Za oči, uši i nos – više od 100 premijera u Beogradu

Za oči, uši i nos – više od 100 premijera u Beogradu

B92 pre 6 dana
B92: Za oči, uši i nos – više od 100 premijera u Beogradu
Za desetak dana počinje 54. Međunarodni salon automobila i 13. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i i opreme "Motopassion" na kojem će biti više od 100 premijera.
Sedam dana pre otvaranja sajamskih kapija, prema spisku koji do početka sajma može da bude samo bogatiji, ovogodišnji Salon automobila 2019. obogatiće 35 automobilskih brendova. Od tog broja, 26 brendova je prijavilo čak 48... »

54. Međunarodni salon automobila i 13. Međunarodni sajam motocikala, delova i opreme “Motopassion”

Vrele gume pre 6 dana
Dat je znak za izlazak na startnu liniju. Ovogodišnji Međunarodni salon automobila, najugledniji i najstariji regionalni događaj u sektoru automobilske industrije, i Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme “Motopassion”, počinju 22. marta i trajaće punih deset dana – sve do 31.... »

54. Međunarodni salon automobila i 13. Međunarodni sajam motocikala, delova i opreme "Motopassion"

Auto blog pre 6 dana
Biće više od 100 premijera za oči, uši i - nos Dat je znak za izlazak na startnu liniju. Ovogodišnji Međunarodni salon automobila, najugledniji i najstariji regionalni događaj u sektoru automobilske industrije, i Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion", počinju 22.... »

Više od 100 premijera nas očekuje na Beogradskom sajmu

Mondo pre 6 dana
54. Međunarodni salon automobila i 13. Međunarodni sajam motocikala, delova i opreme "Motopassion" trajaće deset dana
Foto: MONDO/Stefan Stojanović Beogradski sajam će otvoriti 22. marta svoje kapije svim ljubiteljima auto-moto industrije, koji je na Salonu automobila i sajma motocikala "Motopassion" moći da uživaju u aktuelnoj ponudi svetske... »
©2019 Netmark d.o.o.