Oboren rekord u izračunavanju dužine broja Pi

Oboren rekord u izračunavanju dužine broja Pi

Večernje novosti pre 6 dana
Ema Haruka Ivao, koja u Japanu radi za Gugl, izračunala je vrednost broja Pi u dužini od 31 bilion cifara, što je daleko iznad prethodnog rekorda od 22 biliona cifara
Na dan broja Pi, koji se danas obeležava širom sveta, kompanija Gugl objavila je da je oboren novi svetski rekord u izračunavanju vrednosti tog broja. Ema Haruka Ivao, koja u Japanu radi za Gugl, izračunala je vrednost broja Pi u... »

Oboren rekord u izračunavanju dužine broja Pi

Vesti online pre 6 dana
Na dan broja Pi, koji se danas obeležava širom sveta, kompanija Gugl objavila je da je oboren novi svetski rekord u izračunavanju vrednosti tog broja.
Ema Haruka Ivao, koja u Japanu radi za Gugl, izračunala je vrednost broja Pi u dužini od 31 biliona cifara, što je daleko iznad prethodnog rekorda od 22 biliona cifara. Prve cifre broja Pi 3,14 svima su dobro poznate, ali reč je... »

Oboren rekord u izračunavanju dužine broja Pi

Dnevnik pre 6 dana
TOKIO: Na dan broja Pi, koji se danas obeležava širom sveta, kompanija Gugl objavila je da je oboren novi svetski rekord u izračunavanju vrednosti tog broja.
Ema Haruka Ivao, koja u Japanu radi za Gugl, izračunala je vrednost broja Pi u dužini od 31 bilion cifara, što je daleko iznad prethodnog rekorda od 22 biliona cifara. Prve cifre broja Pi 3,14 svima su dobro poznate, ali reč je o... »
©2019 Netmark d.o.o.