Povezane vesti

"Albanija je nama najprijateljskija država"

B92 14.03.2019
Makedonski premijer Zoran Zaev rekao je da je "Albanija najprijateljskija država za Severnu Makedoniju". On je istakao i da je reč o 100 odsto prijateljstvu koje čini obostrano pružanje pomoći ka napretku, zajedničkoj budućnosti i u cilju… »

Zaev: Albanija je Makedoniji najprijateljskija država

Vesti online 14.03.2019
Makedonski premijer Zoran Zaev rekao je da je Albanija najprijateljskija država za Severnu Makedoniju. On je istakao i da je reč o 100 odsto prijateljstvu koje čini obostrano pružanje pomoći ka napretku, zajedničkoj budućnosti i u cilju… »

Zaev: Albanija je naš najbolji prijatelj

Večernje novosti 14.03.2019
Makedonski premijer Zoran Zaev rekao je da je Albanija najprijateljskija država za Severnu Makedoniju, kao i da je reč o 100 odsto prijateljstvu koje čini obostrano pružanje pomoći ka napretku. Makedonski premijer Zoran Zaev rekao je da je Albanija… »

Zaev otkrio koja zemlja je „najprijateljskija država“ Severnoj Makedoniji

Sputnik 14.03.2019
Makedonski premijer Zoran Zaev ocenio je da je Albanija „najprijateljskija država“ Severnoj Makedoniji, navodeći da je razmena dveju zemalja povećana za više od deset odsto, prenosi RTS. Zaev je, u intervjuu za albanski „Top čenel“, rekao da… »

Zaev: Albanija je najbolji prijatelj Severne Makedonije!

Kurir 14.03.2019
TIRANA - Makedonski premijer Zoran Zaev rekao je da je Albanija najprijateljskija država za Severnu Makedoniju, kao i da je reč o 100 odsto prijateljstvu koje čini obostrano pružanje pomoći ka napretku, zajedničkoj budućnosti i u cilju… »

Zaev: Albanija najprijateljskija država Severnoj Makedoniji

N1 Info 14.03.2019
Makedonski premijer Zoran Zaev ocenio je da je Albanija "najprijateljskija država" Severnoj Makedoniji i da je razmena dve zemlje povećana za više od deset odsto. Zaev je rekao albanskom Top kanalu, rekao da se dve države, pomažući se međusobno… »

Zaev: Naš najbolji prijatelj je Albanija

Blic 14.03.2019
Makedonski premijer Zoran Zaev rekao je da je Albanija najprijateljskija država za Severnu Makedoniju, kao i da je reč o 100 odsto prijateljstvu koje čini obostrano pružanje pomoći ka napretku, zajedničkoj budućnosti i u cilju obezbeđivanja bolje… »

Vesti dana »