Uhapšen osumnjičeni za napad na Kseniju Radovanović

Uhapšen osumnjičeni za napad na Kseniju Radovanović

Dnevnik pre 11 dana
BEOGRAD: Po nalogu Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu, uhapšen je V. P. osumnjičeni za napad na aktivistkinju Inicijative ''Ne davimo Beograd'' Ksenije Radovanović u Kulturnom centru Grad na Međunarodni dan žena. 8. mart.
Osumnjičeni se tereti za krivično delo nasilničko ponašanje, precizirala je za Tanjug portparolka tužilaštva Aleksandra Đenadić. On je uhapšen u sredu, a danas će biti saslušan u tužilaštvu, nakon čega će biti odlučeno o daljim... »

Osuđen: Priznao da je napao Kseniju Radovanović

Mondo pre 11 dana
Beogradska policija uhapsila je P.V. (42) zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje. On je priznao krivicu.
Foto: Mondo/ Stefan Stojanović P.V. je osuđen pošto je priznao da je napao aktivistkinju Inicijative "Ne davimo Beograd" Kseniju Radovanović. On je na saslušanju sa Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu zaključio sporazum o... »

Oglasio se Sergej Trifunović: Lidera PSG na Tviteru zasuli fotografijama sa osumnjičenim napadačem, evo kako on odgovara

Blic pre 11 dana
Zajedničke fotografije se nižu, a glumac i lider PSG Sergej Trifunović i dalje ne odstupa od svog stava da ne poznaje P.V., muškarca koga je ranije nazvao "prilično jakim i nabildovanim tipom" i koji je danas uhapšen pod sumnjom da je fizički nasrnuo na aktivistkinu Inicijative "Ne davimo Beograd"... »

Trifunović na fotografiji sa napadačem na Radovanovićevu

B92 pre 11 dana
B92: Trifunović na fotografiji sa napadačem na Radovanovićevu
Policija je uhapsila P. V., osumnjičenog za napad na aktivistkinju Inicijative ''Ne davimo Beograd'' Kseniju Radovanović u Kulturnom centru Grad 8. marta.
Osumnjičeni se tereti za krivično delo nasilničko ponašanje. On je uhapšen juče, a danas će biti saslušan u tužilaštvu, posle čega će biti odlučeno o daljim koracima. Mediji navode da se radi o Petru Vladuloviću, koji je pobegao... »

Uhapšen osumnjičeni za napad na Kseniju Radovanović

Novi magazin pre 11 dana
Beogradska policija uhapsila je P.V. (42) zbog sumnje da je noći između 8. i 9. marta ove godine u Kulturnom centru Grad vređao, a potom i fizički napao aktivistkinju Inicijative "Ne davimo Beograd" Kseniju Radovanović, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, a tereti se za nasilničko ponašanje. On će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom... »

Ovo je Sergeju Trifunoviću nepoznati napadač (foto)

Blic pre 11 dana
Policija je uhapsila P. V. (1977), muškarca koji je osumnjičem da je vređao, a potom i fizički napao aktivistkinju Inicijative „Ne davimo Beograd“ Kseniju Radovanović. Uhapšenog (muškarac sa fotografije) Sergej Trifunović je u više navrata tvrdio da "uopšte ne poznaje". Napadač je, kako je... »

Uhapšen osumnjičeni za napad na Kseniju Radovanović

Danas pre 11 dana
Policija u Beogradu je, u saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom, uhapsila muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.
P. V. (42) se sumnjiči da je u noći između 8. i 9. marta ove godine u Kulturnom centru Grad vređao, a potom i fizički napao aktivistkinju Inicijative „Ne davimo Beograd“ Kseniju Radovanović, saopštio je MUP. Kako se dodaje,... »

Uhapšen osumnjičeni za napad na Kseniju Radovanović

RTS pre 11 dana
RTS: Uhapšen osumnjičeni za napad na Kseniju Radovanović
Policija u Beogradu je, u saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom, uhapsila je P. V. zbog sumnje da je napao aktivstkinju "Ne davimo Beograd" Kseniju Radovanović.
P. V. (1977) se tereti da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje. U saopštenju MUP-a se navodi da je osumnjičeni u noći između 8. i 9. marta ove godine u Kulturnom centru Grad vređao, a potom i fizički napao aktivistkinju... »

Uhapšen osumnjičeni za napad na Kseniju Radovanović

B92 pre 11 dana
B92: Uhapšen osumnjičeni za napad na Kseniju Radovanović
Beograd -- Po nalogu Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu, uhapšen V. P., osumnjičeni za napad na aktivistkinju Inicijative ''Ne davimo Beograd'' Ksenije Radovanović.
Ona je napadnuta u Kulturnom centru Grad na Međunarodni dan žena, 8. mart. Osumnjičeni se tereti za krivično delo nasilničko ponašanje, precizirala je za Tanjug portparolka tužilaštva Aleksandra Đenadić. On je uhapšen u sredu, a... »

Prvo vređao aktivistkinju, pa fizički nasrnuo na nju: Uhapšen nasilnik koji je napao Kseniju Radovanović

Kurir pre 11 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom, uhapsili su P.V. (42) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje. On se sumnjiči da je u noći između 8. i 9. marta ove godine u Kulturnom centru Grad vređao,... »

Uhapšen muškarac zbog napada na aktivistkinju Inicijative "Ne davimo Beograd" Kseniju Radovanović

Blic pre 11 dana
Pripadnici MUP u Beogradu, u saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom, uhapsili su Petra Vladuloviča (1977) osumnjičenog da je u noći između 8. i 9. marta vređao, a potom i fizički napao aktivistkinju Inicijative „Ne davimo Beograd“ Kseniju Radovanović Pripadnici Ministarstva unutrašnjih... »

Uhapšen osumnjičeni za napad na Kseniju Radovanović

RTV pre 11 dana
RTV: Uhapšen osumnjičeni za napad na Kseniju Radovanović
BEOGRAD - Po nalogu Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu, uhapšen je V. P. osumnjičeni za napad na aktivistkinju Inicijative ''Ne davimo Beograd'' Ksenije Radovanović u Kulturnom centru Grad na Međunarodni dan žena, 8. mart.
Osumnjičeni se tereti za krivično delo nasilničko ponašanje, precizirala je za Tanjug portparolka tužilaštva Aleksandra Đenadić. On je uhapšen u sredu, a danas će biti saslušan u tužilaštvu, nakon čega će biti odlučeno o daljim... »

MUP: Uhapšen P.V. osumnjičen za napad na Kseniju Radovanović

Beta pre 11 dana
Beogradska policija uhapsila je P.V. (42) zbog sumnje da je noći izmedju 8. i 9. marta ove godine u Kulturnom centru Grad vredjao, a potom i fizički napao aktivistkinju Inicijative "Ne davimo Beograd" Kseniju Radovanović, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova. Osumnjičenom je... »

Policija uzela snimke napada na Kseniju Radovanović

Danas pre 12 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uzeli su snimke iz Kulturnog centra Grad, kako bi identifikovali čoveka koji je 8. marta udario Kseniju Radovanović, aktivistkinju Inicijative Ne davimo Beograd, na dodeli nagrada BeFem za doprinos feminizmu.
– Postoje snimci i policija ih je uzela. Nismo sigurni da će se nešto konkretno i videti, ali smo bili na raspolaganju. Pripadnici MUP-a su uzeli i izjave od zaposlenih – potvrdio je za Danas Dejan Ubović, direktor KC Grad.... »
©2019 Netmark d.o.o.