Povezane vesti
Kostu Hadžija oborilo vozilo na trotoaru kod Muzeja Vojvodine
Radio 021 14.03.2019
Pravnik u penziji Kosta Hadži star 86 godina teško je povređen danas oko 9:20 časova, kada ga je oborio automobil na trotoaru u Dunavskoj, između zgrada Muzeja Vojvodine i Muzeja revolucije. U Hitnoj pomoći su za 021.rs potvrdili da je Hadži zadobio… »
Maloletnik oboren s bicikla na Detelinari, motociklista povređen u centru Novog Sada
Dnevnik 14.03.2019
Petoro građana povređeno je u udesima u Novom Sadu i okolini proteklog dana. Dve žene povređene su u sudaru dva automobila oko 7.30 časova, na uglu Rumenačkog puta i Avijatičarske ulice. Kontuzionu povredu kičme zadobila je žena stara 65 godina, a druga… »
Maloletnik oboren s bicikla na Detelinari, motociklista povređen u centru Novog Sada
Radio 021 14.03.2019
Petoro građana, među kojima je i jedan 15-ogodišnjak, povređeno je u udesima proteklog dana. Kako za 021 kaže portparolka Hitne pomoći dr Ivana Ramović, dve žene povređene su u sudaru dva automobila oko 7:30 časova, na uglu Rumenačkog puta i… »
Vesti dana »

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 35 minutajoš 65 povezanih

Nato pokreće operaciju „Istočni čuvar“ nakon napada dronova na Poljsku
Pravda pre 2 satajoš 29 povezanih

Un usvojila deklaraciju: Biće osnovana palestinska država bez Hamasa
Kurir pre 51 minutajoš 22 povezane