Povezane vesti
Ben: Rad na prekidima daje rezultate
N1 Info 14.03.2019
Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u polufinale Kupa Srbije pobedom 2:1 nad ekipom Radnika, a svakako je najlepši detalj meča fantastičan gol koji je iz slobodnog udarca postigao Ben. "Za mene je pozicija gde je načinjen prekršaj odlična, pošto imam… »
Benov prvenac u Kupu Srbije: Prekršaj na odličnom mestu
Mondo 14.03.2019
Najbolji strelac Crvene zvezde ove sezone lepim udarcem iz "slobodnjaka" postigao svoj prvi pogodak ikada u Kupu Srbije. Utakmica protiv Radnika iz Surdulice u četvrtfinalu bila je prva koju je Mohamed El Fardu Ben odigrao u Kupu Srbije. Najbolji strelac… »
Ivanić posle prvenca u crveno-belom dresu: Korak ka duploj kruni
Sportski žurnal 14.03.2019
„Presrećan sam zbog gola, ali još više zbog plasmana u polufinale Kupa Srbije. Cilj nam je dupla kruna i pobeda protiv Radnika je korak na putu do ostvarenja“. Mirko Ivanić je pogotkom u 17. minutu upisao prvenac u crveno-belom dresu i najavio plasman… »
Ivanić drži reč
Sportske.net 14.03.2019
Nije dugo trebalo Mirku Ivaniću da ispuni dato obećanje. Obećao je nedavno Mirko Ivanić da vrlo brzo očekuje golove u crveno-belom dresu, pa ne čudi što je bio zadovoljan ostvarenim u duelu sa Radnikom. "U prethodnom razgovoru sam najavio pogotke i nije… »
Tačno tu je trebalo da bude!
Mondo 14.03.2019
Ofanzivni "vezista" Crvene zvezde kaže da gol u kup utakmici protiv Radnika nije bio slučajan. Crvena zvezda se pobedom nad Radnikom (2:1) plasirala u polufinale Kupa Srbije, takmičenja koje nije osvojila još od 2012. godine. Mirko Ivanić, zimus doveden… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO U Šapcu, Kragujevcu, Nišu paralelni skupovi za i protiv blokada, policija potiskuje građane na Voždovcu zbog prolaska Vučića
Nova pre 20 minutajoš 43 povezane

Na 125 lokacija širom Srbije izašlo 144.000 građana u Beogradu na Voždovcu više od 20.000 građana reklo "stop" blokadama! Evo na šta je MUP apelovao
Dnevnik pre 10 minutajoš 15 povezanih

(Mapa)sprema se jako nevreme, posebno upozorenje za Beograd! Rhmz popalio alarme: "Hitno ćemo se oglašavati sat, dva unapred, vreme je opasno"
Blic pre 20 minutajoš 38 povezanih

Teniseri Srbije pobedili Tursku 3:1, Troicki zadovoljan ponašanjem ekipe
Radio sto plus pre 1 satjoš 43 povezane