Povezane vesti

Tragedija kod Prokuplja: Skočila u bunar a muž za njom

Večernje novosti 14.03.2019
U selu Berilje kod Prokuplja, u četvrtak ujutru, Zlata Paunović (62) izvršila samoubistvo. Miroljub pokušavao da supruzi drži glavu iznad vode. Miroljub je u bolnici i ne zna da mu je žena mrtva. ZLATA Paunović (62) iz sela Berilje, kod Prokuplja… »

Šokantni detalji tragedije u berilju! Zlata skočila u bunar, a muž za njom: Dva sata je pokušavao da joj drži glavu iznad…

Kurir 14.03.2019
Zlata Paunović ( 62) iz prokupačkog sela Berilje tragično je nastradala kada je skočila u bunar u svom dvorištu. Njen suprug Miroljub (70) nije uspeo da je spreči, ali je za njom skočio u bunar i tako su oboje ostali dole dva sata, dok ih nisu… »

Detalji užasa u Prokuplju: Zlata skočila u bunar dubok 10 metara, muž skočio za njom da je spase, ali nije uspeo

Blic 14.03.2019
Zlata i Miroljub Paunović pronađeni su oko 9 sati jutros u bunaru u dvorištu njihove kuće u selu Berilje kod Prokuplja. Nesrećna žena je od zadobijenih povreda preminula, dok je njen suprug zadobio brojne povrede. Kako "Blic" saznaje Zlata i… »

Žena stradala u bunaru, muškarac skočio za njom

B92 14.03.2019
Jedna žena stradala je nakon što je upala u bunar u dvorištu kuće u selu Berilje kod Prokuplja, preneli su beogradski mediji. Kako navodi RTS, za 62-godišnjem ženom skočio je njen suprug, koji je uspeo da preživi, ali je u teškom stanju prevezen… »

Prokuplje: Žena upala u bunar, muž skočio za njom

RTV 14.03.2019
PROKUPLJE - Jedna žena stradala je nakon što je upala jutros u bunar u dvorištu kuće u selu Berilje kod Prokuplja, preneli su beogradski mediji. Kako navodi RTS, za 62-godišnjem ženom skočio je njen suprug, koji je uspeo da preživi, ali je u… »

Horor u Prokuplju: Muž i žena pronađeni u bunaru, ona se utopila, on preživeo skok

Blic 14.03.2019
Zlata Paunović (62) upala je jutros u bunar u dvorištu kuće u selu Berilje kod Prokuplja i preminula. Kako "Blic" saznaje, Miroljub (70) je skočio za suprugom u bunar dubok 10 metara, kako bi pokušao da je spase, nakon što je ona skočila u njega… »

TRAGEDIJA U PROKUPLjU Žena upala u bunar, muž skočio za njom

Dnevnik 14.03.2019
PROKUPLjE: Jedna žena stradala je nakon što je upala jutros u bunar u dvorištu kuće u selu Berilje kod Prokuplja, preneli su beogradski mediji. Kako navodi RTS, za 62-godišnjem ženom skočio je njen suprug, koji je uspeo da preživi, ali je u… »

Porodična tragedija kod Prokuplja

Mondo 14.03.2019
Policija je u bunaru zatekla telo žene bez znakova života i njenog supruga koji je bio u svesnom stanju. Foto: MONDO/Stefan Stojanović Ilustracija Zlata P. (62) skočila je u bunar u dvorištu kuće u selu Berilje kod Prokuplja. Njen suprug Miroljub… »

Žena upala u bunar, muž skočio za njom

RTS 14.03.2019
Zlata Paunović iz prokupačkog sela Berilja nastradala je kada je upala u bunar i udavila se. Za 62-godišnjem ženom skočio je njen suprug Miroljub, koji je uspeo da preživi, ali je u teškom stanju prevezen u prokupačku bolnicu, gde se lekari bore… »

Žena upala u bunar i udavila se, muž skočio za njom! Lekari se bore za njegov život! Tragedija kod Prokuplja

Kurir 14.03.2019
Zlata Paunović (62) iz sela Berilje kod Prokuplja nastradala je danas kada je pala u bunar. Ona se udavila. Kada je njen suprug Miroljub (70) video da je žena upala u bunar, on je krenuo za njom i upao u bunar. On je uspeo da preživi. U teškom stanju… »

Vesti dana »