Povezane vesti

Kako izgleda kada se u par sekundi odlučuje o životu ili smrti: Srpske "Kobre" i američke "Foke" održale zajedničku pokaznu vežbu (foto) (video)

Telegraf pre 6 dana
Ovakva saradnja je važna jer se prenose znanja, a sve u cilju zaštite bezbednosti građana - rekao je potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović istakao je danas, nakon zajedničke vežbe pripadnika Specijalne antiterorističke jedinice, bataljona vojne policije „Kobre“ i specijalne jedinice američke... »

Vežbe SAJ, "Kobri" i "Foka"; Skot: Mirnije ću spavati

B92 pre 6 dana
B92: Vežbe SAJ, "Kobri" i "Foka"; Skot: Mirnije ću spavati
U Batajnici je održana vežba pripadnika Specijalne antiterorističke jedinice, bataljona vojne policije „Kobre" i specijalne jedinice američke mornarice „Foke".
Američki ambasador Kajl Skot je komentarišući zajedničke vežbe specijalnih srpskih i američkih jedinica poručio da će mirnije spavati znajući da specijalne jedinice srpske policije SAJ i Kobre rade zajedno. "Spavaću bolje znajući... »

SAJ, „Kobre“ i američke „Foke“ održale zajedničku vežbu u Batajnici

Danas pre 6 dana
Pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice, bataljona vojne policije „Kobre“ i specijalne jedinice američke mornarice „Foke“ održali su danas zajedničku vojnu vežbu, a ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ocenio je da je takva saradnja važna jer se prenose znanja, a sve u cilju zaštite bezbednosti građana.
Kako se navodi u saopštenju, Stefanović je u bazi SAJ u Batajnici rekao da zajednička saradnja može da dovede do sjajnih rezultata. „Imamo priliku da sarađujemo na najvišem nivou i da se uverimo da je ovo jedna od najbolje... »

Skot posle zajedničke vežbe srpskih "Kobri" i američkih "Foka": Sad mogu bolje da spavam (video)

Blic pre 6 dana
Američki ambasador u Beogradu Kajl Skot izjavio je da će bolje spavati posle zajedničke vežbe pripadnika Specijalne antiterorističke jedinice, bataljona vojne policije "Kobre" i specijalne jedinice američke mornarice "Foke". Vežba protiv terorizma održana je danas u bazi specijalaca MUP-a u... »

Zajednička vežba SAJ-a, „Kobri” i američkih „Foka” (FOTO)

Politika pre 6 dana
Zajedno smo u borbi protiv terorizma, izjavio je ambasador SAD Kajl Skot u bazi specijalaca MUP-a u Batajnici. – Vežbi prisustvovali ministri Nebojša Stefanović i Aleksandar Vulin
Potpredsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović istakao je, nakon zajedničke vežbe pripadnika Specijalne antiterorističke jedinice, bataljona vojne policije „Kobre” i specijalne jedinice američke mornarice... »

Skot: Zajedno se borimo protiv terorizma

B92 pre 6 dana
B92: Skot: Zajedno se borimo protiv terorizma
Beograd -- Američki ambasador Kajl Skot izjavio je da su Srbija i Sad zajedno u borbi protiv terorizma i da zato zajedno moraju da se suprotstave toj pretnji.
"Samo kroz ovakvu obuku možemo da upoznamo bolje jedni druge, ali i da budemo spremni da zajedno radimo u budućnosti", poručio je Skot nakon zajedničke vežbe specijalnih jedinica Srbije i SAD, održane u bazi Specijalne... »

Održana zajednička vežba specijalnih jedinica Srbije i SAD

Beta pre 6 dana
Američki ambasador Kajl Skot izjavio je danas, nakon zajedničke vežbe specijalnih jedinica Srbije i SAD, da su dve države zajedno u borbi protiv terorizma i da zato zajedno moraju da se suprotstave toj pretnji. "Samo kroz ovakvu obuku možemo da upoznamo bolje jedni druge, ali i da budemo spremni da... »

Održana zajednička vežba SAJ, Kobri i američkih Foka

N1 Info pre 6 dana
Pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice, bataljona vojne policije "Kobre" i specijalne jedinice američke mornarice "Foke" održali su zajedničku vojnu vežbu, a ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ocenio je da je takva saradnja važna jer se prenose znanja, a sve u cilju zaštite bezbednosti građana.
Kako se navodi u saopštenju, Stefanović je u bazi SAJ u Batajnici rekao da zajednička saradnja može da dovede do sjajnih rezultata. "Imamo priliku da sarađujemo na najvišem nivou i da se uverimo da je ovo jedna od najbolje... »

SAJ i Kobre udružili snage sa američkim Fokama

RTS pre 6 dana
RTS: SAJ i Kobre udružili snage sa američkim Fokama
U Batajnici je održana zajednička vežba pripadnika Specijalne antiterorističke jedinice, bataljona vojne policije Kobre i specijalne jedinice američke mornarice Foke.
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović istakao je da je ovakva saradnja važna, jer se prenose znanja sa ciljem zaštite bezbednosti građana. "Ono što je meni važno, kao i prethodnih godina kada smo sarađivali, je da učimo... »

Pripadnici SAJ i "Kobri" vežbali sa američkim "Fokama"

RTV pre 6 dana
RTV: Pripadnici SAJ i "Kobri" vežbali sa američkim "Fokama"
BEOGRAD - Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović istakao je danas, nakon zajedničke vežbe pripadnika Specijalne antiterorističke jedinice, bataljona vojne policije „Kobre" i specijalne jedinice američke mornarice „Foke", da je ovakva saradnja važna jer se prenose znanja, a sve u cilju zaštite bezbednosti građana.
„Ono što je meni važno, kao i prethodnih godina kada smo sarađivali, je da učimo jedni od drugih kako da se postupa u situacijama koje u par sekundi mogu da odluče o tome da li će to biti pitanje života ili smrti, da li će to... »
©2019 Netmark d.o.o.