"Albanija je nama najprijateljskija država"

"Albanija je nama najprijateljskija država"

B92 pre 6 dana
B92: "Albanija je nama najprijateljskija država"
Makedonski premijer Zoran Zaev rekao je da je "Albanija najprijateljskija država za Severnu Makedoniju".
On je istakao i da je reč o 100 odsto prijateljstvu koje čini obostrano pružanje pomoći ka napretku, zajedničkoj budućnosti i u cilju obezbeđivanja bolje budućnosti građanima, prenosi MIA. Makedonski premijer je za albanski Top... »

Zaev: Albanija je Makedoniji najprijateljskija država

Vesti online pre 6 dana
Makedonski premijer Zoran Zaev rekao je da je Albanija najprijateljskija država za Severnu Makedoniju.
On je istakao i da je reč o 100 odsto prijateljstvu koje čini obostrano pružanje pomoći ka napretku, zajedničkoj budućnosti i u cilju obezbeđivanja bolje budućnosti građanima. Makedonski premijer je rekao da je trgovinska razmena... »

Zaev: Albanija je naš najbolji prijatelj

Večernje novosti pre 6 dana
Makedonski premijer Zoran Zaev rekao je da je Albanija najprijateljskija država za Severnu Makedoniju, kao i da je reč o 100 odsto prijateljstvu koje čini obostrano pružanje pomoći ka napretku
Makedonski premijer Zoran Zaev rekao je da je Albanija najprijateljskija država za Severnu Makedoniju, kao i da je reč o 100 odsto prijateljstvu koje čini obostrano pružanje pomoći ka napretku, zajedničkoj budućnosti i u cilju... »

Zaev otkrio koja zemlja je „najprijateljskija država“ Severnoj Makedoniji

Sputnik pre 6 dana
Makedonski premijer Zoran Zaev ocenio je da je Albanija „najprijateljskija država“ Severnoj Makedoniji, navodeći da je razmena dveju zemalja povećana za više od deset odsto, prenosi RTS.
Zaev je, u intervjuu za albanski „Top čenel“, rekao da se dve države, pomažući se međusobno, kreću ka budućnosti sa krajnjim ciljem da građani žive bolje. Makedonski premijer je, takođe, rekao da je razmena između Severne... »

Zaev: Albanija je najbolji prijatelj Severne Makedonije!

Kurir pre 6 dana
TIRANA - Makedonski premijer Zoran Zaev rekao je da je Albanija najprijateljskija država za Severnu Makedoniju, kao i da je reč o 100 odsto prijateljstvu koje čini obostrano pružanje pomoći ka napretku, zajedničkoj budućnosti i u cilju obezbeđivanja bolje budućnosti građanima,
Makedonski premijer je za albanski Top čenel istakao da je trgovinska razmena između Tirane i Skoplja prošle godine povećana za 11,5 odsto, te da obe države imaju značajan kapacitet da završe i druge poslove. "Takođe treba da... »

Zaev: Albanija najprijateljskija država Severnoj Makedoniji

N1 Info pre 6 dana
Makedonski premijer Zoran Zaev ocenio je da je Albanija "najprijateljskija država" Severnoj Makedoniji i da je razmena dve zemlje povećana za više od deset odsto.
Zaev je rekao albanskom Top kanalu, rekao da se dve države, pomažući se međusobno, kreću ka budućnosti sa krajnjim ciljem da građani žive bolje, prenosi Plusinfo. On je istakao rekao da je razmena između Severne Makedonije i... »

Zaev: Naš najbolji prijatelj je Albanija

Blic pre 6 dana
Makedonski premijer Zoran Zaev rekao je da je Albanija najprijateljskija država za Severnu Makedoniju, kao i da je reč o 100 odsto prijateljstvu koje čini obostrano pružanje pomoći ka napretku, zajedničkoj budućnosti i u cilju obezbeđivanja bolje budućnosti građanima, prenosi MIA. Makedonski... »
©2019 Netmark d.o.o.