikan 2008. godine Bos njujorške mafijaške porodice Gambino, Frenk Kali (53) ubijen je ispred svoje kuće na Stejten ajlandu. Preminuo je u sredu uveče u bolnici. Još uvek… »

Frenk Kali mafijaški bos Gambino porodice ubijen u Njujorku

BBC News 14.03.2019
Smaknuće glavešine Gambino porodice prvo je od 1985. godine. Bos njujorške mafijaške porodice Gambino, Frenk Kali (53) ubijen je ispred svoje kuće na Stejten ajlandu. Preminuo je u sredu uveče u bolnici. Još uvek nije poznato ko ga je ubio… »

Frenk Kali mafijaški bos Gambino porodice ubijen u Njujorku

B92 14.03.2019
Smaknuće glavešine Gambino porodice prvo je od 1985. godine. Bos njujorške mafijaške porodice Gambino, Frenk Kali (53) ubijen je ispred svoje kuće na Stejten ajlandu. Preminuo je u sredu uveče u bolnici. Još uvek nije poznato ko ga je ubio… »

Frenk Kali mafijaški bos Gambino porodice ubijen u Njujorku

Danas 14.03.2019
Bos njujorške mafijaške porodice Gambino, Frenk Kali (53) ubijen je ispred svoje kuće na Stejten ajlandu. Preminuo je u sredu uveče u bolnici. Još uvek nije poznato ko ga je ubio. Njujorški mediji pišu da je ovo prvo smaknuće nekog mafijaškog… »

Ubijen Frenki Boj: Upucan sa šest metaka pa pregažen

B92 14.03.2019
Njujork -- Šef mafijaške porodice Gambino, Frančesko Kali, poznat kao Frenki Boj, ubijen je ispred svoje kuće na Stejten Ajlendu, saopštila je policija. U Kalija (53) je ispaljeno najmanje šest hitaca, nakon čega je napadač vozilom pregazio… »

Izrešetan pa pregažen mafijaški bos "Frenki boj"! Video

Mondo 14.03.2019
Bos iz mafijaške porodice Gambino Frančesko Kali, poznat kao "Frenki boj", ubijen je ispred svoje kuće na Stejten Ajlendu, saopštila je policija. Foto: Tanjug/Joseph Ostapiuk/Staten Island Advance via AP U Kalija (53) je ispaljeno najmanje šest… »

Bos porodice Gambino ubijen ispred svoje kuće u Njujorku

Novi magazin 14.03.2019
Vođa mafijaške porodice Gambino, Frenk Kali, ubijen je ispred svoje kuće u Njujorku, saopštila je danas američka policija. Nepoznate osobe pucale su u sredu uveče na 53-godišnjeg Kalija ispred njegove kuće na Staten ajlandu. Kali je umro u… »

Vođa mafijaške porodice Gambino ubijen u Njujorku

N1 Info 14.03.2019
Vođa mafijaške porodice Gambino, Frenk Kali, ubijen je ispred svoje kuće u Njujorku, saopštila je američka policija. Nepoznate osobe pucale su u sredu uveče na 53-godišnjeg Kalija ispred njegove kuće na Steten ajlendu. Kali je umro u bolnici od… »

Ubijen mafijaški bos porodice Gambino: Na "Frenki boja" ispaljeno šest hitaca, napadač ga na kraju pregazio (foto)

Blic 14.03.2019
Bos iz mafijaške porodice Gambino Frančesko Kali, poznat kao "Frenki boj", ubijen je ispred svoje kuće na Stejten Ajlendu, saopštila je policija. U Kalija (53) je ispaljeno najmanje šest hitaca, nakon čega je napadač vozilom pregazio mafijaša… »

Surova likvidacija mafijaškog bosa u Njujorku: U Frenki Boja sasuli 6 metaka, pa ga pregazili kolima! (video)

Kurir 14.03.2019
Bos iz mafijaške porodice Gambino, Frančesko Kali, poznat kao Frenki boj, ubijen je ispred svoje kuće na Steten Ajlendu. U Kalija (53) je ispaljeno najmanje šest hitaca, nakon čega je napadač vozilom pregazio mafijaša. Porodica Gambino jedna je od… »

Mafijaš Frenki Boj ubijen u Njujorku

RTS 14.03.2019
U Njujorku je ispred svoje kuće na Stejten Ajlandu ubijen mafijaški bos iz porodice Gambino, Frančesko Kali poznat kao Frenki Boj, saopštila je policija. U 53-godišnjeg Kalija je ispaljeno je više hitaca u večernjim satima. Supruga i deca… »

Ubijen mafijaški bos „Frenki boj“

Dnevnik 14.03.2019
NjUJORK: Bos iz mafijaške porodice Gambino Frančesko Kali, poznat kao „Frenki boj“, ubijen je ispred svoje kuće na Stejten Ajlendu, saopštila je policija. U Kalija (53) je ispaljeno najmanje šest hitaca, nakon čega je napadač vozilom pregazio… »

Ubijen "Frenki boj", bos mafijaške porodice Gambino

Radio 021 14.03.2019
Bos iz mafijaške porodice Gambino, Frančesko Kali, poznat kao "Frenki boj", ubijen je ispred svoje kuće na Stejten Ajlendu, saopštila je policija. U Kalija (53) je ispaljeno najmanje šest hitaca, nakon čega je napadač vozilom pregazio mafijaša… »

Ubijen mafijaški bos “Frenki boj”

IndeksOnline 14.03.2019
NJUJORK – Bos iz mafijaške porodice Gambino Frančesko Kali, poznat kao “Frenki boj”, ubijen je ispred svoje kuće na Stejten Ajlendu, saopštila je policija. U Kalija (53) je ispaljeno najmanje šest hitaca, nakon čega je napadač vozilom… »

Ubijen mafijaški bos "Frenki Boj"

Vesti online 14.03.2019
Bos iz mafijaške porodice Gambino Frančesko Kali, poznat kao "Frenki Boj", ubijen je ispred svoje kuće na Stejten Ajlendu, saopštila je policija. U Kalija (53) je ispaljeno najmanje šest hitaca, nakon čega je napadač vozilom pregazio mafijaša… »

Vesti dana »