Srbija tražila novi kredit od Rusije za železnicu

Srbija tražila novi kredit od Rusije za železnicu

SEEbiz pre 11 dana
BEOGRAD - Srbija je tražila novi kredit od Rusije u iznosu od 172,5 miliona evra kako bi finansirala izgradnju Jedinstvenog dispečerskog centra za upravljanje saobraćajem vozova u Srbiji i izgradnju železničke infrastrukture, a sporazum o ruskom kreditu bi trebalo da bude potpisan u prvoj polovini 2019. godine, objavio je danas Radio slobodna Evropa (RSE).
Kako je objavljeno na sajtu RSE, ta informacija potvrdjena je u Ministarstvu gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije. Ugovor o izgradnji Jedinstvenog dispečerskog centra i izvodjenju radova na železničkoj... »

Radio Slobodna Evropa: Srbija tražila novi kredit od Rusije za železnicu

Novi magazin pre 11 dana
Srbija je tražila novi kredit od Rusije u iznosu od 172,5 miliona evra kako bi finansirala izgradnju Jedinstvenog dispečerskog centra za upravljanje saobraćajem vozova u Srbiji i izgradnju železničke infrastrukture, a sporazum o ruskom kreditu bi trebalo da bude potpisan u prvoj polovini 2019. godine, objavio je danas Radio slobodna Evropa (RSE).
Kako je objavljeno na sajtu RSE, ta informacija potvrđena je u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije. Ugovor o izgradnji Jedinstvenog dispečerskog centra i izvođenju radova na železničkoj infrastrukturi... »

Radio Slobodna Evropa: Srbija tražila novi kredit od Rusije za železnicu

Beta pre 11 dana
Srbija je tražila novi kredit od Rusije u iznosu od 172,5 miliona evra kako bi finansirala izgradnju Jedinstvenog dispečerskog centra za upravljanje saobraćajem vozova u Srbiji i izgradnju železničke infrastrukture, a sporazum o ruskom kreditu bi trebalo da bude potpisan u prvoj polovini 2019.... »

Srbija tražila još jedan kredit od Rusije

Nova ekonomija pre 11 dana
Srbija je tražila novi kredit od Ruske Federacije u iznosu od 172,5 miliona evra kako bi finansirala izgradnju Jedinstvenog Dispečerskog centra za upravljanje saobraćajem vozova u Srbiji i izgradnju železničke infrastrukture, a sporazum o ruskom kreditu bi trebalo da bude potpisan u prvoj polovini... »

Srbija od Rusije traži novi kredit od 172,5 miliona evra za železničke projekte

N1 Info pre 11 dana
Srbija je tražila novi kredit od Ruske Federacije u iznosu od 172,5 miliona evra kako bi finansirala izgradnju Jedinstvenog Dispečerskog centra za upravljanje saobraćajem vozova u Srbiji i izgradnju železničke infrastrukture, navode iz Ministarstva saobraćaja za Radio Slobodna Evropa. Sporazum bi trebalo da bude potpisan "u prvoj polovini 2019."
Ugovor o izgradnji Jedinstvenog Dispečerskog centra i izvođenju radova na železničkoj infrastrukturi potpisali su 17. januara 2019, tokom posete predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina Srbiji, preduzeće "Infrastruktura... »

RSE: Srbija tražila novi kredit od Rusije za železnicu

Radio 021 pre 11 dana
Srbija je tražila novi kredit od Ruske Federacije u iznosu od 172,5 miliona evra kako bi finansirala izgradnju Jedinstvenog Dispečerskog centra za upravljanje saobraćajem vozova u Srbiji i izgradnju železničke infrastrukture.
Sporazum o ruskom kreditu trebalo bi da bude potpisan "u prvoj polovini 2019. godine", navode u Ministarstvu saobraćaja za Radio slobodna Evropa. Ugovor o izgradnji Jedinstvenog Dispečerskog centra i izvođenju radova na... »

Srbija tražila novi kredit od Rusije za železnicu

B92 pre 11 dana
B92: Srbija tražila novi kredit od Rusije za železnicu
Srbija je tražila novi kredit od Ruske Federacije u iznosu od 172,5 miliona evra kako bi finansirala izgradnju Jedinstvenog Dispečerskog centra.
Reč je o centru za upravljanje saobraćajem vozova u Srbiji i izgradnju železničke infrastrukture, a sporazum o ruskom kreditu bi trebalo da bude potpisan "u prvoj polovini 2019. godine“, navode iz Ministarstva građevinarstva,... »

Srbija tražila novi kredit od Rusije za železnicu

Danas pre 11 dana
Srbija je tražila novi kredit od Ruske Federacije u iznosu od 172,5 miliona evra kako bi finansirala izgradnju Jedinstvenog Dispečerskog centra za upravljanje saobraćajem vozova u Srbiji i izgradnju železničke infrastrukture, a sporazum o ruskom kreditu bi trebalo da bude potpisan „u prvoj polovini 2019. godine“.
To iz Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture navode za Radio Slobodna Evropa. Ugovor o izgradnji Jedinstvenog Dispečerskog centra i izvođenju radova na železničkoj infrastrukturi potpisali su 17. januara 2019,... »
©2019 Netmark d.o.o.