Повезане вести

Девојку тукао, секао и пржио пеглом у стану у центру Новог Сада

Девојку тукао, секао и пржио пеглом у стану у центру Новог Сада

Радио 021 14.03.2019
Новосадска полиција ухапсила је Ђ.Л. (24) због сумње да је претукао своју девојку И.Ф. (22) у стану у ширем центру Новог Сада, сазнаје 021.рс. Девојка је задобила тешке повреде. Осумњичени јој је рукама, ногама и дрвеном мотком… »
Психопата, агресиван, сујетан и љубоморан: Овако Иванина породица и комшије описују Ђорђа који ју је унаказио од батина…

Психопата, агресиван, сујетан и љубоморан: Овако Иванина породица и комшије описују Ђорђа који ју је унаказио од батина…

Курир 14.03.2019
Ђорђе Лацковић (24) је ухапшен након што је крвнички унаказио од батина своју девојку Ивану Филиповић (22) у њиховом изнајмљеном стану у Косовској улици у Новом Саду. Несрећна девојка је смештена у болницу а о томе колико је… »
"Ја ово у животу нисам видео": Брат Новосађанке над којом се дечко иживљавао: Унаказио ми је сестру, а онда упутио срамну…

"Ја ово у животу нисам видео": Брат Новосађанке над којом се дечко иживљавао: Унаказио ми је сестру, а онда упутио срамну…

Блиц 14.03.2019
Ђорђе Л. (24) брутално је претукао своју девојку Ивану Ф. (22) са којој је живео у стану у центру Новог Сада! Након овог монструозног напада, Иванин брат и даље је у шоку. Одмах се са родитељима упутио у Сремску Каменицу на… »
Брутално насиље: Мотком поломио девојци ребра, пробио јој плућа, ножем унаказио лице и пеглом пекао руке

Брутално насиље: Мотком поломио девојци ребра, пробио јој плућа, ножем унаказио лице и пеглом пекао руке

Вечерње новости 14.03.2019
Девојка Ивана Ф. (22) из Бановог Поља код Богатића, у стабилном је стању и од тешких повреда које јој је, како се сумња нанео момак Ђорђе Л. (24) из истог краја. ДЕВОЈКА Ивана Ф. (22) из Бановог Поља код Богатића, у стабилном… »
Ухапшен због мучења девојке: Тукао је мотком, секао ножем и пекао пеглом

Ухапшен због мучења девојке: Тукао је мотком, секао ножем и пекао пеглом

Н1 Инфо 14.03.2019
Новосадска полиција ухапсила је ђ.Л. (24) због сумње да је претукао своју девојку И.Ф. (22) у стану у ширем центру Новог Сада, објавио је новосадски информативни портал 021. Девојка је задобила тешке повреде. Осумњичени јој је… »
Стравично иживљавање у новом саду: Младић (24) девојци (22) мотком поломио ребра, пробио јој плућа, ножем унаказио лице и…

Стравично иживљавање у новом саду: Младић (24) девојци (22) мотком поломио ребра, пробио јој плућа, ножем унаказио лице и…

Курир 14.03.2019
Новосадска полиција ухапсила је Ђ.Л. (24) због сумње да је претукао своју девојку И.Ф. (22) у стану у ширем центру Новог Сада, јавља портал 021.рс. Девојка је задобила тешке повреде због чега је пребацена у Институт за плућне… »
Девојка зверски мучена у стану у Новом Саду

Девојка зверски мучена у стану у Новом Саду

Мондо 14.03.2019
Ђ.Л. (24) ухапшен је након што је у налету љубоморе зверски претукао своју девојку И.Ф. (22) у изнајмљеном стану у Новом Саду, пише данас београдска штампа. Фото: МОНДО/Стефан Стојановић Илустрација Осумњичени јој је рукама… »

Вести дана »