Povezane vesti

Reprezentacija: Đorović izabrao ‘orliće’ za meč sa Poljskom

Hot sport 14.03.2019
Mlada reprezentacija Srbije igraće meč protiv Poljske u Poznanju u sklopu priprema za EP u Italiji i San Marinu. Za utakmicu koja je na programu 26. marta od 15 časova selektor ‘Orlića’ Goran Đorović pozvao je 22 fudbalera. Na spisku nema… »

Đorović izabrao "orliće", izašao u susret Krstajiću

B92 14.03.2019
Selektor mlade reprezentacije Srbije Goran Đorović objavio je spisak od 22 fudbalera za prijateljsku utakmicu protiv Poljske u Poznanju. Đorović je za gostovanje Poljskoj 26. marta odlučio da izađe u susret A i omladinskom timu u važnim duelima u… »

Đorović izabrao za Poljsku

Mozzart sport 14.03.2019
Selektor mlade reprezentacije pozvao 22 igrača za prijateljsku utakmicu u Poznanju. Mlada fudbalska reprezentacija Srbije iskoristiće martovski termin da odigra prijateljsku utakmicu s Poljskom. Orlići su se plasirali na Evropsko prvenstvo, koje će se… »

Poljaci testiraju "Orliće", Đorović saopštio spisak

Sportske.net 14.03.2019
Selektor mlade selekcije fudbalske reprezentacije Srbije Goran Đorović saopštio je spisak igrača na koje računa za prijateljski meč sa Poljskom. Pripreme za predstojeće Evropsko prvenstvo u Italiji i San Marinu mlada fudbalska reprezentacija Srbije… »

Nova provera ‘orlića’: Đorović objavio spisak, izašao je u susret Krstajiću…

Hot sport 14.03.2019
Posle fantastičnih rezultata na putu do Evropskog prvenstva koje se u junu održava u Italiji i San Marinu, mlada reprezentacija Srbije imaće proveru protiv selekcije Poljske, 26.marta u Poznanju (15,00). Selektor Goran Đorović pozvao je 22 igrača, a… »

Đorović objavio spisak za prijateljski meč sa Poljskom

Vesti online 14.03.2019
Selektor mlade reprezentacije Srbije Goran Đorović objavio je spisak od 22 fudbalera za prijateljsku utakmicu protiv Poljske u Poznanju. Đorović je za gostovanje Poljskoj 26. marta odlučio da izađe u susret A i omladinskom timu u važnim duelima u… »

Đorović saopštio spisak za test u Poljskoj

Dnevnik 14.03.2019
BEOGRAD: Selektor mlade reprezentacije Srbije Goran Đorović objavio je spisak od 22 fudbalera za prijateljsku utakmicu protiv Poljske u Poznanju. Đorović je za gostovanje Poljskoj 26. marta odlučio da izađe u susret A i omladinskom timu u važnim… »

Đorović saopštio spisak za test u Poljskoj

Večernje novosti 14.03.2019
Selektor mlade reprezentacije je odlučio da izađe u susret A i omladinskom timu u važnim duelima u kvalifikacijama za EP, pa zato među "orlićima" nema nekoliko pojedinaca. Selektor mlade reprezentacije Srbije Goran Đorović objavio je spisak od 22… »

Goran Đorović saopštio spisak za test u Poljskoj

Sportski žurnal 14.03.2019
Đorović je za gostovanje Poljskoj 26. marta odlučio da izađe u susret A i omladinskom timu u važnim duelima u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope, pa zato među „orlićima“ nema nekoliko pojedinaca. Selektor mlade reprezentacije Srbije Goran… »

Đorovićev ustupak Krstajiću i Sakiću

Mondo 14.03.2019
Selektor mlade reprezentacije Srbije objavio je spisak od 22 fudbalera za prijateljsku utakmicu protiv Poljske u Poznanju. Goran Đorović je pred gostovanje Poljskoj 26. marta odlučio da izađe u susret "A" i omladinskoj selekciji Srbije, kojima za… »

Vesti dana »