Povezane vesti

Sremski Karlovci: Poginuo radnik koji je radio na popravci krova Svetosavskog doma

Dnevnik 14.03.2019
SREMSKI KARLOVCI: Muškarac star 46 godina poginuo je jutros u Sremskim Karlovcima dok je radio na popravci krova Svetosavskog doma u tom gradu. Kako javlja novinar Tanjuga s mesta nesreće, u crkvi je trenutno policija i građevinska inspekcija, a… »

Popravljao krov na crkvi, pao i poginuo: Tragedija u Sremskim Karlovcima (video)

Telegraf 14.03.2019
Policiji je šef gradilišta prijavio nesrećan slučaj. Muškarac star 46 godina poginuo je jutros u Sremskim Karlovcima dok je radio na popravci krova Crkve Sveti Nikola u tom gradu. U crkvi je trenutno policija i građevinska inspekcija, a uviđaj još… »

Tragedija u crkvi u Sremskim Karlovcima (foto)

Mondo 14.03.2019
Muškarac star 46 godina poginuo je jutros u Sremskim Karlovcima dok je radio na popravci krova Svetosavskog doma u tom gradu. Foto: FOTO TANJUG/ SANJA EKER/ bk Poginuli muškarac je iz Leskovca, živeo je u Zemunu, a bio je angažovan na poslovima… »

Radnik pao sa krova Svetosavskog doma u Sremskim Karlovcima i poginuo

RTV 14.03.2019
SREMSKI KARLOVCI - Muškarac star 46 godina poginuo je jutros u Sremskim Karlovcima dok je radio na popravci krova Svetosavskog doma u tom gradu, rečeno je Tanjugu. Poginuli muškarac je iz Leskovca, živeo je u Zemunu, a bio je angažovan na poslovima… »

Poginuli radnik koji je popravljao krov crkve u Sremskim Karlovcima bez ugovora o radu

Radio 021 14.03.2019
Muškarac star 46 godina iz Leskovca, sa prebivalištem u Beogradu, poginuo je jutros u Sremskim Karlovcima dok je radio na popravci krova Crkve Sveti Nikola. Prema izjavi drugog radnika na ovom objektu, ni on ni poginuli D.A nisu imali zaključene… »

Poginuo radnik u Sremskim Karlovcima

RTS 14.03.2019
Muškarac star 46 godina poginuo je jutros u Sremskim Karlovcima dok je radio na popravci krova Svetosavskog doma. Kako javlja novinar Tanjuga, na mestu nesreće je bila policija i građevinska inspekcija. U pitanju je muškarac iz Leskovca, koji je… »

Pao s krova crkve i poginuo: Radnik iz Loznice stradao u Sremskim Karlovcima

Blic 14.03.2019
Muškarac D. A. (46) iz Loznice poginuo je jutros u Sremskim Karlovcima dok je radio na popravci krova Svetosavskog doma u tom gradu. Kako saznajemo, u pitanju je muškarac iz Loznice, koji je živeo u Zemunu, a bio je angažovan na poslovima popravke… »

Nesreća u Sremskim Karlovcima: Radnik pao sa krova i poginuo

Večernje novosti 14.03.2019
Muškarac star 46 godina poginuo je jutros u Sremskim Karlovcima dok je radio na popravci krova Svetosavskog doma u tom gradu. MUŠKARAC star 46 godina iz okoline Leskovca, čiji se identitet zasad ne saopštava, poginuo je u četvrtak u Sremskim… »

Leskovčanin poginuo dok je popravljao krov crkve

Jugmedia 14.03.2019
Muškarac star 46 godina poginuo je jutros u Sremskim Karlovcima dok je radio na popravci krova Crkve Sveti Nikola. U crkvi su trenutno policija i građevinska inspekcija, a uviđaj još nije počeo jer se čeka javni tužilac. Uskoro se očekuje da na… »

Poginuo radnik u Sremskim Karlovcima

Politika 14.03.2019
SREMSKI KARLOVCI – Muškarac star 46 godina poginuo je jutros u Sremskim Karlovcima dok je radio na popravci krova Crkve Sveti Nikola u tom gradu, rečeno je Tanjugu. Kako javlja novinar Tanjuga s mesta nesreće, u crkvi je trenutno policija i… »

S. Karlovci: Poginuo radnik koji je popravljao krov crkve

B92 14.03.2019
Sremski Karlovci -- Muškarac star 46 godina poginuo je jutros u Sremskim Karlovcima dok je radio na popravci krova Crkve Sveti Nikola u tom gradu, rečeno je Tanjugu. Kako javlja novinar Tanjuga s mesta nesreće, u crkvi je trenutno policija i… »

Tragedija u Sremskim Karlovcima: Radnik (46) nastradao dok je popravljao krov crkve

Kurir 14.03.2019
Muškarac star 46 godina poginuo je jutros u Sremskim Karlovcima dok je radio na popravci krova Crkve Sveti Nikola u tom gradu. Kako javlja novinar Tanjuga s mesta nesreće, u crkvi je trenutno policija i građevinska inspekcija, a uviđaj još nije… »

SREMSKI KARLOVCI: Radnik poginuo nakon pada s krova crkve

Moj Novi Sad 14.03.2019
Muškarac star 46 godina poginuo je jutros u Sremskim Karlovcima dok je radio na popravci krova Crkve Sveti Nikola u tom gradu, rečeno je Tanjugu. Kako javlja novinar Tanjuga s mesta nesreće, u crkvi je trenutno policija i građevinska inspekcija, a… »

Vesti dana »