Povezane vesti

Devojku tukao, sekao i pržio peglom u stanu u centru Novog Sada

Radio 021 pre 6 dana
Novosadska policija uhapsila je Đ.L. (24) zbog sumnje da je pretukao svoju devojku I.F. (22) u stanu u širem centru Novog Sada, saznaje 021.rs.
Devojka je zadobila teške povrede. Osumnjičeni joj je rukama, nogama i drvenom motkom polomio rebra, nožem unakazio lice i peglom joj pekao ruke. Ona je prebačena u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, na odeljenje... »

Psihopata, agresivan, sujetan i ljubomoran: Ovako Ivanina porodica i komšije opisuju Đorđa koji ju je unakazio od batina! Usred prebijanja joj rekao: Idem da vratim auto, pa ću da nastavim!

Kurir pre 6 dana
Đorđe Lacković (24) je uhapšen nakon što je krvnički unakazio od batina svoju devojku Ivanu Filipović (22) u njihovom iznajmljenom stanu u Kosovskoj ulici u Novom Sadu. Nesrećna devojka je smeštena u bolnicu a o tome koliko je brutalno pretučena svedoči njen rođeni brat Ivan: Ona izgleda... »

"U dubokoj sam žalosti da joj se tako nešto moglo desiti"

B92 pre 6 dana
B92: "U dubokoj sam žalosti da joj se tako nešto moglo desiti"
Novi Sad -- Stravičan zločin u Novom Sadu. Đorđe Lacković najpre je krvnički prebio, a potom i bukvalno unakazio svoju devojku Ivanu Filipović.
Devojka je pretrpela brojne povrede, među kojima su i prelomi rebara, nagnječenje grudnog koša, opekotine i ubodi. Još jednom okidač za napad na partnerku bila je ljubomora. Dvadesetčetvorogodišnji Đorđe Lacković najpre je... »

"Ja ovo u životu nisam video": Brat Novosađanke nad kojom se dečko iživljavao: Unakazio mi je sestru, a onda uputio sramnu molbu

Blic pre 6 dana
Đorđe L. (24) brutalno je pretukao svoju devojku Ivanu F. (22) sa kojoj je živeo u stanu u centru Novog Sada! Nakon ovog monstruoznog napada, Ivanin brat i dalje je u šoku. Odmah se sa roditeljima uputio u Sremsku Kamenicu na grudno odeljenje gde je devojka prebačena sa polomljenim rebrima,... »

Devojku unakazio nožem i peglom, polomio joj rebra

Politika pre 6 dana
Novosadska policija uhapsila je Đ. L. (24) zbog sumnje da je pretukao svoju devojku I. F. (22) u stanu u širem centru Novog Sada, objavio je novosadski informativni portal 021.rs. Devojka je zadobila teške povrede. Osumnjičeni joj je rukama, nogama i drvenom motkom polomio rebra, probio joj pluća,... »

Nju je dečko (24) unakazio od batina u Novom Sadu: Ivana (22) ima polomljena rebra, probijeno plućno krilo, opekotine po vratu, isečeno lice, hematome na glavi... Brat je nije prepoznao

Kurir pre 6 dana
Đorđe Lacković (24) uhapšen nakon što je krvnički pretukao partnerku Ivanu Filipović (22) i iživljavao se nad njom
Đorđe Lacković (24) iz Klenja kod Bogatića uhapšen je nakon što je brutalno pretukao svoju devojku Ivanu Filipović (22) iz okoline Bogatića u njihovom iznajmljenom stanu u Kosovskoj ulici u Novom Sadu. Divljački napad desio se u... »

Brutalno nasilje: Motkom polomio devojci rebra, probio joj pluća, nožem unakazio lice i peglom pekao ruke

Večernje novosti pre 6 dana
Devojka Ivana F. (22) iz Banovog Polja kod Bogatića, u stabilnom je stanju i od teških povreda koje joj je, kako se sumnja naneo momak Đorđe L. (24) iz istog kraja
DEVOJKA Ivana F. (22) iz Banovog Polja kod Bogatića, u stabilnom je stanju i od teških povreda koje joj je, kako se sumnja naneo momak Đorđe L. (24) iz istog kraja, oporavlja se u Institutu za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici.... »

Nasilnik iz Novog Sada u pritvoru: Đorđe (24) brutalno pretukao svoju devojku, lomio joj rebra motkom, sekao lice nožem, pržio peglom

Blic pre 6 dana
Đorđe L. (24) brutalno je pretukao svoju devojku Ivanu F. (22) sa kojoj je živeo u stanu u centru Novog Sada! Njega je policija privela i određen mu je pritvor do 48 sati, nakon čega je uz krivičnu prijavu za nasilje u porodici sproveden na saslušanje u tužilaštvu. U policiji su potvrdili da je... »

Iza dečjeg lica krio se monstrum: Ovo je Đorđe (24) koji je brutalno unakazio svoju devojku Ivanu (22) u stanu! Polomio joj rebra motkom, pržio peglom, sekao lice nožem (foto)

Kurir pre 6 dana
Đorđe L. (24) brutalno je pretukao svoju devojku Ivanu F. (22) sa kojoj je živeo u stanu u centru Novog Sada! Njega je policija privela i određen mu je pritvor do 48 sati, nakon čega je uz krivičnu prijavu za nasilje u porodici sproveden na saslušanje u tužilaštvu. U policiji su potvrdili da je... »

Uhapšen zbog mučenja devojke: Tukao je motkom, sekao nožem i pekao peglom

N1 Info pre 6 dana
Novosadska policija uhapsila je đ.L. (24) zbog sumnje da je pretukao svoju devojku I.F. (22) u stanu u širem centru Novog Sada, objavio je novosadski informativni portal 021.
Devojka je zadobila teške povrede. Osumnjičeni joj je rukama, nogama, i drvenom motkom polomio rebra, probio joj pluća, nožem unakazio lice i peglom joj pekao ruke, navodi taj portal. Dodaje se da je devojka prebačena u Institut... »

Divljačko mučenje: Novosađanin devojci (22) polomio motkom rebra, nožem unakazio lice, pa joj peglom pekao ruke

Blic pre 6 dana
Novosadska policija uhapsila je Đ. L. (24) zbog sumnje da je pretukao svoju devojku I. F. (22) u stanu u širem centru Novog Sada, javlja portal 021.rs. Devojka je zadobila teške povrede zbog čega je prebačena u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, na odeljenje grudne hirugije. Kako se... »

Uhapšen nasilnik, pretukao devojku gotovo do smrti

RTS pre 6 dana
RTS: Uhapšen nasilnik, pretukao devojku gotovo do smrti
Dvadesetčetvorogodišnji muškarac uhapšen je zbog sumnje da je pretukao svoju devojku, i naneo joj teške telesne povrede zbog čega je prebačena u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, na odeljenje grudne hirugije, javlja "021.rs".
Đ. L. (24) se sumnjiči da je pretukao svoju devojku I. F. (22) u stanu u širem centru Novog Sada, javlja portal 021.rs. Devojka je zadobila teške povrede zbog čega je prebačena u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, na... »

NS: Uhapšen nasilnik, brutalno pretukao devojku

Dnevnik pre 6 dana
NOVI SAD: Novosadska policija uhapsila je Đ.L. (24) zbog sumnje da je pretukao svoju devojku I.F. (22) u stanu u širem centru Novog Sada, javlja portal 021.rs.
Devojka je zadobila teške povrede zbog čega je prebacena u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, na odeljenje grudne hirugije. Kako se navodi, osumnjiceni joj je rukama, nogama, i drvenom motkom polomio rebra, probio... »

Portal 021: Uhapšen jer je devojku unakazio nožem i vrelom peglom

Novi magazin pre 6 dana
Novosadska policija uhapsila je Đ.L. (24) zbog sumnje da je pretukao svoju devojku I.F. (22) u stanu u širem centru Novog Sada, objavio je novosadski informativni portal 021 (021.rs).
Devojka je zadobila teške povrede. Osumnjičeni joj je rukama, nogama, i drvenom motkom polomio rebra, probio joj pluća, nožem unakazio lice i peglom joj pekao ruke, navodi taj portal. Dodaje se da je devojka prebačena u Institut... »

Stravično iživljavanje u novom sadu: Mladić (24) devojci (22) motkom polomio rebra, probio joj pluća, nožem unakazio lice i butine, peglom pekao ruke! Brutalni nasilnik uhapšen

Kurir pre 6 dana
Novosadska policija uhapsila je Đ.L. (24) zbog sumnje da je pretukao svoju devojku I.F. (22) u stanu u širem centru Novog Sada, javlja portal 021.rs. Devojka je zadobila teške povrede zbog čega je prebacena u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, na odeljenje grudne hirurgije. Kako se... »

NS: Devojku tukao, sekao i pržio peglom

B92 pre 6 dana
B92: NS: Devojku tukao, sekao i pržio peglom
Novosadska policija uhapsila je Đ. L. (24) zbog sumnje da je pretukao svoju devojku I. F. (22) u stanu u širem centru Novog Sada, saznaje 021.rs.
Devojka je zadobila teške povrede. Osumnjičeni joj je rukama, nogama i drvenom motkom polomio rebra, probio joj pluća, nožem unakazio lice i peglom joj pekao ruke, prenosi portal 021.rs. Ona je prebačena u Institut za plućne... »

Devojka zverski mučena u stanu u Novom Sadu

Mondo pre 6 dana
Đ.L. (24) uhapšen je nakon što je u naletu ljubomore zverski pretukao svoju devojku I.F. (22) u iznajmljenom stanu u Novom Sadu, piše danas beogradska štampa.
Foto: MONDO/Stefan Stojanović Ilustracija Osumnjičeni joj je rukama, nogama, i drvenom motkom polomio rebra, probio joj pluća, nožem unakazio lice i peglom joj pekao ruke. Nesrećna devojka je s teškim povredama završila na... »
©2019 Netmark d.o.o.