Krivična prijava Kneževića protiv Đukanovića

Krivična prijava Kneževića protiv Đukanovića

RTS pre 11 dana
RTS: Krivična prijava Kneževića protiv Đukanovića
Advokatski tim predsednika Atlas Grupe, odbeglog biznismena, Duška Kneževića podneo je krivičnu prijavu protiv predsednika Crne Gore Mila Đukanovića, kojom se tereti da je "organizator kriminalne grupe".
Iz Atlas grupe navode da se krivičnom prijavom Đukanović tereti da je nameravao da "Kneževiću oduzme celokupnu njegovu imovinu koju poseduje u Crnoj Gori, odnosno imovinu koju poseduju njegove banke i ostala privredna društva".... »

Knežević podnosi krivičnu prijavu protiv Mila Đukanovića

Vesti online pre 11 dana
Predsednik "Atlas grupe" Duško Knežević, za kojim je Crna Gora raspisala Interpolovu poternicu zbog navodnih finansijskih malverzacija, potvrdio je da će danas podneti krivičnu prijavu protiv Mila Đukanovića, predsednika države i lidera najuticajnije vladajuće stranke DPS-a.
Knežević je podgoričkom portalu "In4s" rekao da će krivičnom prijavom Đukanovića optužiti da je "vođa organizovane kriminalne grupe". - Da, podnosimo krivičnu prijavu - kazao je Knežević za "In4s". On je ranije rekao da je... »

"Da, podnosim krivičnu prijavu protiv Đukanovića"

B92 pre 11 dana
B92: "Da, podnosim krivičnu prijavu protiv Đukanovića"
Podgorica -- Duško Knežević, predsednik Atlas grupe, za kojim je Crna Gora raspisala Interpolovu poternicu, najavio da će tužiti Mila Đukanovića.
Knežević, koga u Crnoj Gori traže zbog navodnih finansijskih malverzacija, kaže da će danas podneti krivičnu prijavu protiv predsednika države i lidera najuticajnije vladajuće DPS. Knežević je podgoričkom portalu In4S rekao da će... »

Knežević podneo krivičnu prijavu protiv Mila i još 7 ljudi: Optužuje ih da su planirali da mu oduzmu imovinu i tako steknu 170 miliona evra

Kurir pre 11 dana
Advokatski tim predsednika Atlas grupe Duška Kneževića predao je danas Specijalnom državnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv predsednika Crne Gore Mila Đukanovića, kojom se tereti da je "organizator kriminalne organizacije".
Krivična prijava optužuje Đukanovića da je njegov plan bio da se od Kneževića oduzme celokupna imovina koju poseduje u Crnoj Gori, odnosno, imovina koju poseduju njegove banke i ostala privredna društva. "Pored Đukanovića,... »

Milu se spremaju rešetke, posle ovog poteza bankara nestaće iz života Crne Gore!

Alo pre 11 dana
Alo: Milu se spremaju rešetke, posle ovog poteza bankara nestaće iz života Crne Gore!
Predsednik "Atlas grupe" Duško Knežević, za kojim je Crna Gora raspisala Interpolovu poternicu zbog navodnih finansijskih malverzacija, potvrdio je da će danas podneti krivičnu prijavu protiv Mila Đukanovića, predsednika države i lidera najuticajnije vladajuće stranke DPS-a.
Knežević je podgoričkom portalu "In4s" rekao da će krivičnom prijavom Đukanovića optužiti da je "vođa organizovane kriminalne grupe". - Da, podnosimo krivičnu prijavu - kazao je Knežević za "In4s". On je ranije rekao da je... »

Knežević podneo krivičnu prijava protiv Đukanovića - "vođe organizovane kriminalne grupe"

RTV pre 11 dana
RTV: Knežević podneo krivičnu prijava protiv Đukanovića - "vođe organizovane kriminalne grupe"
PODGORICA - Advokatski tim predsednika Atlas grupe Duška Kneževića predao je danas Specijalnom državnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv predsednika Crne Gore Mila Đukanovića, kojom se tereti da je "organizator kriminalne organizacije", saopšteno je iz Atlas Grupe.
U saopštenju se navodi da krivična prijava optužuje Đukanovića da je njegov plan bio da se od Kneževića oduzme celokupna imovina koju poseduje u Crnoj Gori, odnosno imovina koju poseduju njegove banke i ostala privredna društva.... »

Knežević podneo krivičnu prijavu protiv Đukanovića: Predsednik Crne Gore je “organizator kriminalne organizacije“

Večernje novosti pre 11 dana
Advokatski tim predsednika Atlas grupe Duška Kneževića predao je Specijalnom državnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv predsednika Crne Gore Mila Đukanovića, kojom se tereti da je "organizator kriminalne organizacije"
Advokatski tim predsednika Atlas grupe Duška Kneževića predao je Specijalnom državnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv predsednika Crne Gore Mila Đukanovića, kojom se tereti da je "organizator kriminalne organizacije",... »

Knežević podneo krivičnu prijavu protiv Ðukanovića

Studio B pre 11 dana
Advokatski tim predsednika Atlas grupe Duška Kneževića predao je danas Specijalnom državnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv predsednika Crne Gore Mila Ðukanovića, kojom se tereti da je „organizator kriminalne organizacije“, saopšteno je iz Atlas Grupe.
U saopštenju se navodi da krivična prijava optužuje Ðukanovića da je njegov plan bio da se od Kneževića oduzme celokupna imovina koju posjeduje u Crnoj Gori, odnosno imovina koju poseduju njegove banke i ostala privredna društva.... »

„Predsednik je vođa kriminalaca“: Knežević podnosi krivičnu prijavu protiv Đukanovića

Sputnik pre 11 dana
Predsednik „Atlas grupe“ Duško Knežević, za kojim je Crna Gora raspisala Interpolovu poternicu zbog navodnih finansijskih malverzacija, potvrdio je da će danas podneti krivičnu prijavu protiv Mila Đukanovića, predsednika države i lidera najuticajnije vladajuće stranke DPS-a.
Knežević je podgoričkom portalu „In4s“ rekao da će krivičnom prijavom Đukanovića optužiti da je „vođa organizovane kriminalne grupe“. „Da, podnosimo krivičnu prijavu“, kazao je Knežević za „In4s“. On je ranije rekao da je njegov... »

Đukanović: Knežević je od mene tražio pomoć

Večernje novosti pre 12 dana
Predsednik Crne Gore o aktuelnim političkim dešavanjima. Još jednom potvrdio stav da neće podneti ostavku zbog građanskih protesta
PODGORICA - Predsednik Crne Gore Milo Đukanović izjavio je da vlasnik Atlas grupe Duško Knežević, za kim je SDT raspisao crvenu Interpolovu poternicu, i Demokratski front imaju isti interes – da izgori arhiva specijalnog tužioca.... »
©2019 Netmark d.o.o.