Povezane vesti
Ben: Rad na prekidima daje rezultate
N1 Info 14.03.2019
Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u polufinale Kupa Srbije pobedom 2:1 nad ekipom Radnika, a svakako je najlepši detalj meča fantastičan gol koji je iz slobodnog udarca postigao Ben. "Za mene je pozicija gde je načinjen prekršaj odlična, pošto imam… »
Benov prvenac u Kupu Srbije: Prekršaj na odličnom mestu
Mondo 14.03.2019
Najbolji strelac Crvene zvezde ove sezone lepim udarcem iz "slobodnjaka" postigao svoj prvi pogodak ikada u Kupu Srbije. Utakmica protiv Radnika iz Surdulice u četvrtfinalu bila je prva koju je Mohamed El Fardu Ben odigrao u Kupu Srbije. Najbolji strelac… »
Ivanić posle prvenca u crveno-belom dresu: Korak ka duploj kruni
Sportski žurnal 14.03.2019
„Presrećan sam zbog gola, ali još više zbog plasmana u polufinale Kupa Srbije. Cilj nam je dupla kruna i pobeda protiv Radnika je korak na putu do ostvarenja“. Mirko Ivanić je pogotkom u 17. minutu upisao prvenac u crveno-belom dresu i najavio plasman… »
Ivanić drži reč
Sportske.net 14.03.2019
Nije dugo trebalo Mirku Ivaniću da ispuni dato obećanje. Obećao je nedavno Mirko Ivanić da vrlo brzo očekuje golove u crveno-belom dresu, pa ne čudi što je bio zadovoljan ostvarenim u duelu sa Radnikom. "U prethodnom razgovoru sam najavio pogotke i nije… »
Tačno tu je trebalo da bude!
Mondo 14.03.2019
Ofanzivni "vezista" Crvene zvezde kaže da gol u kup utakmici protiv Radnika nije bio slučajan. Crvena zvezda se pobedom nad Radnikom (2:1) plasirala u polufinale Kupa Srbije, takmičenja koje nije osvojila još od 2012. godine. Mirko Ivanić, zimus doveden… »
Vesti dana »
Potop u Srbiji, u ovim predelima već veje i sneg: Prete obilne padavine i olujni vetar!
Telegraf pre 33 minutajoš 19 povezanih
"Ukrajini je bolje..." Tramp traži od Ukrajine da "brzo" postigne dogovor sa Rusijom
Večernje novosti pre 29 minutajoš 13 povezanih
Baka Prase otkrio nove detalje sa ispitivanja: Policija me pitala na koga sumnjam da je zapalio "Brabus", nisam pomenuo Dekija!
Kurir pre 33 minutajoš 9 povezanih
Tramp pojačava pritisak na Kijev: Ukrajini je bolje da brzo dođe za pregovarački sto
Kurir pre 34 minutajoš 10 povezanih