Instagram: "Iiii...vratili smo se"

Instagram: "Iiii...vratili smo se"

B92 pre 11 dana
B92: Instagram: "Iiii...vratili smo se"
Instagram je ponovo pokrenut nakon višečasovnog prekida rada, objavila je na Twitteru ta platforma za deljenje fotografija, ali njena matična aplikacija Facebook je izgleda i dalje nedostupna korisnicima u pojedinim delovima sveta, javlja Rojters.
"Iiii...vratili smo se", tvitovao je Instagram uz postavljenu fotografiju Opre Vinfri koja vrišti od uzbuđenja. Korisnici širom sveta su se suočili sa višečasovnim problemima prilikom pristupa Instagramu, WhatssAppu i Facebooku... »

12 Sati niko nije mogao da pristupi društvenim mrežama! Svet u panici proveo noć: Instagram ponovo radi, Fejsbuk ponegde još nedostupan!

Kurir pre 11 dana
Instagram je ponovo pokrenut nakon višečasovnog prekida rada, objavila je na Tviteru ta platforma za deljenje fotografija, ali njena matična aplikacija Fejsbuk je izgleda i dalje nedostupna korisnicima u pojedinim delovima sveta. "Iiii...vratili smo se", tvitovao je Instagram uz postavljenu... »

Instagram ponovo radi, Fejsbuk ponegde još nedostupan

RTV pre 11 dana
RTV: Instagram ponovo radi, Fejsbuk ponegde još nedostupan
NJUJORK - Instagram je ponovo pokrenut nakon višečasovnog prekida rada, objavila je na Tviteru ta platforma za deljenje fotografija, ali njena matična aplikacija Fejsbuk je izgleda i dalje nedostupna korisnicima u pojedinim delovima sveta, javlja Rojters.
"Iiii...vratili smo se", tvitovao je Instagram uz postavljenu fotografiju Opre Vinfri koja vrišti od uzbuđenja. Korisnici širom sveta su se suočili sa višečasovnim problemima prilikom pristupa Instagramu, Votsapu i Fejsbuku od... »

Komentari na drugim sajtovima

©2019 Netmark d.o.o.