Povezane vesti

Priznao da je napao Kseniju Radovanović, osuđen uslovno na osam meseci

N1 Info pre 11 dana
Petar Vladulović osuđen je uslovno na osam meseci zatvora sa rokom provere od tri godine, pošto je priznao da je napao aktivistkinju Inicijative "Ne davimo Beograd" Kseniju Radovanović.
Vladulović je na saslušanju sa Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu zaključio sporazum o priznanju krivice, koji je potvrdio Prvi osnovni sud. 14.03.2019. 11.03.2019. 11.03.2019. Portparolka Prvog osnovnog tužilaštva Aleksandra... »

Muškarac koji je napao aktivistkinju Inicijative "Ne davimo Beograd" priznao krivicu, uslovno osuđen i pušten

Blic pre 11 dana
Petar Vladulović priznao je danas da je napao aktivistkinju Inicijative "Ne davimo Beograd" Kseniju Radovanović i zaključio sporazum o priznanju krivice sa Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu na osnovu kojeg je već uslovno osuđen na osam meseci zatvora sa rokom provere od tri godine. Prema... »

Vladulović osuđen, priznao da je napao Radovanovićevu

B92 pre 11 dana
B92: Vladulović osuđen, priznao da je napao Radovanovićevu
Petar Vladulović osuđen je uslovno na osam meseci zatvora, s rokom provere od tri godine.
On je osuđen pošto je priznao da je napao aktivistkinju Inicijative "Ne davimo Beograd" Kseniju Radovanović. Vladulović je na saslušanju sa Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu zaključio sporazum o priznanju krivice, koji je... »

Inicijativa Ne davimo Beograd zahvalila na podršci

Danas pre 11 dana
Inicijativa Ne davimo Beograd pozdravila je hapšenje, i nakon priznanja krivice, osudu lica koje je u petak, osmog marta, na dodeli Befem nagrada za doprinos feminizmu prvo verbalno, a onda i fizički napalo njihovu aktivistkinju Kseniju Radovanović.
Inicijativa se zahvalila svima na podršci, posebno organizacijama koje se bore za prava žena, kao i mnogim pratiocima na društvenim mrežama koji su ih komentarima i porukama ohrabrivali. “Sam događaj desio se naočigled velikog... »

Napadač na Kseniju Radovanović osuđen uslovno na osam meseci

Radio 021 pre 11 dana
Petar Vladulović osuđen je uslovno na osam meseci zatvora sa rokom provere od tri godine, pošto je priznao da je napao aktivistkinju Inicijative "Ne davimo Beograd" Kseniju Radovanović.
Vladulović je na saslušanju sa Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu zaključio sporazum o priznanju krivice, koji je potvrdio Prvi osnovni sud. Portparolka Prvog osnovnog tužilaštva Aleksandra Đenadić rekla je agenciji Beta da je... »

Vladulović priznao da je napao Kseniju Radovanović

Danas pre 11 dana
Petar Vladulović osuđen je danas uslovno na osam meseci zatvora sa rokom provere od tri godine, pošto je priznao da je napao aktivistkinju Inicijative „Ne davimo Beograd“ Kseniju Radovanović.
Vladulović je danas na saslušanju sa Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu zaključio sporazum o priznanju krivice, koji je potvrdio Prvi osnovni sud. Portparolka Prvog osnovnog tužilaštva Aleksandra Đenadić rekla je agenciji Beta... »

Vladulović priznao da je napao aktivistkinju Kseniju Radovanović

RTS pre 11 dana
RTS: Vladulović priznao da je napao aktivistkinju Kseniju Radovanović
Petar Vladulović priznao je da je napao aktivistkinju Inicijative "Ne davimo Beograd" Kseniju Radovanović i zaključio sporazum o priznanju krivice sa Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu na osnovu kojeg je već uslovno osuđen na osam meseci zatvora sa rokom provere od tri godine.
Prema sporazumu, koji je potvrdio Prvi osnovni sud u Beogradu, Vladuloviću je izrečena i mera bezbednosti zabrane prilaska Radovanovićevoj na udaljenosti od 100 metara, rekla je Tanjugu portparol tužilaštva Aleksandra Đenadić.... »

Vladulović priznao napad na Kseniju, uslovno osuđen

Dnevnik pre 11 dana
BEOGRAD: Petar Vladulović priznao je danas da je napao aktivistkinju Inicijative ''Ne davimo Beograd'' Kseniju Radovanović i zaključio sporazum o priznanju krivice sa Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu na osnovu kojeg je već uslovno osuđen na osam meseci zatvora sa rokom provere od tri godine.
Prema sporazumu, koji je potvrdio Prvi osnovni sud u Beogradu, Vladuloviću je izrečena i mera bezbednosti zabrane prilaska Radovanovićevoj na udaljenosti od 100 metara, rekla je Tanjugu portparol tužilaštva Aleksandra Đenadić.... »

Sergejev poznanik priznao da je napao Kseniju Radovanović: Vladulović odmah osuđen na 8 meseci

Kurir pre 11 dana
Petar Vladulović priznao je danas da je napao aktivistkinju Inicijative ''Ne davimo Beograd'' Kseniju Radovanović i zaključio sporazum o priznanju krivice sa Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu na osnovu kojeg je već uslovno osuđen na osam meseci zatvora sa rokom provere od tri godine. Prema... »

Vladulović priznao da je napao Kseniju Radovanović, već uslovno osuđen i pušten

Telegraf pre 11 dana
Petar Vladulović je priznao da je bio nasilan prema Kseniji Radovanović, aktivistkinji Inicijative "Ne davimo Beograd"
Petar Vladulović priznao je danas da je napao aktivistkinju Inicijative "Ne davimo Beograd" Kseniju Radovanović i zaključio sporazum o priznanju krivice sa Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu na osnovu kog je već uslovno osuđen... »
©2019 Netmark d.o.o.