Povezane vesti

Usvojeni zakoni o turizmu, centralnom registru i bezbednosti hrane

Dnevnik 14.03.2019
BEOGRAD: Skupština Srbije usvojila je Zakon o turizmu kojim se omogućava veća zaštita korisnika turističkih usluga i smanjuje se siva ekonomija, Zakon o centralnom registru stanovništva koji će povezati i objediniti na jednom mestu podatke o… »

Centralni registar stanovništva - ušteda vremena i novca

RTV 14.03.2019
BEOGRAD - Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić izjavio je danas da je uspostavljanje Centralnog registra stanovništva korak bliže modernoj, efikasnoj i ekonomičnoj upravi. Skupština Srbije usvojila je danas Zakon o Centralnom… »

Ružić: Centralni registar stanovništva-ušteda vremena i novca

Dnevnik 14.03.2019
BEOGRAD: Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić izjavio je danas da je uspostavljanje Centralnog registra stanovništva korak bliže modernoj, efikasnoj i ekonomičnoj upravi. Skupština Srbije usvojila je danas Zakon o Centralnom… »

Konačno - bez jurnjave za "papirima" od 2020.

Mondo 14.03.2019
Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić izjavio je danas da je uspostavljanje Centralnog registra stanovništva korak bliže modernoj, efikasnoj i ekonomičnoj upravi. Foto: MONDO/Georgi Mitev Šantek Skupština Srbije usvojila je… »

Skupština Srbije usvojila Zakon o Centralnom registru stanovništva

Slobodna Evropa 14.03.2019
Skupština Srbije usvojila je Zakon o Centralnom registru stanovništva koji će na jednom mestu objediniti podatke o građanima iz 13 različitih službenih evidencija. Centralni registar biće uspostavljen do septembra 2020. godine. U Centralnom… »

Dan za glasanje u skupštini Srbije: Poslanici usvojili Zakon o Centralnom registru stanovništva, zakon o turizmu i…

Kurir 14.03.2019
Skupština Srbije usvojila je danas Zakon o centralnom registru stanovništva koji će povezati i objediniti na jednom mestu podatke o građanima iz 13 različitih službenih evidencija koje sada vode različite institucije. Zakon će pravno omogućiti da… »

Usvojeni zakoni o hrani i turizmu

RTS 14.03.2019
Skupština Srbije usvojila je više zakona, izmena i dopuna Zakona, među kojima su – Zakona o bezbednosti hrane, Zakon o turizmu i ugostiteljstvu, Zakon o Centralnom registru stanovništva. Izmenama i dopunama Zakona o bezbednosti hrane koje je… »

Usvojen zakon, Srbija do septembra 2020. dobija Centralni registar stanovništva

N1 Info 14.03.2019
Skupština Srbije usvojila je Zakona o Centralnom registru stanovništva koji će na jednom mestu objediniti podatke o građanima iz 13 različitih službenih evidencija. Centralni registar biće uspostavljen do septembra 2020. godine. U Centralnom… »

Skupština Srbije usvojila Zakon o Centralnom registru stanovništva

Novi magazin 14.03.2019
Skupština Srbije usvojila je danas Zakon o Centralnom registru stanovništva koji će na jednom mestu objediniti podatke o građanima iz 13 različitih službenih evidencija. Centralni registar biće uspostavljen do septembra 2020. godine. U Centralnom… »

Skupština Srbije usvojila Zakon o Centralnom registru stanovništva

Danas 14.03.2019
Skupština Srbije usvojila je danas Zakona o Centralnom registru stanovništva koji će na jednom mestu objediniti podatke o građanima iz 13 različitih službenih evidencija. Centralni registar biće uspostavljen do septembra 2020. godine. U Centralnom… »

U Skupštini danas glasanje o predloženim zakonima

Dnevnik 14.03.2019
BEOGRAD: Skupština Srbija završila je raspravu o amandmanima na više zakonskih predloga, među kojima je Predlog zakona o centralnom registru stanovništva, a glasanje je zakazano za danas u 10 časova. Poslanici će se izjašnjavati o izmenama i… »

U skupštini danas glasanje o predloženim zakonima

Blic 14.03.2019
Skupština Srbija završila je raspravu o amandmanima na više zakonskih predloga, među kojima je Predlog zakona o centralnom registru stanovništva, a glasanje je zakazano za danas u 10 časova. Poslanici će se izjašnjavati o izmenama i dopunama… »

Vesti dana »