Povezane vesti

Šibenik: Preživeo skok sa mosta visokog 40 metara

Vesti online 14.03.2019
Nepoznati muškarac skočio je sa Šibenskog mosta u more, ali je preživeo, uprkos činjenici da je most visok 40 metara. - Čovek je skočio s mosta u more, a primetili su ga sa strane jedrilice koja je tu prolazila. Muškarac je živ i prebačen je u… »

Šibenik: Preživeo skok sa mosta visokog 40 metara

Sputnik 14.03.2019
Nepoznati muškarac skočio je sa Šibenskog mosta u more, ali je preživeo, uprkos činjenici da je most visok 40 metara. „Čovek je skočio s mosta u more, a primetili su ga sa strane jedrilice koja je tu prolazila. Muškarac je živ i prebačen je u… »

Preživeo skok sa mosta visokog 40 metara

Večernje novosti 14.03.2019
Nepoznati muškarac skočio je sa Šibenskog mosta u more, ali je uprkos činjenici da je most visok 40 metara, preživeo. Nepoznati muškarac skočio je sa Šibenskog mosta u more, ali je uprkos činjenici da je most visok 40 metara, preživeo. "Čovek… »

Muškarac skočio sa Šibenskog mosta, preživeo pad sa 40 metara

RTS 14.03.2019
Nepoznati muškarac skočio je sa Šibenskog mosta u more, ali je uprkos činjenici da je most visok 40 metara, preživeo, prenosi portal 24sata.hr. Marica Kosor, portparolka Policijske uprave šibensko-kninske navodi da će okolnosti skoka s mosta… »

Šibenik: Preživeo skok sa mosta visokog 40 metara

RTV 14.03.2019
ŠIBENIK - Nepoznati muškarac skočio je sa Šibenskog mosta u more, ali je uprkos činjenici da je most visok 40 metara, preživeo. "Čovek je skočio s mosta u more, a primetili su ga sa strane jedrilice koja je tu prolazila. Muškarac je živ i… »

Šibenik: Skočio s mosta visokog 40 metara i preživeo

B92 14.03.2019
Šibenik -- Nepoznati muškarac skočio je sa šibenskog mosta u more, ali je uprkos činjenici da je most visok 40 metara, preživeo. "Čovek je skočio s mosta u more, a primetili su ga sa strane jedrilice koja je tu prolazila. Muškarac je živ i… »

Preživeo skok sa mosta visokog 40 metara

Mondo 14.03.2019
Nepoznati muškarac skočio je sa Šibenskog mosta u more, ali je uprkos činjenici da je most visok 40 metara, preživeo. Foto: MONDO/Danijela Pašić "Čovek je skočio s mosta u more, a primetili su ga sa strane jedrilice koja je tu prolazila… »

Imao dosta sreće: Skočio sa mosta u Šibeniku sa visine od 40 metara i preživeo! Pokupila ga jedrilica

Kurir 14.03.2019
Nepoznati muškarac skočio je u sredu sa Šibeničkog mosta u more. "Skočio je s mosta u more, a primetili su ga sa jedrilice koja je tu prolazila. Muškarac je živ i prebačen je u bolnicu", rekla je Marica Kosor, portparolka policije. Inače, ovaj… »

Vesti dana »