Povezane vesti

Kako izgleda kada se u par sekundi odlučuje o životu ili smrti: Srpske "Kobre" i američke "Foke" održale zajedničku…

Telegraf 14.03.2019
Ovakva saradnja je važna jer se prenose znanja, a sve u cilju zaštite bezbednosti građana - rekao je potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović. Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša… »

Vežbe SAJ, "Kobri" i "Foka"; Skot: Mirnije ću spavati

B92 14.03.2019
U Batajnici je održana vežba pripadnika Specijalne antiterorističke jedinice, bataljona vojne policije „Kobre" i specijalne jedinice američke mornarice „Foke". Američki ambasador Kajl Skot je komentarišući zajedničke vežbe specijalnih srpskih… »

Skot posle zajedničke vežbe srpskih "Kobri" i američkih "Foka": Sad mogu bolje da spavam (video)

Blic 14.03.2019
Američki ambasador u Beogradu Kajl Skot izjavio je da će bolje spavati posle zajedničke vežbe pripadnika Specijalne antiterorističke jedinice, bataljona vojne policije "Kobre" i specijalne jedinice američke mornarice "Foke". Vežba protiv terorizma… »

SAJ, „Kobre“ i američke „Foke“ održale zajedničku vežbu u Batajnici

Danas 14.03.2019
Pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice, bataljona vojne policije „Kobre“ i specijalne jedinice američke mornarice „Foke“ održali su danas zajedničku vojnu vežbu, a ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ocenio je da je… »

Održana zajednička vežba specijalnih jedinica Srbije i SAD

Beta 14.03.2019
Američki ambasador Kajl Skot izjavio je danas, nakon zajedničke vežbe specijalnih jedinica Srbije i SAD, da su dve države zajedno u borbi protiv terorizma i da zato zajedno moraju da se suprotstave toj pretnji. "Samo kroz ovakvu obuku možemo da… »

Zajednička vežba SAJ-a, „Kobri” i američkih „Foka” (FOTO)

Politika 14.03.2019
Zajedno smo u borbi protiv terorizma, izjavio je ambasador SAD Kajl Skot u bazi specijalaca MUP-a u Batajnici. – Vežbi prisustvovali ministri Nebojša Stefanović i Aleksandar Vulin. Potpredsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša… »

Skot: Zajedno se borimo protiv terorizma

B92 14.03.2019
Beograd -- Američki ambasador Kajl Skot izjavio je da su Srbija i Sad zajedno u borbi protiv terorizma i da zato zajedno moraju da se suprotstave toj pretnji. "Samo kroz ovakvu obuku možemo da upoznamo bolje jedni druge, ali i da budemo spremni da… »

SAJ i Kobre udružili snage sa američkim Fokama

RTS 14.03.2019
U Batajnici je održana zajednička vežba pripadnika Specijalne antiterorističke jedinice, bataljona vojne policije Kobre i specijalne jedinice američke mornarice Foke. Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović istakao je da je ovakva saradnja… »

Održana zajednička vežba SAJ, Kobri i američkih Foka

N1 Info 14.03.2019
Pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice, bataljona vojne policije "Kobre" i specijalne jedinice američke mornarice "Foke" održali su zajedničku vojnu vežbu, a ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ocenio je da je takva saradnja… »

Pripadnici SAJ i "Kobri" vežbali sa američkim "Fokama"

RTV 14.03.2019
BEOGRAD - Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović istakao je danas, nakon zajedničke vežbe pripadnika Specijalne antiterorističke jedinice, bataljona vojne policije „Kobre" i specijalne jedinice američke mornarice… »

Vesti dana »