Povezane vesti

Stefanović govorio o situaciji u okolini Kuršumlije

B92 14.03.2019
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je komentarisao i nedavna dešavanja u opštini Kuršumlija. On je govorio u resornom skupštinskom odboru, pred kojim je predstavio izveštaj o radu i rekao je da informacije u medijima koje su se… »

Stefanović: Bezbednosna situacija na KiM relativno stabilna

RTS 14.03.2019
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ocenio je da je bezbednosna situacija na području Kosova i Metohije relativno stabilna. Stefanović je, predstavljajući izveštaj o radu MUP-a od jula do kraja prošle godine na skupštinskom Odboru za… »

Stefanović: Nije obustavljena istraga o hotelu Šumadija, priče o meni laž

Novi magazin 14.03.2019
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da nije tačno da je istraga o razbijanju hotela Šumadija obustavljena i naveo da su sve informacije koje se o njemu pojavljuju u tom slučaju "brutalna laž". Stefanović je… »

Stefanović: Bezbednosna situacija na Kosovu i Metohiji relativno stabilna

Blic 14.03.2019
Bezbednosna situacija na području Kosova i Metohije je relativno stabilna, rekao je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. Stefanović je, predstavljajući izveštaj o radu MUP-a od jula do kraja prošle godine na skupštinskom Odboru… »

Stefanović: Relativno stabilna bezbednosna situacija na Kosovu

Danas 14.03.2019
Bezbednosna situacija na Kosovu i Metohiji relativno je stabilna, ali je u 2018. godini povećan broj napada na srpsko i nealbansko stanovištvo i imovinu, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. Stefanović je na sednici… »

Stefanović: Bezbednosna situacija na Kosovu i Metohiji relativno stabilna

RTV 14.03.2019
BEOGRAD - Bezbednosna situacija na području Kosova i Metohije je relativno stabilna, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. Stefanović je, predstavljajući izveštaj o radu MUP-a od jula do kraja prošle godine na… »

Stefanović o Kosmetu: Bezbednosna situacija relativno stabilna, policija i vojska na oprezu

Večernje novosti 14.03.2019
Bezbednosna situacija na području Kosova i Metohije je relativno stabilna, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. Bezbednosna situacija na području Kosova i Metohije je relativno stabilna, izjavio je ministar unutrašnjih poslova… »

Stefanović: Bezbednosna situacija na KiM relativno stabilna

Kurir 14.03.2019
Bezbednosna situacija na području Kosova i Metohije je relativno stabilna, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. Stefanović je, predstavljajući izveštaj o radu MUP-a od jula do kraja prošle godine na skupštinskom… »

Vesti dana »