Podeljeno 5,5 miliona dinara za 25 projekata iz kulture

Podeljeno 5,5 miliona dinara za 25 projekata iz kulture

Jug press pre 11 dana
VRANJE Gradski većnici u Vranju, u četvrtak, su usvojili Predlog Komisije za ocenu projekata za finansiranje i sufinansiranje iz gradskog budžeta u oblasti kulture u 2019. godini, za koje je izdvojeno 5,5 miliona dinara, rekla je na konferenciji za novinare gradska većnica Zorica Jović. „U roku je... »

Usvojeni izveštaji o radu svih javnih preduzeća u gradu

Jugmedia pre 11 dana
Većnici grada Vranja usvojili su danas na Gradskom veću izveštaje o radu svih javnih preduzeća, i to JKP “Komrad”, JP “Vodovod”, “Novi Dom”, “Uprava Banje” Vranjska Banja, “Parking servis”, “Zavod za urbanizam” i Privredno društvo “Slobodna zona Vranje”. Prema rečima portparola Gradskog veća Zorice... »

Podeljeno 5,5 miliona za projekte iz kulture

OK radio pre 11 dana
Na sednici Gradskog veća Vranja kojom je predsedavao gradonačelnik Slobodan Milenković, između ostalog, usvojeni su Izveštaji o radu javnih preduzeća "Komrad“, "Vodovod“, "Novi Dom“, "Uprava Banje“, "Parking servis“ "Zavod za urbanizam“ i Privrednog društva "Slobodna zona Vranje".
Takođe, većnici su usvojili i Izveštaj komisije za pregled podnetih izveštaja o realizaciji projekata u oblasti kulture za 2018. godinu. Prihvaćen je i Predlog komisije za ocenu projekata koji se finansiraju/sufinansiraju iz... »

Grad podržao 25 projekata iz oblasti kulture sa 5,5 miliona dinara

Jugmedia pre 11 dana
Na današnjoj sednici Gradskog veća Vranja, doneto je rešenje o dodeli sredstava za sufinansiranje 25 projekta iz oblasti kulture za 2019. godinu, saopštila je portparol Gradskog veća Zorica Jović. Većnicima je, kako kaže, dostavljen predlog odluke o dodeli sredstava za finansiranje odnosno... »
©2019 Netmark d.o.o.