Povezane vesti

Uhapšen osumnjičeni za napad na Kseniju Radovanović

Dnevnik 14.03.2019
BEOGRAD: Po nalogu Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu, uhapšen je V. P. osumnjičeni za napad na aktivistkinju Inicijative ''Ne davimo Beograd'' Ksenije Radovanović u Kulturnom centru Grad na Međunarodni dan žena. 8. mart. Osumnjičeni se tereti… »

Osuđen: Priznao da je napao Kseniju Radovanović

Mondo 14.03.2019
Beogradska policija uhapsila je P.V. (42) zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje. On je priznao krivicu. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović P.V. je osuđen pošto je priznao da je napao aktivistkinju Inicijative "Ne davimo Beograd"… »

Oglasio se Sergej Trifunović: Lidera PSG na Tviteru zasuli fotografijama sa osumnjičenim napadačem, evo kako on odgovara

Blic 14.03.2019
Zajedničke fotografije se nižu, a glumac i lider PSG Sergej Trifunović i dalje ne odstupa od svog stava da ne poznaje P.V., muškarca koga je ranije nazvao "prilično jakim i nabildovanim tipom" i koji je danas uhapšen pod sumnjom da je fizički… »

Trifunović na fotografiji sa napadačem na Radovanovićevu

B92 14.03.2019
Policija je uhapsila P. V., osumnjičenog za napad na aktivistkinju Inicijative ''Ne davimo Beograd'' Kseniju Radovanović u Kulturnom centru Grad 8. marta. Osumnjičeni se tereti za krivično delo nasilničko ponašanje. On je uhapšen juče, a danas će… »

Uhapšen osumnjičeni za napad na Kseniju Radovanović

Novi magazin 14.03.2019
Beogradska policija uhapsila je P.V. (42) zbog sumnje da je noći između 8. i 9. marta ove godine u Kulturnom centru Grad vređao, a potom i fizički napao aktivistkinju Inicijative "Ne davimo Beograd" Kseniju Radovanović, saopštilo je danas… »

Ovo je Sergeju Trifunoviću nepoznati napadač (foto)

Blic 14.03.2019
Policija je uhapsila P. V. (1977), muškarca koji je osumnjičem da je vređao, a potom i fizički napao aktivistkinju Inicijative „Ne davimo Beograd“ Kseniju Radovanović. Uhapšenog (muškarac sa fotografije) Sergej Trifunović je u više navrata… »

Uhapšen osumnjičeni za napad na Kseniju Radovanović

B92 14.03.2019
Beograd -- Po nalogu Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu, uhapšen V. P., osumnjičeni za napad na aktivistkinju Inicijative ''Ne davimo Beograd'' Ksenije Radovanović. Ona je napadnuta u Kulturnom centru Grad na Međunarodni dan žena, 8. mart… »

Uhapšen osumnjičeni za napad na Kseniju Radovanović

RTS 14.03.2019
Policija u Beogradu je, u saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom, uhapsila je P. V. zbog sumnje da je napao aktivstkinju "Ne davimo Beograd" Kseniju Radovanović. P. V. (1977) se tereti da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje. U… »

Uhapšen osumnjičeni za napad na Kseniju Radovanović

Danas 14.03.2019
Policija u Beogradu je, u saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom, uhapsila muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova. P. V. (42) se sumnjiči da… »

MUP: Uhapšen P.V. osumnjičen za napad na Kseniju Radovanović

Beta 14.03.2019
Beogradska policija uhapsila je P.V. (42) zbog sumnje da je noći izmedju 8. i 9. marta ove godine u Kulturnom centru Grad vredjao, a potom i fizički napao aktivistkinju Inicijative "Ne davimo Beograd" Kseniju Radovanović, saopštilo je danas… »

Uhapšen osumnjičeni za napad na Kseniju Radovanović

RTV 14.03.2019
BEOGRAD - Po nalogu Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu, uhapšen je V. P. osumnjičeni za napad na aktivistkinju Inicijative ''Ne davimo Beograd'' Ksenije Radovanović u Kulturnom centru Grad na Međunarodni dan žena, 8. mart. Osumnjičeni se tereti… »

Uhapšen muškarac zbog napada na aktivistkinju Inicijative "Ne davimo Beograd" Kseniju Radovanović

Blic 14.03.2019
Pripadnici MUP u Beogradu, u saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom, uhapsili su Petra Vladuloviča (1977) osumnjičenog da je u noći između 8. i 9. marta vređao, a potom i fizički napao aktivistkinju Inicijative „Ne davimo Beograd“… »

Prvo vređao aktivistkinju, pa fizički nasrnuo na nju: Uhapšen nasilnik koji je napao Kseniju Radovanović

Kurir 14.03.2019
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom, uhapsili su P.V. (42) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje. On se sumnjiči da je u noći između 8… »

Policija uzela snimke napada na Kseniju Radovanović

Danas 13.03.2019
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uzeli su snimke iz Kulturnog centra Grad, kako bi identifikovali čoveka koji je 8. marta udario Kseniju Radovanović, aktivistkinju Inicijative Ne davimo Beograd, na dodeli nagrada BeFem za doprinos feminizmu… »

Vesti dana »

Otkrivena sudbina nestalog aviona koji je leteo ka Antarktiku

Večernje novosti pre 7 satijoš 17 povezanih

Završni udarac Zvezdine dece

Mozzart sport pre 2 satajoš 17 povezanih

Kadri Veselji saslušan u Hagu zbog zločina OVK

Politika pre 1 satjoš 15 povezanih