Povezane vesti

Zbogom, Davide! Kovčeg s mrtvim mladićem danas zauvek napušta Banjaluku i RS: U ovom austrijskom gradu će odsad počivati

Telegraf 14.03.2019
Danas nam je jedan od najtužnijih dana. Danas je 354. dan od kada naš Đakac nije dočekao istinu - objavljeno je na Fejsbuku. U utorak je ekshumirano telo Davida Dragičevića iz grobnog mesta u Banjoj Luci, a danas su članovi grupe "Pravda za Davida"… »

"Putuj, mali dečače velikog srca! Laka ti zemlja bila": David zauvek napustio Bosnu, kovčeg sa njegovim telom u suzama…

Telegraf 14.03.2019
David Dragičević od petka će večno počivati na groblju u Austriji. Telo sa posmrtnim ostacima Davida Dragičevića krenulo je jutros u 10 sati iz Banjaluke za Austriju, gde će mladić ponovo biti sahranjen u petak, 15. marta. Velika kolona vozila… »

Oglasio se Davor Dragičević nakon što je kovčeg sa telom njegovog sina napustio Bosnu: Moje dete će za koji trenutak doći…

Telegraf 14.03.2019
Mladić će u petak biti sahranjen na groblju u Austriji. Davor Dragičević, otac nastradalog mladića Davida Dragičevića, koji je danas zauvek napustio Bosnu, oglasio se posle dužeg vremena na Fejsbuk grupi Pravda za Davida. On je postavio… »

Davor u Austriji dočekao kovčeg sa Davidovim telom FOTO

B92 14.03.2019
Sarajevo -- Otac ubijenog Banjalučanina Davida Dragičevića je dočekao kovčeg sa telom svog sina u austrijskom gradu Viner Nojštadu, prenose mediji. Posmrtni ostaci su ekshumirani pre dva dana kako bi na zahtev porodice bili prevezeni i ponovo… »

Davor Dragičević dočekao kovčeg sa telom sina u Austriji

RTV 14.03.2019
BANJALUKA - Posmrtni ostaci tragično stradalog mladića Davida Dragičevića prevezeni su danas iz Banjaluke u austrijski grad Viner Nojštat, gde će ponovo biti sahranjeni. Kovčeg sa Davidovim posmrtnim ostacima dočekao je njegov otac, Davor… »

Građani Banjaluke ispratili posmrtne ostatke Davida Dragičevića

Radio 021 14.03.2019
Građani Banjaluke i članovi grupe "Pravda za Davida" ispratili su danas iz Banjaluke posmrtne ostatke Davida Dragičevića, koji će sutra biti sahranjen u mestu Viner Nojštat, blizu Beča, gde živi Davidova majka Suzana Radanović. Automobil sa… »

"Putuj, anđele" FOTO

B92 14.03.2019
Banjaluka -- Građani Banjaluke i članovi grupe "Pravda za Davida" ispratili su danas iz Banjaluke posmrtne ostatke Davida Dragičevića. David će sutra biti sahranjen u mestu Viner Nojštat, blizu Beča, gde živi Davidova majka Suzana Radanović… »

Građani Banjaluke ispratili posmrtne ostatke Davida Dragičevića

N1 Info 14.03.2019
Građani Banjaluke i članovi grupe "Pravda za Davida" ispratili su iz Banjaluke posmrtne ostatke Davida Dragičevića, koji će sutra biti sahranjen u mestu Viner Nojštat, blizu Beča, gde živi Davidova majka Suzana Radanović. Izvor: N1 Automobil sa… »

Posmrtni ostaci Davida Dragičevića ispraćeni iz Banjaluke

RTS 14.03.2019
Članovi grupe "Pravda za Davida" ispratili su iz Banjaluke posmrtne ostatke Davida Dragičevića, koji su, na zahtev porodice, ekshumirani pre dva dana kako bi bili preneti i sahranjeni u Austriji. Jedan broj članova grupe "Pravde za Davida" privatnim… »

Građani Banjaluke ispratili posmrtne ostatke Davida Dragičevića

Novi magazin 14.03.2019
Građani Banjaluke i članovi grupe "Pravda za Davida" ispratili su danas iz Banjaluke posmrtne ostatke Davida Dragičevića, koji će sutra biti sahranjen u mestu Viner Nojštat, blizu Beča, gde živi Davidova majka Suzana Radanović. Automobil sa… »

Posmrtni ostaci Davida Dragičevića ispraćeni iz: BiH Građani odali poslednju počast ubijenom mladiću (foto, video)

Blic 14.03.2019
Automobil sa posmrtnim ostacima Davida Dragičevića, čije je telo ekshumirano u Banjaluci pre dva dana, otputovalo je za Austriju gde će sutra u Viner Nojštatu biti sahranjeno. Nakon što je kolona krenula iz Banjaluke, u Gradiški na graničnom… »

Ispraćaj Davidovog tela: "Pravda", pesnice, pesma

Mondo 14.03.2019
Nekoliko desetina građana ispratilo je danas iz Banjaluke posmrtne ostatke Davida Dragičevića koji su pre dva dana ekshumirani sa groblja u Banjaluci na zahtev porodice. Foto: MONDO/ Vedran Ševčuk Podignutim pesnicama, uzvicima "pravda, pravda" i… »

Povorka sa tijelom Dragičevića krenula iz Banje Luke

Al Jazeera 14.03.2019
Sahrana tragično stradalog mladića bit će obavljena sutra u Wiener Neustadtu. Banjalučani su danas ispred Rebrovačke crkve ispratili tijelo Davida Dragičevića, ekshumirano prije dva dana, put Austrije gdje će sutra biti ponovo sahranjen u 12:30… »

Vesti dana »