Povezane vesti

Demokrata Beto O’Rurk kandidovao se za predsednika

Glas Amerike 14.03.2019
U predizbornu kampanju za predsjednika Sjedinjenih Država, za izbore 2020. godine, uključio se još jedan kandidat Demokratske stranke – bivši kongresmen iz Teksasa Beto O’ Rurk. O’ Rurk je bio relativno nepoznat prije godinu dana, ali je stekao… »

Bivši panker iz Teksasa u trci za predsednika SAD

Večernje novosti 14.03.2019
Bivši kongresmen iz Teksasa demokrata Robert Beto O'Rurk (46) objavio je na "Tviteru" kandidaturu za predsedničke izbore koji će se 2020. održati u SAD. OSTIN - Bivši kongresmen iz Teksasa demokrata Robert Beto O'Rurk (46) objavio je na "Tviteru"… »

Bivši panker iz Teksasa u trci za predsednika SAD

Dnevnik 14.03.2019
OSTIN: Bivši kongresmen iz Teksasa, demokrata Robert Beto O'Rurk (46) objavio je na Tviteru kandidaturu za predsedničke izbore koji će se 2020. održati u SAD . Beto O'Rurk je irskog porekla, a tečno govori španski jezik i bivši je panker i basista… »

Bivši panker u trci za predsednika SAD

B92 14.03.2019
Ostin -- Bivši kongresmen iz Teksasa demokrata Robert Beto O'Rurk (46) objavio je na Tviteru kandidaturu za predsedničke izbore koji će se 2020. održati u SAD. Beto O'Rurk je irskog porekla, a tečno govori španski jezik i bivši je panker i basista… »

Svira bas, vozi skejt i kreće na Trampa: Nekadašnji panker Beto O'Ruk objavio kandidaturu za Belu kuću! (video)

Kurir 14.03.2019
Bivši kongresmen iz Teksasa demokrata Robert Beto O'Rurk (46) objavio je na Tviteru kandidaturu za predsedničke izbore koji će se 2020. održati u SAD. Beto O'Rurk je irskog porekla, a tečno govori španski jezik i bivši je panker i basista. "Ovo će… »

Bivši panker u trci za predsednika SAD (video)

Mondo 14.03.2019
Bivši kongresmen iz Teksasa demokrata Robert Beto O'Rurk (46) objavio je na Twitteru kandidaturu za predsedničke izbore koji će se 2020. održati u SAD . Foto: Tanjug/AP Photo/Kathy Willens Beto O'Rurk je irskog porekla, a tečno govori španski jezik… »

Bivši panker iz Teksasa u trci za predsednika SAD

RTS 14.03.2019
Bivši kongresmen iz Teksasa demokrata Robert Beto O''Rurk (46) objavio je na "Tviteru" kandidaturu za predsedničke izbore koji će se 2020. održati u SAD . Beto O''Rurk je irskog porekla, a tečno govori španski jezik i bivši je panker i basista… »

Posle biznismena i glumca stiže panker: Da li je Beto novi lider SAD?

B92 14.03.2019
Bivši kongresmen iz Teksasa, demokrata Robert Beto O'Rurk (46) objavio je danas na Tviteru kandidaturu za predsedničke izbore Sjedinjenih Američkih Država, koji se održavaju 2020. godine. On je kandidaturu objavio pre posete Ajovi koja je jedna od… »

Bivši panker želi da bude rival Trampu na izborima 2020.

N1 Info 14.03.2019
Bivši kongresmen iz Teksasa Robert "Beto" O'Rurk danas bi trebalo da objavi kandidaturu za predsednika SAD, prenosi BBC. Posle višemesečnih spekulacija, on je za lokalnu televizijsku stanicu KTSM u rodnom El Pasu rekao da se pridružuje predsedničkoj… »

Bivši pank muzičar Beto O'Rurk objavljuje kandidaturu za predsednika SAD

Slobodna Evropa 14.03.2019
Bivši kongresmen iz Teksasa Robert "Beto" O'Rurk danas bi trebalo da objavi kandidaturu za predsednika SAD, prenosi Bi-Bi-Si (BBC). Posle višemesečnih spekulacija, on je za lokalnu televizijsku stanicu KTSM u rodnom El Pasu rekao da se pridružuje… »

Bivši pank muzičar Beto O’Rurk treba da objavi kandidaturu za predsednika SAD

Danas 14.03.2019
Bivši kongresmen iz Teksasa Robert „Beto“ O’Rurk danas bi trebalo da objavi kandidaturu za predsednika SAD, prenosi Bi-Bi-Si (BBC). Posle višemesečnih spekulacija, on je za lokalnu televizijsku stanicu KTSM u rodnom El Pasu rekao da se… »

Beto O'Rurk danas treba da objavi kandidaturu za predsednika SAD

Novi magazin 14.03.2019
Bivši kongresmen iz Teksasa Robert "Beto" O'Rurk danas bi trebalo da objavi kandidaturu za predsednika SAD, prenosi Bi-Bi-Si (BBC). Posle višemesečnih spekulacija, on je za lokalnu televizijsku stanicu KTSM u rodnom El Pasu rekao da se pridružuje… »

Vesti dana »