Povezane vesti

Popravljao krov na crkvi, pao i poginuo: Tragedija u Sremskim Karlovcima (video)

Telegraf pre 11 dana
Policiji je šef gradilišta prijavio nesrećan slučaj
Muškarac star 46 godina poginuo je jutros u Sremskim Karlovcima dok je radio na popravci krova Crkve Sveti Nikola u tom gradu. U crkvi je trenutno policija i građevinska inspekcija, a uviđaj još nije počeo, jer se čeka javni tužilac. Prema navodima, u pitanju je... »

Sremski Karlovci: Poginuo radnik koji je radio na popravci krova Svetosavskog doma

Dnevnik pre 11 dana
SREMSKI KARLOVCI: Muškarac star 46 godina poginuo je jutros u Sremskim Karlovcima dok je radio na popravci krova Svetosavskog doma u tom gradu.
Kako javlja novinar Tanjuga s mesta nesreće, u crkvi je trenutno policija i građevinska inspekcija, a uviđaj još nije počeo, jer se čeka javni tužilac. Prema navodima, u pitanju je muškarac iz Leskovca, koji je živeo u Zemunu, a... »

Tragedija u crkvi u Sremskim Karlovcima (foto)

Mondo pre 11 dana
Muškarac star 46 godina poginuo je jutros u Sremskim Karlovcima dok je radio na popravci krova Svetosavskog doma u tom gradu.
Foto: FOTO TANJUG/ SANJA EKER/ bk Poginuli muškarac je iz Leskovca, živeo je u Zemunu, a bio je angažovan na poslovima popravke krova Svetosavskog doma, koji se nalazi pored Saborne crkve u Sremskim Karlovcima. Tragedija, u kojoj... »

Poginuo radnik u Sremskim Karlovcima

RTS pre 11 dana
RTS: Poginuo radnik u Sremskim Karlovcima
Muškarac star 46 godina poginuo je jutros u Sremskim Karlovcima dok je radio na popravci krova Svetosavskog doma.
Kako javlja novinar Tanjuga, na mestu nesreće je bila policija i građevinska inspekcija. U pitanju je muškarac iz Leskovca, koji je živeo u Zemunu, a bio je angažovan na poslovima popravke krova Svetosavskog doma, koji se nalazi... »

Radnik pao sa krova Svetosavskog doma u Sremskim Karlovcima i poginuo

RTV pre 11 dana
RTV: Radnik pao sa krova Svetosavskog doma u Sremskim Karlovcima i poginuo
SREMSKI KARLOVCI - Muškarac star 46 godina poginuo je jutros u Sremskim Karlovcima dok je radio na popravci krova Svetosavskog doma u tom gradu, rečeno je Tanjugu.
Poginuli muškarac je iz Leskovca, živeo je u Zemunu, a bio je angažovan na poslovima popravke krova Svetosavskog doma, koji se nalazi pored Saborne crkve u Sremskim Karlovcima. Tragedija, u kojoj je nastradao muškarac, čiji... »

Poginuli radnik koji je popravljao krov crkve u Sremskim Karlovcima bez ugovora o radu

Radio 021 pre 11 dana
Muškarac star 46 godina iz Leskovca, sa prebivalištem u Beogradu, poginuo je jutros u Sremskim Karlovcima dok je radio na popravci krova Crkve Sveti Nikola.
Prema izjavi drugog radnika na ovom objektu, ni on ni poginuli D.A nisu imali zaključene ugovore o radu, rečeno je u Ministarstvu rada za Insajder. "Stradali je, prema tragovima, radio na krovu Svetosavskog doma, kraj nezaštićene... »

Pao s krova crkve i poginuo: Radnik iz Loznice stradao u Sremskim Karlovcima

Blic pre 11 dana
Muškarac D. A. (46) iz Loznice poginuo je jutros u Sremskim Karlovcima dok je radio na popravci krova Svetosavskog doma u tom gradu. Kako saznajemo, u pitanju je muškarac iz Loznice, koji je živeo u Zemunu, a bio je angažovan na poslovima popravke krova Svetosavskog doma Partijaršije Srpske... »

Nesreća u Sremskim Karlovcima: Radnik pao sa krova i poginuo

Večernje novosti pre 11 dana
Muškarac star 46 godina poginuo je jutros u Sremskim Karlovcima dok je radio na popravci krova Svetosavskog doma u tom gradu
MUŠKARAC star 46 godina iz okoline Leskovca, čiji se identitet zasad ne saopštava, poginuo je u četvrtak u Sremskim Karlovcima, dok je radio na popravci krova na zgradi bivšeg Sokolskog doma u tom mestu. Nesreća se dogodila oko... »

Leskovčanin poginuo dok je popravljao krov crkve

Jugmedia pre 11 dana
Muškarac star 46 godina poginuo je jutros u Sremskim Karlovcima dok je radio na popravci krova Crkve Sveti Nikola. U crkvi su trenutno policija i građevinska inspekcija, a uviđaj još nije počeo jer se čeka javni tužilac. Uskoro se očekuje da na mesto nesreće dođe i inspekcija rada. Prema navodima,... »

SREMSKI KARLOVCI: Radnik poginuo nakon pada s krova crkve

Moj Novi Sad pre 11 dana
Muškarac star 46 godina poginuo je jutros u Sremskim Karlovcima dok je radio na popravci krova Crkve Sveti Nikola u tom gradu, rečeno je Tanjugu. Kako javlja novinar Tanjuga s mesta nesreće, u crkvi je trenutno policija i građevinska inspekcija, a uviđaj još nije počeo, jer se čeka javni tužilac.... »

S. Karlovci: Poginuo radnik koji je popravljao krov crkve

B92 pre 11 dana
B92: S. Karlovci: Poginuo radnik koji je popravljao krov crkve
Sremski Karlovci -- Muškarac star 46 godina poginuo je jutros u Sremskim Karlovcima dok je radio na popravci krova Crkve Sveti Nikola u tom gradu, rečeno je Tanjugu.
Kako javlja novinar Tanjuga s mesta nesreće, u crkvi je trenutno policija i građevinska inspekcija, a uviđaj još nije počeo, jer se čeka javni tužilac. Prema navodima, u pitanju je muškarac iz Leskovca, koji je živeo u Zemunu, a... »

Tragedija u Sremskim Karlovcima: Radnik (46) nastradao dok je popravljao krov crkve

Kurir pre 11 dana
Muškarac star 46 godina poginuo je jutros u Sremskim Karlovcima dok je radio na popravci krova Crkve Sveti Nikola u tom gradu. Kako javlja novinar Tanjuga s mesta nesreće, u crkvi je trenutno policija i građevinska inspekcija, a uviđaj još nije počeo, jer se čeka javni tužilac. Prema navodima, u... »

Poginuo radnik u Sremskim Karlovcima

Politika pre 11 dana
SREMSKI KARLOVCI – Muškarac star 46 godina poginuo je jutros u Sremskim Karlovcima dok je radio na popravci krova Crkve Sveti Nikola u tom gradu, rečeno je Tanjugu. Kako javlja novinar Tanjuga s mesta nesreće, u crkvi je trenutno policija i građevinska inspekcija, a uviđaj još nije počeo, jer se... »
©2019 Netmark d.o.o.