Zemljotres u okolini Kragujevca

Zemljotres u okolini Kragujevca

RT Kragujevac pre 11 dana
Zemljotres, jačine 2,6 jedinica Rihterove skale, registrovan je jutros oko 4 sata u okolini Kragujevca, saopštio je Republički seizmološki zavod. Epicentar zemljotresa bio je između sela Malo Krčmare, Sipić i Badnjevac. Intenzitet u epicentru procenjen je na III-IV stepena Merkalijeve skale.... »

Zemljotres u okolini Kragujevca

Top press pre 11 dana
Zemljotres, jačine 2,6 jedinica Rihterove skale, registrovan je jutros oko 4 sata u okolini Kragujevca, saopštio je Republički seizmološki zavod. Epicentar zemljotresa bio je izeđu sela Malo Krčmare, Sipić i Badnjevac. “Intenzitet u epicentru procenjen je na III-IV stepena Merkalijeve skale. To je jako slab zamljotres i jedva može da se oseti”, izjavili su za InfoKG u Republičkom seizmološkom zavodu. Dodaju i da zemljotresi ovakvog intenziteta ne mogu izazvati oštećenja na objektima u epicentralnoj
Zemljotres, jačine 2,6 jedinica Rihterove skale, registrovan je jutros oko 4 sata u okolini Kragujevca, saopštio je Republički seizmološki zavod. Epicentar zemljotresa bio je izeđu sela Malo Krčmare, Sipić i Badnjevac.... »

Zemljotres u okolini Kragujevca

Ritam grada Kg pre 11 dana
Jutros u 4 sata, registrovan je zemljotres magnitude 2,6 jedinica Rihterove skale u regionu Кragujevca, a epicentar je bio u ataru Badnjevca. Intenzitet u epicentru procenjen je na III-IV stepena Merkalijeve skale. Zemljotresi ovakvog intenziteta ne mogu izazvati oštećenja na objektima u... »

ZEMLJOTRES u okolini Kragujevca

InfoKG pre 11 dana
Zemljotres, jačine 2,6 jedinica Rihterove skale, registrovan je jutros oko 4 sata u okolini Kragujevca, saopštio je Republički seizmološki zavod. Epicentar zemljotresa bio je izeđu sela Malo Krčmare, Sipić i Badnjevac. “Intenzitet u epicentru procenjen je na III-IV stepena Merkalijeve skale. To je... »

Treslo se tlo: Zemljotres pogodio region Kragujevca

iKragujevac pre 11 dana
U ranim jutarnjim satima, u 04:01 časova po lokalnom vremenu registrovan je zemljotres magnitude 2.6 jedinica Rihterove skale u regionu Kragujevca.
Intenzitet u epicentru procenjen je na III-IV stepena Merkalijeve skale. Zemljotresi ovakvog intenziteta ne mogu izazvati oštećenja na objektima u epicentralnoj... »
©2019 Netmark d.o.o.