Povezane vesti

Ben: Rad na prekidima daje rezultate

Ben: Rad na prekidima daje rezultate

N1 Info 14.03.2019
Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u polufinale Kupa Srbije pobedom 2:1 nad ekipom Radnika, a svakako je najlepši detalj meča fantastičan gol koji je iz slobodnog udarca postigao Ben. "Za mene je pozicija gde je načinjen prekršaj odlična… »
Benov prvenac u Kupu Srbije: Prekršaj na odličnom mestu

Benov prvenac u Kupu Srbije: Prekršaj na odličnom mestu

Mondo 14.03.2019
Najbolji strelac Crvene zvezde ove sezone lepim udarcem iz "slobodnjaka" postigao svoj prvi pogodak ikada u Kupu Srbije. Utakmica protiv Radnika iz Surdulice u četvrtfinalu bila je prva koju je Mohamed El Fardu Ben odigrao u Kupu Srbije. Najbolji strelac… »
Ivanić posle prvenca u crveno-belom dresu: Korak ka duploj kruni

Ivanić posle prvenca u crveno-belom dresu: Korak ka duploj kruni

Sportski žurnal 14.03.2019
„Presrećan sam zbog gola, ali još više zbog plasmana u polufinale Kupa Srbije. Cilj nam je dupla kruna i pobeda protiv Radnika je korak na putu do ostvarenja“. Mirko Ivanić je pogotkom u 17. minutu upisao prvenac u crveno-belom dresu i najavio… »
Ivanić drži reč

Ivanić drži reč

Sportske.net 14.03.2019
Nije dugo trebalo Mirku Ivaniću da ispuni dato obećanje. Obećao je nedavno Mirko Ivanić da vrlo brzo očekuje golove u crveno-belom dresu, pa ne čudi što je bio zadovoljan ostvarenim u duelu sa Radnikom. "U prethodnom razgovoru sam najavio pogotke i… »
Tačno tu je trebalo da bude!

Tačno tu je trebalo da bude!

Mondo 14.03.2019
Ofanzivni "vezista" Crvene zvezde kaže da gol u kup utakmici protiv Radnika nije bio slučajan. Crvena zvezda se pobedom nad Radnikom (2:1) plasirala u polufinale Kupa Srbije, takmičenja koje nije osvojila još od 2012. godine. Mirko Ivanić, zimus… »

Vesti dana »